ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕ WEIR ;;;;;


Προς George Burley,

Όταν καλείς ξανά (για να μην το πώ καλάς) τον 40χρονο Weir και θες να τον ξεκινήσεις και βασικό στην άμυνα, θες να κερδίσεις κίολας;

Προ-βλέπω να τρως κάνα τρίμπαλο και να παίρνετε τον δρόμο κ οι δυο σας.Άσε που με αναγκάζεις να ποντάρω και τα Σκόπια.

Σκωτία - Σκόπια.....2.....3,40 (Draw no Bet)

Το Βουλγαρία - Μαυροβούνιο θα γίνει λέει σε αγωνιστικό χώρο χωράφι, καταστραμένο από την συναυλία της Μαντονα που έγινε εκεί.Καλά ρε Βούλγαροι, ποδοσφαιρισταί είστε ή πρι-μαντόνες;Γιατί δεν αλλάξατε το γήπεδο που θα γίνει ο αγών ;;;;; Υπό αυτάς τας συνθήκας με εξ-αναγκάζετε να παίξω τους αλήτες τους Μαυροβούνιους.Διπλό του 4,75 στο Draw no Bet.

Στο Μαραντόνα - Πελέ βλέπω ένα ωραιότατο Χ που δεν θα χαλάσει κανέναν.

Αύτα τα τρία παραπάνω σε σύστημα 2-3.


// Συγκινισιακή συγκίνηση για την μηχανάρα του luque.Ακόμα θυμάμαι τις φορές που ανεβαίναμε δικάβαλο τις ανηφόρες στο Λουτράκι.Με την μηχανάρα-σκυλί να αγκομαχάει χωρίς όμως να σβήνει, του λέγα του luque να κατέβω για να μην έχουμε τίποτα εγκαταλήψεις.Κι αυτός να επιμένει οτι δεν θα μας προδώσει.Πόσο δίκιο είχε.Άμεση επισκευή λοιπόν εδώ και τωρά γιατί δεν μπορεί να την τρώει η σκόνη στην αποθήκη. //

// Παρ' ολίγον τζακ-ποτ χθές.Δεν πειράζει.Θα το πετύχω που θα μου πάει.//

Παραλία.... και ΤΑΜΕΙΑΡΕΝ....



New day…
Πριν πάρω την πετσέτα και βάλω την σαγιονάρα ας γράψω για 4-5 ματσάκια… Λίγα λόγια…

277 Δανία – Πορτογαλία & 279 Ουγγαρία - Σουηδία
ΥΠΕΡΧΑΜΟΣ… έτσι παρουσιάζονται τα σημερινά ματς του 1ου Ομίλου…
Με τα Πορτογαλάκια να καίγονται (χεστήκανε αλλά τεσπά) θα συνεχίσω όμως αυτό το υφάκι των αναλυτών (μαρέσει )… Παίζουν τα ρέστα ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣΑ!!!!Δεν μπορώ ούτε για ένα λεπτό του λεπτού να σκεφτώ την Ουγγαρία ΕΣΤΩ στα play off… ΑΛΛΑ να με πείτε εδώ τα Πορτογαλάκια ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ dirty-HARRY μέσα στο σπίτι τους… ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!!!
ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρέπει να γίνει το ξεσκαρτάρισμα σήμερα … ΑΛΛΑ επειδή, ως γνωστόν, δεν πάω και καλά ΘΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΩ και τα δύο στο Χ..!!! Όλοι τα ρέστα τους παίζουν… ο θάνατος σου η ζωή μου και τέτοιες παααααπαρ….. Ας φορτωθούν τα σημεία νίκης, ειδικά τα 2πλά και εγώ θα περιμένω το ΧΧΧ…

282 Ελβετία – Ελλάδα
Δεν νομίζω πως έστω και ένας σοβαρός (σαν και μένα!!) άνθρωπος θα περίμενε αγωνιστική αναλυσιακή ανάλυση για το ματς αυτό!!!!
Στα ματς αυτά πρέπει να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα… ΔΗΛΑΔΗΣ:
Μπύρα… και μάλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για να αντέξουμε την μπαλάρα και τις μαλακίες που θα λένε οι δύο επιστήμουνες… εεε και καμία πιτσάρεν δεν θα είναι άσχημη ιδέα… Επίσης, κάλος θα ήταν και ένας υπνάκος μεταξύ 7:30-8:30… 9:30 ΑΡΧΙΝΑΕΙ!!!!
-***- ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ του Β. ΤΟΡΟΣΙΔΗ…
ΑΑΑ Χ εεε ισοπαλία!!!…. Το πιάσατε;;;!!!

286 Σλοβακία – Τσεχία

Ακόμη ένα ματς ‘ΚΑΥΤΟ’… Τι να πεις;
Η αίγλη των Τσέχων χάθηκε από την στιγμή που δεν ανεμίζουν πλέον οι ξανθές μπούκλες… Οι Σλοβάκοι πρώτοι???ΕΕΕ ας παραμείνουν και σήμερα…!!!
ΧΧΧ

Υ.Γ:Αν γουστάρετε ρίχτε και τον 1 της Αργεντινής... ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... είναι για τα αμμοχάλικα...
free counters