Αναστάσιο Αλέφαντο του Νικολάου...


ΕΕεεε..

Κρατιέμαι-κρατιέμαι τόσες μέρες.. δεν άντεξα πρέπει να σχολιάσω..

Ο Νικόλα ξεκινάει ένα ακόμη αρθρο στο ΚάτιΜαγικό κάπως έτσι:

''Καταρχήν, επιτρέψτε μου να πω ότι ο γιος μου, Αναστάσιος Αλέφαντος, αεροναυπηγός, διευθυντής σε σημαντικό τομέα του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» εδώ και 11 χρόνια, με σπουδές 7 χρόνια στην Αγγλία, και έπειτα από την Αγγλία με επιπρόσθετες σπουδές στην Ανωτάτη Εμπορική εδώ, οικογενειάρχης με 2 παιδιά, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές για πρώτη φορά, με το ΛΑΟΣ στη Β’ Αθηνών. Είναι επιστήμονας. Ηλικία 44 ετών.''


ΕΕΕ γαμησέ μας ρε Νικόλα... Είσαι παντός καιρού το ξέρουμε... αλλά φτάνει... Οχι δεν σου επιτρέπουμε.. Καλύτερα να ακούμε για τα ρεκόρ σου στο ΣεΞ και πόσο κρατάει αυτό..

Ερνέστο Βαλβέρδε
- Κουραστήκαμεεεεεε ρεεεεεε... Μας ζαλίσατε....

Real Madrid
- Αναμονή.. 2 κ 1/2 ώρες ακόμη.. και λίγες μέρες για το ματς με το Μόναχο!!!

Άκης (Αποστόλος - Αθανάσιος) Τσοχατζόπουλος
- Της φυλακής (!!) τα σίδερα είναι για τους Μπετατζίδες που σπούδασαν στο Μόναχο και είχαν αντιστασιακή δραστιριότητα κατά της Χούντας..(ποιάς;;;..)...

Γενικό Σχόλιο
- Έχω πάθει την πλάκα μου πλέον, με όλα τα αναδυόμενα μοντέλα (λέμε τώρα) που σε ανοίγουν την θύρα - σε καλησπερίζουν - σε βολεύουν - σε ακουμπάνε (άμα γουστάρουν) - σε καληνυχτίζουν και σε ξανά-μανα- ανοίγουν την θύρα για να εξέλθεις από την καφετέρΓια!!! ΔΕΝ Γ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι !!!
Το καλύετερο βέβαια το είπε μια μορφή εκεί που τα ψήναμε το Πάσχα.. ''Ρε, μαλακα εγώ θα άνοιγα την πόρτα για μεροκάματο 20 ευρώ, έτσι όπως με έχουν καταντήσει.. Αυτά που παίρνουν 30ευρώ.. πουλάνε μούρη, πίνουν τζάμπα και πηδιούνται ακριβά....''  Απλά άφωνος...!!!χα!


21/4@20:34

21η Απριλίου

* Σάββατο 21 Απριλίου, 17:20 *


Ίδρυσις πριν από 2765 χρόνια της πόλης-αυτοκρατορίας. Έτσι τουλάχιστον λένε αυτοί....

* Στα 3000 χρόνια, ας μαθευτεί ότι ο τάφος του Αλεξάνδρου του Μέγα βρίσκεται εκεί.
free counters