Ψάρεμα

* Τρίτη 31 Μαίου, 14:24 *

Είχα δώκει παραγγελιά πριν ξεκινήσει το ματς... Θέλω, απαιτώ καλύτερα, να χάνεις 2-1 στο ημιχρόνιο, για να το κάνεις μετά 3-4 με ανατρόπα 1/2(είχατε και δυναμική προιστορία στα γυρίσματα). Κι έρχεσαι εσύ κυρία Ρόζενμποργκ και το κολλάς στο 3-3... Να παρεξηγηθώ μαζί σου; Ε δεν είναι δυνατόν...δεν σε θέλω μουτρωμένη όλο το καλοκαίρι που θα έχουμε κυκλωσιές. Άλλωστε δεν μας χάλασες και τελείως με το χθεσινό:

Αμερική, Αμερική...

* Τρίτη 31 Μαίου, 14:19 *

Δεν άντεξε ο Αρχηγός στο Χιούστον. Δεν άντεξε μακριά από τους γύρους, τα σουβλάκια και τα φραπόγαλα. Λύνει το συμβόλαιο (αν υπήρξε ποτέ) και θέλει να γυρίσει πίσω. Άσε που το απαιτεί κι ο λαός των Vamos Campeon. Αλλά και συ ρε Κόκε τόσο τρέλα για την Αρεινάρα έχεις και παρατάς ολόκληρη Αμερική; Τουλάχιστον ας άκουγες την υπερκομματάρα πριν αποφασίσεις να φύγεις από την Φραπεδούπολη. Ας σου την αφιερώσουμε, έστω και αργά:

Πρέπει να γίνουν εξειδικευμέναι μελέται για το πώς καταπίνουν με τόση ευκολία το σανό όλα τα γιδοπρόβατα και φωνάζουν μπέεεεεεεε την ώρα που το Αμερικάνικο όνειρο του Κόκε είναι μια καλοπληρωμένη και στημένη δουλεία των μανατζαρέων και των ομάδων.
free counters