OPAP ΒΑΝΚ: Επιτόκιο 10-12,5%

* Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, 4:24 μμ *

Ξεκαθαρίζω οτι όλα τα παρακάτω δεν απευθύνονται σε υπερπαίκτες όπως οι betkillers, γιατί ούτε τέτοιες αποδόσεις ποντάρουμε, ούτε τα μακροχρόνια στοιχήματα μας ενδιαφέρουν και ούτε είμαστε της νοοτροπίας του ''βάζω πολλά για να πάρω λίγα'' αλλά του ''βάζω λίγα και παίρνω πολλά''. Είναι όμως ένα γεγονός που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία τρία χρόνια, όταν ο Οργανισμός ξεκίνησε να προσφέρει την επιλογή για ποντάρισμα στον πρωταθλητή ΝεοΕλλάδας, και που πρέπει να σχολιαστεί γιατί έχει να κάνει με την ευνοϊκή μεταχείριση του ΟΠΑΠ προς μια συγκεκριμένη κατηγορία παικτών του.

Στην εποχή που τα επιτόκια των τραπεζών για καταθέσεις δεν χρειάζονται (στην καλύτερη περίπτωση) πάνω από μια παλάμη για να απεικονιστούν, υπάρχει ο ΟΠΑΠ που προσφέρει τα 2πλάσια τουλάχιστον. Πώς; Δείτε:
Ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 2,20 για κατάκτηση της κούπας και ο ΠΑΟ στο 2,25. Με άλλα λόγια αν κάποιος ποντάρει από 100 μονάδες στους 2, τον Μάιο θα πάρει πίσω στην χειρότερη περίπτωση 20 μονάδες και στην καλύτερη 25. Αν τα παραπάνω ποσά αφορούσαν καταθέσεις στην τράπεζα, μιλάμε για επιτόκιο 10% στην περίπτωση του ΟΣΦΠ και για επιτόκιο 12,5% στην περίπτωση του ΠΑΟ. Και όλα αυτά σε χρονικό διάστημα 8 μηνών. Για ρίξτε τώρα μια ματιά τί προσφέρουν οι τράπεζες εδώ.

Τα καλύτερα επιτόκια έχει λοιπόν η ΟΠΑΠ Bank.

Απ' την άλλη όμως έχουμε να κάνουμε με στοίχημα. Και όπου στοίχημα αυτομάτως σημαίνει οτι: ''Δεν υπάρχουν στάνταρ, δεν υπάρχουν σίγουρα, δεν υπάρχουν άχαστα''. Έτσι λοιπόν προκύπτει η παρακάτω ερώτηση:

- Είναι τόσο σίγουρο οτι ένας από 2 θα πάρει την κούπα του πρωταθλητού;

- Σίγουρο δεν είναι τίποτα. Αλλά βάζοντας τα κάτω εξωαγωνιστικά(γιατί τα αγωνιστικά δεν μετράνε) και αναμιγνύοντας τα με το κάθε τι που έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι στην δυνατότητα του καθενός να κρίνει και να αξιολογήσει την πιθανότητα να βγει κάποια άλλη ομάδα(εκτός των δύο) πρωταθλήτρια. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο γράφοντας την δική μου εκτίμηση, γιατί σας ξεκαθάρισα από την αρχή οτι τέτοιου είδους στοιχήματα και αποδόσεις δεν με/μας αφορούν.

Στο ξεκαθάρισμα όμως έγραψα και για ευνοϊκή μεταχείριση του ΟΠΑΠ προς συγκεκριμένη κατηγορία παικτών. Πριν συνεχίσω, δείτε τί προσφέρουν σήμερα 24/9/2010, δυο από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως:

Ο Ολυμπιακός στο 1.95 και ο ΠΑΟ στο 2.00 και 2.05. Και πολύ σωστά έπραξαν, αφού οι άνθρωποι που έβγαλαν τις αποδόσεις είναι γνήσιοι odd makers και όχι οι τραπεζίτες του ΟΠΑΠ που κάνουν δώρα.

