Πίτσα...μπύρα....ξάπλα...


Κατά τις 9:00 τηλεφωνάκι στην πιτσαρία...τώρα τι πίτσα θα πάρω δεν έχω αποφασίσει ακόμη...αυτά είναι της στιγμής...
εεε και κάνα μπυράκι...και θα απολάυσω την μεγάλη λατρεία...United...
Προτάσεις έχετε πολλές απο κάτω...:)..είναι και αλμυρές...

Καλή μου όρεξη..και καλή επιτυχία σ΄όσους ποντάρουν...

ΠΟΡΤΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Φουλ στην βρωμία και στην σαπίλα οι 2 ομάδες,με βαρύ στοιχηματικό παρελθόν και πλήθος προκαθορισμένων αγώνων.Στην επίθεση τους διαθέτουν σουπερ παικταράδες,ενώ οι άμυνες τους δεν έχουν πρόβλημα να δεχτούν γκολ όποια στιγμή γουστάρουν και με τον ποιο αστείο τρόπο έτσι ώστε να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα που πρέπει.Με βάση όλα αυτά, θα ποντάρω με πολύ λίγα λεφτά(γιατί οι αποδόσεις είναι πολυ μεγάλες) τα εξής σκορ:

3-3 με απόδοση 80
4-4 με απόδοση 200
3-4 με απόδοση 200
4-3 με απόδοση 150

Καλή επιλογή αποτελεί και το 7+ στα γκολ που προσφέρει ο ΟΠΑΠ με απόδοση 17.

Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ

Επαληθεύτηκε χθες για μια ακόμη φορά ο κανόνας που θέλει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να χάνει στην έδρα του, μετά από θετικό (και μη αναμενόμενο) αποτέλεσμα στο πρώτο εκτός έδρας ματς σε διπλές αναμετρήσεις για το CHAMPIONS LEAGUE.Μετά λοιπόν απο τον ΑΓΙΑΞ και την ΠΟΡΤΟ,ήταν χθες η σειρά της ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ.Το ένστικτο μου όμως χθες έλεγε Χ με 1-1 σκορ στην κανονική διάρκεια.Μου κουνήθηκαν δηλαδή και τα 2 για τον κανόνα και τα όσα είχα γράψει πριν μια εβδομάδα,και πλήρωσα για να δω τι από τα 2 θα επαληθευτεί.Ο ΚΑΝΟΝΑΣ Η΄ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.Το αποτέλεσμα το ξέρετε.Ας πρόσεχα.

Ch Lee...συνέχεια

Χθές δεν τα πήγαμε άσχημα...Χάσαμε μόνο το ακριβές σκόρ του ΠΑΟ. Από την στιγμή που δεν πας ταμείο όμως όλα είναι μπούρδες.
Μην αρχίσουμε όπως μερικοί γνωστοί (από τηλεοράσεις), ααα, δώσαμε 9 ματσάκια βγήκαν τα 6 (πολύ καλά πήγαμε). Ε, φυσικά ρε παπάρες αν δώσω και γω 9 ματσάκια, ε του πούστη 5-6 θα πιάσω...Μην ακούτε παπαριές παίξτε αυτό που πιστεύετε.
Τελευταία μάλιστα άρχισαν και γυναίκες να δίνουν προγνωστικά..Ρε πούστη μου ήμαρτονννννννννννννννννν, και μάλιστα ειδική στην Αγγλία 2-3-4-5-6...Ρε κοπελίτσα έχεις δεί κάνα ματσάκι???Η μπάλα ξέρεις τι σχήμα έχει???Ήμαρτονννννννννννννννννν

Σήμερα έχω 2+1 ματσάκια. Στηρίζομαι σε μαγική δυάδα και αν κάποιος θέλει προσθέτει και το 3ο ματσάκι (εγώ θα τιμήσω και τα 3 ματς).
Θα ρίξω κάνα 10 ευρω.
ΟΒΕΡ λοιπόν τα ακόλουθα:
-------------------------------------------------------------------------------------
1. Ένωση-Ιντερ #2.1
2. Βαρκελώνη-Λυών #1.65
3. Πόρτο-Φορλάν #1.75
Οι αποδόσεις στον ΟΠΑΠ.
Συνολική απόδοση: ~6
-------------------------------------------------------------------------------------
Καλά κέρδη
free counters