Europa League..

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγες ώρες και η κληρωσάρεν του 2ου Τζάμπιο Λιν.. Δεν θα αναφερθώ καθόλου σε αυτές, γιατί 2 χρόνια τώρα ο koumartzis και τα λέει και τα γράφει.. άρα δεν υπάρχει λόγος να το κάνω..λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν οπότε..
Αυτό που και πάλι θα ήθελα να τονίσω, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία λόγω των κληρώσεων, είναι για αυτά τα @@ της UEFA.. Μου είναι τόσο πρόσφατη η σύγκριση με το μούντιαλ και την FIFA και πραγματικά γελάω.. σε ποιο θέμα;; ααα καλά...

Ιδού λοιπόν οι group-αρες του Εφετινού 2ου Τζάμπιο Λιν της UEFA του καλύτερου Προέδρου όλων των εποχών:

Μαγικές σημαίες - μαγικές κόντρες.. αναμένουμε..

Κλείνω με τον μαγικό D. ForlΕn.. Αρχικά, με την είσοδο του και το κλασικό στήσιμο ποδοσφαριστού με την κουστουμία και τα πόδια ανοιχτά λες και βγαίνει φωτογραφία με την ομάδα και 2ον για τα μαγικά του ανοίγματα των μπαλακίων της κληρώσεως.. ΔΕν πρέπει να άνοιξε κανένα κονονικά..Τα ξέσκισε..
Παιχτάρα όμως, τον αγαπάμε.. άλλωστε αγωνίζεται στην ομαδάρα - χορηγάρα μας...

//Όσο για τα γαμημένα δοκάρια... Εεεεε δε πειράζει..δε πειράζει.. //

27/08@21:05

'Το Ζευγάρι Της Χρονιάς' επιστρέφει.

* Παρασκευή 27 Αυγούστου, 1:31 μ.μ. *

Έγινε χθές η τίμια (όπως πάντα) κλήρωση του σεντονιού.
Και το ερώτημα που θέτω και φέτος είναι: Γιατί μας τα σπάτε; Αφού έτσι κι αλλιώς η πραγματική κλήρωση γίνεται στο γραφείο του Μιχάλ-αγα, γιατί δεν βάζετε μια κάμερα εκεί για να γουστάρουμε κιόλας; Άσε που με τους λεγόμενους κλειδάριθμους(κάτι για μπλέ και κόκκινα γκρούπ-ς έλεγαν) γελάνε και τα γρασίδια της Φιλοσοφικής.

Αφήνοντας τον πρόλογο, το μεγαλύτερο θέμα είναι οτι το σίριαλ 'Το ζευγάρι Της Χρονιάς' θα παιχτεί και φέτος.
Τί και αν άλλαξε ο χορηγός της Μιλανέζας (και την χρηματοδοτούν φέτος τα πετούμενα των Εμιράτων), αυτή η λεσβιακή σχέση ζωής δεν μπορούσε να τελειώσει έτσι. Άλλωστε κληρώθηκαν στο γκρούπ G. Τί γκρουπ G, τί σημείο G. Αφού δώσω το περσινό logo του σίριαλ θα παραπέμψω όποιον δεν έχει καταλάβει στις περσινές αναρτήσεις του Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου.
Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.

Πέρα από το γκρουπ G, στοιχηματικά-στησιματικά είναι τα γκρουπ-ς Α και Ε, χωρίς να σημαίνει οτι στα άλλα δεν θα έχουμε θέματα.
Κλείνοντας, πρέπει να δώσω την ατομάρα που έστειλε για εκπρόσωπο της η Οσέρ. Έβγαζε φώτο με την ψηφιακή το κατράν που έδειχνε το σήμα της ομάδος.

Carling Cup

* Παρασκευή 27 Αυγούστου, 12:48 μ.μ. *

Πονταρίστηκαν τα 5-2, 4-2, 3-2 με το τελευταίο να επαληθεύεται.
free counters