PAROV STELAR - COCO

Διαβάσετε Coco και ειρωνευτήκατε-γελάσατε ε; Και πολύ καλά κάνατε. Τα πράματα έχουν αλλιώς όμως.

Τί παίζει; ''Nu jazz ή dancefloor jazz για τους περισσότερους, minimal jazz house όπως λέει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Αναμιγνύει swing με jazz, κιθάρα με house, σαξόφωνο με trip-hop, synths με break beats και hip-hop, ήχο δυτικό με balkan, καμπαρέ με club.'' γράφουν οι κριτκοί (όχι από την Κρήτη)-τσατσάκια. Τί να σας πώ εγώ γι αυτά; Από δυο χωριά είμαι, άσε που δεν είμαι μουσικός. Αυτό που ξέρω όμως, είναι οτι ο τύπος δίνει ρέστα και πάλι με τις χημικές χημείες του και τους συνδυαστικούς συνδυασμούς του. ΔΙΣΚΑΡΑ..... με μια λέξη για να τελειώνουμε με τις σαπίλες. Δυο-τρεις ακροάσεις θέλει. Μετά, τα replay (ρεπλάει) θα είναι απανωτά.

Τρία από τα 26 (2CDsssss) είναι αυτά : (έχει και καλύτερα)







2-6


Δυο απορίαι έχω ρε Μιχάλλλλλη. Τί φάγατε χθες το μεσημέρι με τον Φλορεντίνο τον Πέρεθ που ΣΕ έκανε το τραπέζι; Είμαι σίγουρος οτι στην παρέα ήταν και μαφιόζοι της Μίλαν και golden boys της τσατσάς. Την ανατρόπα στην εδώσαν σε χαρτάκι ή προφορικά ΣΕ την είπαν; Αυτό πιστεύω ήταν το bonus σου για τις υπηρεσίες που τους προσφέρεις. Αλλά και 'συ μετά συνέχισες το ρεσιτάλ ηθοποίιας. Βγήκες σε απογευματινές δηλώσεις και κατηγόρησες την Ρεμάλ για τις (ψεύτικες για να το πώ σωστά) μεταγραφαί των εκατομυργίων ευρώ. Ξέρω οτι δεν ήθελες να δαγκώσεις το χέρι που σε ταίζει, αλλά έπρεπε να κάνεις προβοκάτσια γιατί το βραδυνό θα ήταν από τα πιο σκληρά πορνό που έχουν κυκλοφορήσει.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο για το χθεσινό. Τα έχω γράψει σε αναλυσιακές αναλύσεις εδώ και δυο μήνες.Τί να σχολιάσω παραπάνω; Το πόσο δίκιο είχα;Τί να σχολιάσω παραπάνω; Το γιατί έπαιξα την ανατροπή του 2/1 και δεν έπαιξα και την ανατροπή του 1/2; Το πήρα το μάθημα.

Και συνεχίζω με τα σημερινά.

Σε σύστημα 2-6 περικαλώ. Ναι 2-6, καλά διαβάσατε. Ούτε 2-3-4-6, ούτε 3-4-5-6. Σκέτο 2-6. Θα ζητήσω λοιπόν στην συστηματάρα αυτή, να έρθουν διπλά τα παρακάτω ημίχρονα :

Αιντχοφεν-Κοπεγχαγη..... 5.00
Αθλετικ Μπιλμπαο-Νασιοναλ Μαδέρια.....5.50
Σαλτσμπουργκ-Λεφσκι.....6.00
Σαχταρ-Τουλουζ.....6.00
Παο-Στουρμ.....6.00
Χερτα-Χερενφεν.....4.25

Αυτά τα στοιχηματικά. Ανεβάζω και Parov σε λίγο να γουστάρουμε.

free counters