just a number...

... και χωρίς πολλά-πολλά... οι κουπονοκωδικοί με τα σημεία τους...
102-1 .....6,15
116-2 .....5,30
119-1 .....6,10
125-2 .....4,35

και ένα αυριανό επειδή τα ΚΑΖΙΝΑ θα έχουν αργία....
140-1 ....4,75
148-1 ....4,35
153-2 ....7,25
174-1 ....4,50

ποντάρετε ότι τραβάει η ψυχή σας...και αντέχει η τσέπη σας...

Καλή ξεκούραση σ'όλους...

//ρε το ''νούμερο''...//

Harvest


Για θεριζοαλωνιστικές κομπίνες και κουμπίνες έγραψα πιο κάτω, πάρτε να ΄χετε την σοδειά που θέρισα:

Διπλά: Στόουκ 3.50, Ρετζίνα 3.20, Νιμ 3.25, Μπρεστ 3.00, Μετζ 2.90 με στρογγυλοποίηση, Μπαστιά 3.80, Μάλμε 3.50

Διπλά στο ημίχρονο: Πίτερμπορο 4.50, Στόουκ 4.00, Γκροιτερ 3.60
Άσσος στο ημιχρόνο: Αλκορκον ποπ κορν 5.50

7συν γκολς: Γκοιτερ-Στουτγκαρδη

Ανατροπή: Alcorcon | Real Madrid 1/2 (23.00)

Παγκόσμιο στοιχηματικό θαυμασμό


για την μεγαλύτερη στοιχηματική πουτάνα πολυτελείας που έχει υπάρξει ποτέ. Έγραψε 3/3 ανατροπές από ημίχρονο μέσα σε 8 μέρες και μας (ξανά)φόρεσε τα γυαλιά. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα αν γουστάρουν να κάνουν το 3/3, 15/15. Άλλωστε είναι οι καλύτεροι μάστορες του είδους. Τί άλλο είχαμε;

- Μια Κυριακή που δεν πρόσφερε συγκινήσεις και κέρδη.

- Την παραίτηση του Σούλη από το Αιγάλεω, και την πρόσληψη του από τον Πιερικό. Γιατί ο Σούλης πανηγυρίζει τον Μα'ι'ό στην Κατερίνη (ενίοτε και τον Βόλο). Περιμένουμε δηλώσεις.

- Όπως δηλώσεις θα περιμένουμε κάθε Κυριακή και από έναν άλλο τεράστιο προπονητή. Τον Βαγγέλη Βλάχο. Ο Βαγγελάκης (που κουρεύεται 2 φοραί τον χρόνο) απ' όσα ξέρω, έχει στην άκρα καλό πακέτο και δεν ενδιαφέρεται να κάνει τον προπονητά. Αυτό που μοιάζει να τον ενδιαφέρει είναι οι δηλωσάρες στις συνεντεύξεις τύπου. Το show ξεκίνησε ήδη από την χθεσινή παρουσίαση. Θα ' χουμέ πολλά να σχολιάσουμε φέτο, όσο αντέξει στον πάγκο.

- Εθνικός Αστήρ-Κέρκυρα ψες. Όλοι ψάχνανε να βρούν που θα παίζαν την άχαστη διπλούρα. Εδώ και μέρες μιλούσαν για περσινά δανεικα. Κλασσικές σαπίλες δηλαδή. Είχε περι-φραχτεί παντού. Εκτός..... εκτός από την τσατσά. Μας ανάγκασε να την παραδεχτούμε για μια ακόμα φορά. Πρόσφερε κανονικά το ματς και στο livebet. Άριστα πλεροφορημένη, μάζεψε όλο το χαρτί με το τελικό 1-1.

- Μας πρήξανε με τον Κωστάκη τον Κατσουράνη. Ο μεγάλος παικταράς κάνει την κλασσική κομπίνα (και όχι την θεριζοαλωνιστική κουμπίνα), να βγαίνει στην βούλα του μπενάλντι και να του σπάνε την μπάλα οι πλάγιοι με πάσα ή σέντρα. Τόσο απλό. Όσο όμως θα κοιμούνται οι άλλοι, τόσο θα σκοράρει ο Κωστάκης. Είναι αυτό που κάνει καλύτερα απ' όλους ο Λάμπαρντ στην Τσέλσι. Αν θυμάμαι πολύ καλά (όπως λέει και ο Νικόλας), ο Ταμτάκος έκανε τον βοηθό προπονητά στην Τσέλσι. Αλλά που να ξέρω εγώ από αυτά. Διαβάστε καλύτερα τις δημοσιογραφάρες στας αθλητικάς εφημερίδας.

Πάω για (Φελίπε) μάσα. Σημερινό στοίχημα το απόγευμα.

free counters