Δεν είναι ο Brayn, είναι η Brann.

* Τρίτη 31 Αυγούστου, 9:12 π.μ. *

Πληρωσιά χθές με το 3-3 στο Μπραν-Βίκινγκ και o koumartzis θα παραθέσει τις φώτο χωρίς να σχολιάσει τα αυτονόητα.

Για την ιστορία, είχαν πονταριστεί και τα 4-3, 3-4, 4-4.

Πάμε Στοίχημα Μπάογκ, ΚΙΝΟ Aris

* Τρίτη 31 Αυγούστου, 8:31 π.μ. *

Ήταν που ήταν ο Οργανισμός χορηγός της πρωταθληματάρας, τώρα με τις επιπλέον χορηγίες στις σωβρακόφανελάρες των 4 παρακάτω ομαδάρων καταλαβαίνετε τί θα επακολουθήσει. Ήδη φάνηκε από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής. Τόσο το καλύτερο για εμάς.
Click για μεγέθυνσις.
Πλέον οι 4 παραπάνω Ανώνυμες Ποδοσφαιρικές Εταιρίες θα αποκαλούνται όπως πρέπει: Πάμε Στοίχημα Μπάογκ, Πάμε Στοίχημα Ολυμπιακός, ΚΙΝΟ ΑΕΚ, ΚΙΝΟ Aris. Προσέξατε έτσι; Aris και όχι Άρης, γιατί έτσι αρμόζει στους Vamos Campeon που θα παίζουν Ευρώπη και θα αντιμετωπίσουν και την υπερπρωταθλήτρια της ηπείρου. Όσο για το Campeon είναι μία από τις μεγαλύτερες προπαγάνδες των μπουλντόγκ. Παγκόσμια πρωτοτυπία να αποκαλείται κάποιος Campeon χωρίς να έχει πάρει πρωτάθλημα. Α, ξέχασα. Είναι και τα προπολεμικά.

Ας επανέλθω στον χορηγό όμως, και ας του προτείνω κάτι πολύ προχωρημένο. Μιας και η τεχνολογία υπάρχει(πάτα εδώ), ας βάλουν σε ένα σημείο μπροστά στην φανέλα της κάθε ΠΑΕ, μια ''οθόνη'' που θα δείχνει στην μεν περίπτωση του Μπάογκ και του ΟΣΦΠ το livescore των αγώνων σε κροουλ μορφή, στη δε περίπτωση της ΑΕΚ και του Aris, την κλήρωση του ΚΙΝΟ στην κανονική της μορφή με τα κίτρινα μπαλάκια αφού υπάρχει η δυνατότητα του άναψε-σβήσε.

Κι αν σας φαίνονται ουτοπικά όλα αυτά, ο koumartzis σας δηλώνει οτι δεν θα αργήσουν να γίνουν πράξη.

Μέχρι τότε απολαύστε τα αποτελέσματα της φετινής Σουπερ Λιγκ και σκεφτείτε αν η ψαλίδα μικρών-μεγάλων έχει μικρύνει ή αν το παραμύθι που σας πουλάνε έχει μεγαλώσει.

free counters