Του αυτονόητου…

* Πέμπτη 21 Απριλίου, 14:05 μμ *

…έγινε στο Λονδίνο. Όρεξη/Συμφωνία για 4-3 με 2/1 δεν είχαν, οπότε δεν θα τους κατηγορήσω κιόλας:
** Έκανα μια βίζιτα στο πραΧτορείο (Βασιλεία 3-4 στο ιντερνετικό ξεφτελισμένο 67.00 δεν καταδέχομαι) και είδα ωραία πράματα. Άλλοι τάιζαν σκυλιά, άλλοι βαρούσανε μπενάλντια στις τατς σκριν και είπα σε καλό δρόμο είμεθα ως Νεοέλληνες. Την κοπάνησα γρήγορα, μην πεταχτεί το Νο5 από την πλάσμα οθόνη και με δαγκώσει.

Απόψεις

* Πέμπτη 21 Απριλίου, 13:49 μμ *

** Για το χθεσινό, παρότι η διοργάνωσις του Ντελ Ρέι είναι καρναβάλι, ο τελικός ήταν χορταστικός(ζητούσες άνετα Coca Cola στο τέλος) σε μια γηπεδάρα που κακώς θα γκρεμιστεί. Χωρίς να αναιρείται και χωρίς να ακυρώνεται ούτε γράμμα από τον παρακάτω κανόνα, ο Μουρίνιο έδειξε και χθες γιατί είναι το Νο2 στον πλανήτη (μέχρι να πάρει σύνταξη ο γέρο Φέργκιουσον).

** Όπως ήταν αναμενόμενο η νέα μόδα των ψευτοεπαναστατών, πάλι μίλησε για αντιποδόσφαιρο, πάλι μίλησε για κατενάτσιο, ενώ ακούστηκε και το κορυφαίο ότι το ματς ήταν μούφα επειδή μπήκε μόνο ένα γκολ. Γελίατρο επειγόντως για εμάς και τρελογιατρό για τους τρεντι… Δεν είναι για παραπάνω σχολιασμό οι τυπίσκοι, γιατί έτσι κι αλλιώς μόδα είναι και θα τους περάσει.

** Στα μετάλλια τώρα, οι ψευτοεπαναστάτες από την Κουταλονία με το ζόρι έκαναν χειραψία στον Βασιλιά της Ισπανίας και στην κυρά Σοφία. Μόνο που δεν σκούπιζαν μετά το χέρι στο σορτςςςςς. Ο Καστίγιας από την άλλη, φόρεσε φουστανέλα την Ισπανικιά σημαία στο σήκωμα. Όλα για το μάρκετινγκ. Γιατί από την μια πλευρά είχαμε αυτό:
...και από την άλλη αποδοκιμασίες από τους ψευτοαδικημένους.

** Μπούφος: Τι θα γίνει στους ημιτελικούς;
Koumartzis: Τον κανόνα σου τον έγραψα πιο κάτω. Από εκεί και πέρα το ‘κατενάτσιο’ του Μουρίνιο (όπως λένε και οι μοδάτοι) θέλω να ξαναδώ, γιατί εμείς οι ντεμοντέ το ποδόσφαιρο το μάθαμε αλλιώς.

Σκέψεις

* Πέμπτη 21 Απριλίου, 13:39 μμ *

** Μέρα που 'ναι σήμερα ας ξεκινήσω μ’ αυτό: Αφού κάθε δικτατορία/απολυταρχία (είτε με την μορφή αυτοκρατορίας παλιότερα, είτε με την μορφή βασιλείας, είτε με την μορφή χούντας νεότερα), επιδιώκει όσο το δυνατόν καλύτερα θεάματα(από τις ρωμαϊκές αρένες ως το ποδόσφαιρο) για τον λαό, πώς η τωρινή Προεδρευόμενη Εξωτερική Δικτατορία/Εσωτερική Οικογενειοκρατεία στη Νεοελλάδα, δεν επιδιώκει καλύτερο ποδόσφαιρο;

** Όπως έχω ξαναγράψει ο πρώτος κανόνας για αυτόν που επενδύει τα ευρά του στο στοίχημα είναι ότι τα πάντα είναι στημένα. Ήρθε η ώρα να τελειοποιηθεί αυτή φράση με την συμπλήρωση ότι ακόμα κι αυτά τα ελάχιστα που δεν είναι προκαθορισμένα, είναι κι αυτά στημένα, αλλά για να μην στηθούν. Το αποτέλεσμα επομένως είναι το ίδιο: 100% προκαθορισμός σε ότι προσφέρεται για ποντάρισμα.
free counters