Ασανσέρ…


Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το μεγαλύτερο ασανσέρ που υπάρχει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ήταν οι ΒΑΜΟΣ αρειανάρα ΒΑΜΟΣ ΚΑΜΠΕΟΝ (κάποια στιγμή θα ανατρέξω στη βιντέαρα, για όσους δεν γνωρίζουν αυτή την ατάκα).. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ..
Γιατί πλέον την πρωτιά κατέχουν ΗΡΑΚΛΑΡΑ-ΚΑΒΑΛΑΡΑ-ΒΟΛΑΡΑ.. οι οποίες μέσα σε ένα δίμηνο περίπου έχουν πέσει από Α’ σε περιφερειακό, μετά στην ΒΟΥ μετά ξανά Α’ μετά ξανά μανά περιφερειακό κτλ κτλ… αναλόγως σε ποια ένσταση βρισκόμαστε!!!
Μιλάμε δηλαδής 4 κατηγορίες με μια ένσταση.. ποια Κασσάνδρα σε μάγκες  που μας λέγατε παλιά ότι τις ανέβαινε δυό-δυό και ποια Αρειανάρα… εδώ μιλάμε για ΤΑ ΑΝΑΝΣΕΡΙΑΑΑΑ…

Λίγο πολύ όλη αυτή η κατάσταση μπαχάλου για μια ακόμη φορά ΜΑΣ αποδεικνύει ΠΟΣΟ αρχονται είμαστε εδώ στην ΕΛΛΑΣ… να ΄χαμε να λέγαμε και χαβαλέ να κάνουμε δηλαδής, γιατί όποιος  τα παίρνει ακόμη σοβαρά και ασχολείται μάλλον προβατάς θα είναι… Βέβαια και τι με νοιάζει εμένα θα μου πεις.. έτσι λεν αυτοί.. εγώ το 1,50 να πιάνω με μισό μηδέν και να γράφω ταμειάρες.. αφού πλέον τα στήνουν όλα αφού…  

VAMOS….sssss

27/8@12:39

Με παρελθόν

* Σάββατο 27 Αυγούστου, 10:09 *

Είχαν παρελθόν οι κυρίες αυτές:
Έχουν παρόν:
...και θα έχουν και μέλλον. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να τις τιμήσω:
Μπραν και Τρομσο/Τρομοσο δεν γουστάρανε.

Ας κάνω χαβά τωρά με τον Βασιλιά του Στοιχήματος (και οι άλλες τα ίδια θα γράφανε). Καλά που διάβασα τις απουσίες, αυτή την φοβερή πλεροφορία που αν δεν την ξέρεις άδικα στοιχηματίζεις:
Απουσιάρες και με άσφαιρη επιθετική τριπλέτα η Καμπούρ-α.....

Ε και γι' αυτό το thebetkillers.blogspot.com είναι έτη φωτός μπροστά απ' οτι οτιδήποτε ιντερνετικό-εφημεριδιακό-τελεοπτικό-ραδιοφωνικό-καφενειακό έχει να κάνει σχέση με την επιστήμη του στοιχήματος. Θα κινείται πάντα παρασκηνιακά, θα αναδύεται για να σπάει πλάκα, θα διδάσκει όσους τυχερούς καταφέρουν να το εντοπίσουν.

* '' Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.'' . Τεράστια ΕΠΟ.

* Αυτοπροτάθηκε λέει ο Ανελκά στην Ανζί. Πώς το λένε; Μάθανε οτι πηδιόμαστε πλακώσαν και οι τζίπσι.....
free counters