- Καλά ρε koumartzi, τί δώρα μας γράφεις; Και σε ποίους;

- Δώρα κύρΓιοι, προς όλους τους πακετάδες της ΝεοΕλλάδας και κυρίως αυτούς που έχουν να κάνουν με το προκαθορισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δώρο προς όλους τους πρόεδρους των ομάδων, προς όλους τους μάνατζερ, προς όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους και προς όλους τους ανθρώπους του υποκόσμου που μπορούν με τα επιτόκια της ΟΠΑΠ Bank, όχι μόνο να ξεπλύνουν βρώμικο χρήμα, αλλά και να βγούνε κερδισμένοι.

Οι παραπάνω αποδόσεις της sportingbet και της bwin, σου λένε οτι αν ποντάρεις από 100 μονάδες και στους δυο, τέλη Μαίου ή θα είσαι χαμένος αν το πάρει ο ΟΣΦΠ ή θα πάρεις πίσω αυτά που έβαλες αν το πάρει ο ΠΑΟ. Αντίθετα, ο ΟΠΑΠ είναι φιλανθρωπικός οργανισμός όπως φαίνεται, και έτσι τέλη Μαίου, καλεί όλους τους φίλους του πακετάδες να πάνε να εισπράξουν το χρήμα που θα έχει αυγατίσει με τα καλύτερα επιτόκια της αγοράς. Άλλη μια κοινωνική προσφορά του Οργανισμού λοιπόν, ύστερα απ΄αυτές των κερδισμένων δελτίων που παιζόταν μετά την λήξη των αγώνων και των υπερποσών που κέρδιζαν συγκεκριμένοι 'επώνυμοι' μιας και φαίνεται διέθεταν σε υπερθετικό βαθμό το στοιχηματικό ένστικτο για το οποίο έχω γράψει παλιότερα.

Θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω σελίδες επί σελίδων και αναλύσεις επί αναλύσεων και να γράψω και τους λόγους για τους οποίους δεν ενδιαφέρει τον ΟΠΑΠ το αν ανάμεσα σε αυτούς που ποντάρουν την παραπάνω δυάδα, δεν είναι μόνο οι 'πακετάδες', αλλά και παίκτες των 100 ή και των 1.000 ευρώ. Δεν θα το κάνω όμως. Το βασικό μήνυμα το πέρασα με όσα έγραψα παραπάνω, και είναι τώρα υπόθεση του καθενός να τα βάλει στο προσωπικό του μπλέντερ και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Κλείνοντας να υπερτονίσω οτι η παραπάνω ανάρτηση δεν είναι προτροπή προς κανένα να πάει και να ποντάρει ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ για κατάκτηση στην ΟΠΑΠ Bank. Άλλωστε πρώτος απ' όλους ο koumartzis δεν θα το κάνει, και ο οποίος ξαναβλέποντας τώρα τις αποδόσεις για τις οποίες έχει γράψει όλα τα παραπάνω, θα επισκεφθεί τον γελίατρο για να τον απαλλάξει από τα γέλια που του έχουν προκάλεσει το 2.20 και το 2.25.

Καπετάν Κυργιάκος

* Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, 4:19 μμ *

Έγινε κι αυτό. Ο Sotis Κυργιάκος αρχηγός των Λιμενεργατών. Μπορεί βέβαια ο Hodgson να τον επέλεξε στο προχθεσινό ματς με τη Νορθάμπτον γνωρίζοντας τί θα γίνει (αποκλεισμός), αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ίσως να ήταν μια πράξη τιμής ένεκεν προς την ΝεοΕλλάδα της οποίας οι ποδοσφαιρικές ομάδες ενισχύουν τα τελευταία χρόνια τους Λιμενεργάτες, αγοράζοντας οτι παλτουδιά ξεμένει στο πανέρι. Ίσως.....
free counters