Προσεχώς στα γήπεδα




Πρεμιέρα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 21:15 στο κινηματογήπεδο της Τούμπας...... Θα συναρπάσει......


Αttention


Μιχάλλλλλη στο λέω σήμερα, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου του 2009, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα : ''Δεν θα έχεις καλό τέλος με τα προεδριλίκια που έμπλεξες. Το κόβω πιθανό να φας και καμιά φάπα''. Όχι από εμάς βέβαια. Γιατί πρώτον είμεθα κατά της βίας και δεύτερον πρέπει να περάσουμε καμιά 800αριά πόρτες για να σε συναντήσουμε.

Τι είναι αυτά που κάνεις πάλι;;;;; 6 διαιτητές σε κάθε αγώνα;;;;; Το ξεκίνησες με το Europa League και θες να το μανατζάρεις για όλες τις διοργανώσεις σου και τα πρωταθλήματα;;;;; Τί το πέρασες το ποδόσφαιρο ρε;;;;; Μπάσκετ νομίζεις οτί είναι;;;;; Τί πας να μας το παίξεις;;;;; Προοδευτικός;;;;; Εδώ και 150 χρόνια ουδείς τόλμησε να αγγίξει τους κανόνες του αθλήματος, γραφτούς ή άγραφτους, και έρχεσαι εσύ το βλαχογαλλάκι και θες να αλλάξεις τα βασικά.Ε δεν πας καλά και στο ξαναλέω. Ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε λιγότερους αγώνες (για άλλους λόγους βέβαια), έρχεσαι και συ τώρα με τις καινοτομίες του κώλου και θα μας αναγκάσεις στο τέλος να βλέπουμε μόνο τα στιγμιότυπα με τις φάσεις.

Όσο για αυτούς τους κακομοίρηδες που κάθονται πίσω από τις εστίες και κάνουν τους διαιτητές, μόνο να τους λυπάσαι μπορείς. Δεν τους δώσανε τουλάχιστον καμιά σημαία να κρατάνε για να περνάει η ώρα και για να μην αισθάνονται αμήχανα. Κάθονται εκεί ως σκιάχτρα και περιμένουν πότε η μπάλα θα βγεί κόρνερ, για να ειδοποιήσουν τον αρχιδι-αιτητή του αγώνος οτι την μπάλα την έβγαλε ο άσπρος ή ο μπλέ. Αστεία πράματα. Προτείνω να τους επιτραπεί να έχουν μαζί τους σακουλάκι πασατέμπο, ή με οτι άλλο τους αρέσει γιατί αλλίως το 90λεπτό θα τους φαίνεται αιώνας.

Και μην μου αναφέρει κανένας ως επιχείρημα οτι με τους 2 έξτρα διαιτητές πίσω από τις εστίες θα περιοριστούν τα λάθη. Δεν μας ενδιαφέρει ρε αν περιοριστούν. Το ποδόσφαιρο μέσα από αυτά τα λάθη χτίστηκε και γιγαντώθηκε, και θα αναφέρω ένα απλό παράδειγμα. Θα είχε ποτέ μετρήσει το ''χέρι του Θεού'' αν υπήρχε διαιτητής πίσω από την εστία;;;;; Αυτή η αμφισβήτηση του ''αν ήταν ή όχι πέναλντι'' , του ''αν πέρασε ή όχι η μπάλα την γραμμή'', του ''αν ''ήταν ή δεν ήταν κόρνερ'', είναι που έχει λατρέψει ο κόσμος. Και πάς εσύ Μιχάλλλλλη να του την στερήσεις. Ε θα του στερήσεις και το ενδιαφέρον στο τέλος και θα καταλήξεις στο και συ σπίτι σου.

Έχει κάτι ύποπτα το κουπόνι του διημέρου. Θα τα πούμε αύριο.

// Τουρ-Αρλέ σήμερα για την Β' Γαλλίας. Και το δίλημμα είναι το εξής : Αρλέ λέ τούρ ;;;;; Ή 'Α τούρ Αρλέ;;;;; //
free counters