ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΜΕ 231 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΑ

Το είχα υποσχεθεί οτί θα το ξανακάνω. Και εδώ οι υποσχέσεις τηρούνται γιατί δεν είναι ούτε γαλάζιες ούτε πράσινες. Είναι koumartzi-δικες κύριοι. Ιδού οι πράξεις :


Απλά μαθηματικά : 8*5.50*5.25=231 έδρες. Περνάω ότι νόμο γουστάρω.....Το τέταρτο γκολ της Ρεσίφε θα έδινε μια μαγική τετράδα με 1501 έδρες. Δεν το βάλανε όμως οι αλήτες γιατί δεν φτάνουνε τα έδρανα στην Βουλή. Θυμίζω τα αποτελέσματα :

Ροζενμποργκ - Σταρτ ..... 2-3
Μαρσειγ - Μονακο ..... 1-2
Γκοιας - Μποταφογκο ..... 1-3
Γκρεμιο - Σπορτ Ρεσιφε ..... 3-3

Γενικότερα ήταν μια σούπερ Κυριακή για τους BetKillers, αφού ο luque πέτυχε αυτό που κυνηγούσε τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Primera Division και δικαιώθηκε απόλυτα. Ποιο; Την ανατροπή σε αγώνα της Μαγιόρκα.

Τα δυο παραπάνω ταμεία μάγκες ήρθαν γιατί είχαμε τα 2 βασικά χαρακτηριστικά που απαιτείται να έχει κάποιος όταν κυνηγάει underdogs, ανατροπές και γενικότερα μεγάλες αποδόσεις : Μεγάλα κουράγια (ναι καλά διαβάσατε) και ΣΥΝΕΠΕΙΑ. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά αφορούν και τα μονά αποδεκτά, στα οποια ποντάροντας μεγάλες αποδόσεις (π.χ. 5.00) μπορείς να έχεις κέρδος με πολύ χαμηλά ποσοστά επαλήθευσης (όπως 25% επαλήθευση στην περίπτωση του 5.00). Αντίθετα, ποντάροντας μικρές αποδόσεις (π.χ. 1.30), μπορείς να έχεις χασούρα με πανύψηλα ποσοστά επαλήθευσης (όπως 75% επαλήθευση στην περίπτωση του 1.30). Τα παραπάνω θα μπορούσαν να αναλυθούν περαιτέρω σε αναλυσιακές αναλύσεις 18ου βαθμού.Εκτός όμως του οτι θέλουν και χώρο και χρόνο, δεν γουστάρω να τις κάνω κιόλας.


// Σας το ξαναλέω " Συγνώμη, αλλά θα το ξανακάνω.'' //

// Όσοι νομίζουν οτι αβαντάρω τους εαυτούς μας, καλά το νομίζουν. //
free counters