E' Όμιλος

* Τετάρτη 9 Ιουνίου, 7:25 μ.μ. *


// Η Τιτίκα των Τιτικών..... Μεγάλε Νικόλα βγές και ξαναπές τα. Ρομπέν, μας τα έχεις πρήξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν αντέχω άλλο τραυματισμό σου..... Δεν αντέχω ρε.... Πώς να στο πώ; Σε κάθε ματς που σε βλέπομε ένα και μόνο πράμα σκεφτόμαστε: Σε ποιο λεπτό θα τραυματιστεί η Τιτίκα των Τιτικών..... Ρε στοιχηματικές, βγάλτε το στην αγορά ως ειδικό μπέτ να μαζέψετε για μια ακόμη φορά από τον λαό και τα σώβρακα. //

Ολλανδία: Οι 4άρες και οι 5άρες στα φιλικά δεν λένε τίποτα. Έδω στο Euro 2008 χαλάσανε τον κόσμο στους ομίλους και στο πρώτο νοκ-αουτ καθίσανε να αποκλειστούν από την Ρωσία σε ένα φουλ προκαθοριμένο ματς(ειδικά στην παράτα γίνανε όργια). Κάποιοι τους έχουνε ικανούς μέχρι και για τελικό.....Φωνάξτε ρε τον γελίατρο. Από τον όμιλο μια (και δυο φορές) περνάνε.

ΚαμερούΜ: Τα λιοντάρια..... Η δεύτερη ομάς που θα περάσει στους 16, και πάνε καροτσάκι για τους 8.

Δανία: ''Τρομερή φουρνιά'' είχε ως τίτλο το αφιέρωμα μιας εφημερίδας για την Δανία. Αν είναι να ανοίξουμε κάνα αρτοποιείο να ξεπουλήσουμε. Θα παλέψουν αλλά θα μείνουν τρίτοι.

Ιαπωνία: Στην ίδια κατηγορία με όλες τις ασιατικές. 'Ολο τρέχανε-τρέχανε και όλο δεν κερδάγανε-δεν κερδάγανε. Τέταρτοι στο τέλος κι ας ελπίσουμε να μην κάνουμε χαρακίρι..... Αν και οι εποχές αλλάξανε από το 1940 και έχουνε γίνει πιο Αμερικάνοι και από τους Αμερικάνους. Οπότε το πιθανότερο είναι οτι θα πιούν καμιά κόκα-κολάρεν να χωνέψουν τα τεμάχια που θα αρπάξουν.
free counters