Γελάνε και τα αμμοχάλικα

* Κυριακή 30 Μαίου, 5:01 μ.μ. *
Ιωνικός-Δόξα Δράμας σε ούτε μισή ώρα και η απόδοση στον άσσο στο υπερτεράστιο 1.05. Συγκινήσεις που προσφέρει μόνο η πρωταθληματάρα της Β' Εθνικής. Ποντάρισμα στις 2 ανατροπές.

// Καραβοκύρη, τί έχουμε; //

Α' 'Ομιλος

* Κυριακή 30 Μαίου, 3:35 μ.μ. *

// Τα μεγαλύτερα όργια(όλων των ειδών) γίνονται στις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Η μεγαλύτερη διοργάνωσις ΛΕΝΕ οτι είναι το Μούντιαλ.....Οπότε προετοιμαστείτε..... //

Γαλλία: Μπορεί τα κοκόρια να έχουν χειρότερο υλικό(λες και παίζει κάποιο ρόλο αυτό) από προηγούμενες διοργανώσεις, η αβάντα όμως εξαιτίας του ΜιχάλAγα Πλατινί εξισορροπεί τις καταστάσεις. Πρώτο μάτς με Ουρουγ-κ-ουάη με την ισοπαλία να είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα. Περασιά στην επόμενη φάση και γέλια με Ντομενέκ-ς.

Ουρουγ-κ-ουάη: Έχει Φορλάν, έχει Σουάρες, έχει Αμπρέου(εδώ γελάνε και τα χαλίκια), αλλά δεν μπαίζουν μπάλα τα ονόματα. Αν ήταν έτσι θα πετούσαμε στους υπολογιστάς όλη την ονοματολογία και θα βγάζαμε τον νικητή ή την νικήτρια χωρίς να γίνει η διοργάνωσις. Παρ' όλα αυτά τους έχω για β' φάση κι αυτούς.

ΜέΧικο: Περιμένω ως τρελός (και όχι σαν) την στιγμή που ο Αλέκος ο Θεοφιλόπουλος θα περιγράφει αγώνα τους και θα τους αναφέρει ως ΜέΧικο και όχι ως ΜεΞικό. Απο εκεί και πέρα, πού πάς ρε Αγκίρε χωρίς Καστιγίο; Αποκλείσου για να μάθεις.

ΝότιΑ Αφρική: Θα μας τα σπάσουνε να ακούμε αυτήν την μαλακία το ''Μπαφάνα-Μπαφάνα''. Ε λοιπόν ο koumartzis θα τους αποκαλεί ''Μπανάνα-Μπανάνα''. Διοργανωτάς λοιπόν οι ''Μπανάνα-Μπανάνα'' και υπάρχει ένα στατιστικό που τους αφορά. Όλοι οι διοργανωτάς των Μούντιαλ περνάνε τουλάχιστον στην επόμενη φάση. Με την λογική αυτή θα πρέπει να τους δούμε στην β' φάση δηλαδή. Έτσι λένε αυτοί όμως. Τους έχω για κόψιμο. Τους αποκλείω ρε.

-Δηλαδή δεν μπορούν να τους αβαντάρουν και να τους περάσουν για να κόψομε και κάνα εισιτήργιο παραπάνω;;;;;

-Αν θέλουν τους μετατρέπουν σε Νότια Κορέα του 2002 και τους φθάνουν μέχρι μικρό τελικό με ατελείωτες σφαγές των όσων βρεθούν μπροστά τους.

Αν θέλουν όμως.....Και ο koumartzis λέει οτι δεν θέλουν. Υπάρχουν άλλες αφρικανικές ομάδες να αβαντάρουν και μια απ΄ αυτές να την πάρουν από το χέρι(το δεξί ή το αριστερό;) και να την πάνε μια βόλτα ψηλά στην διοργάνωσις.

Επόμενο επεισόδιο της σειράς Μούντιαλ: Β' 'Ομιλος-Group

Φιλική Ανατροπή

* Κυριακή 30 Μαίου, 2:35 π.μ. *

Αναμενόμενο και φυσιολογικότατο το αποψινό 2/1 στο Ηνωμέναι Πολιτείαι-Τουρκία. Η βρωμιάρα Τουρκία (έχει παίξει ποτέ σε καθαρό ματς; ΠΟΤΕ.....), οι αρκετές ανατροπές σε ματς των ΗΠΑ, οι δηλώσεις Τούρκων παιΧτών πριν το ματς περί φιλίας των δύο χωρών και το τηλέφωνο του Clint το μεσημέρι, με έσπρρρρρωξαν στο ποντάρισμα του Άλλο στο ημίχρονο/Άλλο τελικό. Ραντεβού με τα Αμερικανάκια στις 12 Ιουνίου κόντρα στην Αγγλία, στο πρώτο ματς των δύο για το Μούντιαλ. (2/1 και πάλι;)

Σήμερα: Σχολιασμός Α' Ομίλου Μούντιαλ
free counters