Μουν - τιάλ

Δεν τα περίμενα τόσο χάλια τα πράγματα... Τα παληκάρια κουράστηκαν από τα πρώτα ματς των ομίλων. Λίγες παιχτούρες είναι φρέσκιες...

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτά, έχετε luque και  koumartzi να σας τα γράφουν και μάλιστα πολύ πετυχημένα!!!!

Εγώ είμαι εδώ για να δίνω τρελά γεγονότα (εδώ γελάμε...) και να πηγαίνετε ταμείο - κουβά.

Σήμερα έριξα τα εξής:
1) Μαραντόνας 1/1: ελπίζω να βάλει τον γαμπρό μέσα να σκοράρει...
2) Ελλάς το μεγαλείο σου: Χ/2
3) Φράνσε 2/Χ: πάμε για απόδοση...

Καλά κέρδη

Τοποθέτηση

Με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής και στους  8 ομίλους θα ήθελα να τοποθετηθώ σε μερικά ζητήματα.

Αγωνιστικά:

Όμιλος Α:
όπως τα είχαμε γράψει και τα περιμέναμε, βγάλαμε και καλό μεροκάματο ΑΛΛΑ μείναμε στο 0-0 και 1-1 λόγω της πρεμιέρας και όχι γιατί περιμέναμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και από τους υπόλοιποι.. Για τις Days 2 και 3.. περιμένω κάτι από τα ίδια..

Όμιλος Β:
‘’Δυστυχώς’’ είδα στα πεταχτά το ματς της Αργεντίνας (το δυστυχώς λόγω μαραντόνα) οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Από τα λίγα που είδα όμως, όντως οι πριμαντόνες πρέπει να είχαν εντολή να χάνουν τα γκολς. Οι νιγηρΓΓιανοί (που θα λέγε και ο μανόλο) είπαν ότι στάθηκαν καλά..θα τους δω με τα Γελλάδια που θα σπάσουν πλάκα. Μάγκες οι Νότιο Κορεάτες πήραν το πιο εύκολο τρίποντο του Μούντιαλ. Days 2 και 3.. Δεν με απασχολεί η συνέχεια..

Όμιλος Γ: Τα ίδια μια ζωή.. άντε πάλι οι φυλλάδες στην Αγγλία για την κατάρα των τέρμαΣ άντε πάλι τα ίδια τα οποία τα ακούω από 5 χρονών!!!Τώρα πως γίνεται μια από τις προηγμένες χώρες της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας να μην έχει ‘’φτιάξει΄΄ ένα τέρμαΣ 20 χρόνια τώρα.. πραγματικά μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι για μένα.! Τέσπα.. όλα κατέληξαν στο φιλικό 1-1 για το οποίο είχε γράψει ο koumartzis μέρες πριν. Στο Αλγέρι με την Σλοβενία, ο τζιμπούρ έδωσε 2-3 αγκωνιές και οι Σλοβένοι έβαλαν ένα γκολ της πλακός.. Days 2 και 3.. Από 2 ήττες στην συνέχεια και οι δύο και θα φύγουν ευχαριστημένοι..

Όμιλος Δ: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι από τους 7 ή 8 -δεν θυμάμαι- Γερμανούς των οποίων οι παππούδες ήταν στην Gestapo, πολέμησαν στο 3ο Ράιχ , πιλόταραν τα Stukas.. Δεν μπορώ να τους βλέπω.. ΟΜΩΣ οφείλω να παραδεχτώ –αν και με αντίπαλο της πλακός- έκαναν όντως πλάκα και μας πρόσφεραν μία καλή βραδιά.. Για τους Σέρβοι τι να πω..ότι να’ναι  τελικά αυτά τα παλικάρια δίκαια έχασαν από τους Γκανέζοι.. Days 2 και 3.. Μάλλον τα Γερμανάκια δεν θα χαριστούν σε κανέναν και οι σκοτωμένοι θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για την 2η θέση.
Όμιλος Ε: Με πήρε ο ύπνος και στα 2 ματς… Οι τιτίκες ανά 10 λεπτά έπιναν νερό.. οι Δανοί πετούσαν αετό.. Αυτογκόλ και τα 2!!! Τα τζαπώνια άφησαν το παρακράτος να δουλέψει και κέρδισαν την λατρεία καμερουΜ, η οποία όμως πάλι προβλημάτισε!  Days 2 και 3.. Περίεργη φαίνεται η συνέχεια.. μάλλον τα τζαπώνια θα τα σπρώξουν (ύποπτα για μια ανατροπή) και οι υπόλοιποι θα παρακαλάνε ο ένας τον άλλον για να περάσει τελικά ο ένας, ο οποίος ΟΜΩΣ δεν θα το θέλει!!!

Όμιλος ΣΤ:
Μια από τα ίδια και οι Ιταλοί.. όπως είχαν γραφτεί στο υπέρ-αφιέρωμα.. Βρώμικη η Παραγκουάη θα την δώσει/κάνει την ανατροπή στη συνέχεια.. Μια ωραία ισοπαλία μεταξύ τους και όλοι ευχαριστημένοι..Μάγκες οι Ν. Ζηλανδοί πέτυχαν τον στόχο τους, ένα βαθμό και ένα γκολ.. αυτό που μπορούν για την συνέχεια είναι μια ανατροπή ή με Ιταλία ή Παραγκουάη.. Ποια Σλοβακία; Πάρτε ένα βαθμουλάκο και γεια σας.. Days 2 και 3.. Ζούμε για ανατροπή…



Όμιλος Ζ: Μπράβο-Μπράβο 1000 μπράβο στη Μονοκομματική Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Β. Κορέας.. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???!!! Γίνεται ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Δημοκρατία;;;!!! Στημένοι καταπληκτικά έκαναν και γκολ!! Ετοιμάζουν και την παιχτάρα Τζον Ταε Σε!! Φοβερός Maicon.. τίποτα περισσότερο όμως και από τους ποδοσφαρισταί της παραλίας..  Ματσάρα στο Ακτή-Πουρτουγαλία.. Με την Χριστιάνα να χάνεται ανάμεσα στους bodybuilder της αΧτής. Τέτοιες βυζάρες είχα χρόνια να δώ!!! Days 2 και 3.. Πλάκες οι Μπραζιλέου.. μακάρι το παρακράτος να αβάνταρε την Μονοκομματική Δημοκρατία και να πήγαιναν σπίτια τους και οι bodybuilderS και η παρέα της Χριστιάνας..

Όμιλος Η: Γελάσανε και τα κατσίκια.. Περίμενα να δω και τα Ισπανάκια για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα.. ΕΕ τα είδα.. ΕΕ ευτυχώς μας έδωσαν τα κόρνερ!! Είχα τον Μπλάτερ αλλά στο ημιχρόνιο..καλά να πάθω..  Ποδόσφαιρο αλάνας η Ονδούρα, δυστυχώς, έκανε μάνγκες τους Χιλιανοί οι οποίοι έκαναν αμέτρητα 1-2, πέρασαν πολλές κάθετες και έβγαζαν φάσεις.. Ποιοι οι Χιλιανοί.. Days 2 και 3.. Θα γελάσουμε με την ψυχή μας.. ακόμη και αν καρφώσουν 3-4 τα ι-σπανάκια..    

ΓΕΝΙΚΑ:
Θεοφιλό.. Τα δίνει όλα.. ΡΕΣΙΤΑΛ περιγραφής και μαλακίας.. Ατακάρες σε κάθε 5λεπτο.. απλά ανεπανάληπτος!!!

Σουτ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. δεν πάει άλλο.. όλοι μα όλοι οι ποδοσφαιρισταί σουτάρουν στα περιστέρια… Δεν ξέρω αν είναι τόσο ελαφριά αυτή η μπάλα και όλα οφείλονται σε αυτήν ή σουτάρουν χάλια επειδή έτσι πρέπει.. ΑΛΛΑ δεν γίνεται.. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤE Ράγκμπυ ρε!! Δεν είναι σουτ αυτά!

Συνολικά Γκολ σε 16 ματς: 25… Αστείοι...

Ο χαβάς είναι απίστευτος.. γελάμε κάθε μέρα και παραπάνω..
02:12@17/06
free counters