Kommentare 3

* Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, 13:14 *


* Τσάμπιονς Λιγκ ήθελε εδώ και καιρό να κάνει ο Μιχάλαγας την δεύτερη διοργάνωση του, και το κατάφερε για πλάκα προχθές. Παίζει δυνατά το σενάριο να έταξε το σεντονάτο κατσαρόλι κατά Μαδρίτη μεριά, οπότε βόλεψε τις αγγλικές με την δευτεροκλασάτη κούπα. Δευτεροκλασάτη μεν(και οχι μαν), κούπα δε.

* Λογική οπαδού: 'Σικέ το 2-3 της Μαρσέιγ, τιμιότατο και πεντακάθαρο το δικό μας 3-1.'

* Προχθές-παραπροχθές, ο λαός ανακάλυψε την Αμερική 500τόσα χρόνια μετά την ανακάλυψη της. Πριν από 600 χρόνια είχε γραφτεί στο blog αυτό για τις αριστοάριστες σχέσεις της Λυον με τα Ρεμάλια, για τον Μιχάλαγα που κυνηγάει μόνο κάτι Αχιλέες και κάτι Μάκηδες για να αφήνει τους υπόλοιπους να αλωνίζουν, για τις αποτελεσματάρες των ευρωπαικών διοργανώσεων και γενικά και ειδικά για όλα όσα συζητάει ο κάθε μπούφος εδώ και 2-3 μέρες. Ε τώρα; Ας τους αφήσουμε να παριστάνουν τους Χριστόφορους Κολόμβους, μέχρι να ξαναπέσουν σε χειμερία νάρκη.

* Κάνω μια βίζιτα σε ένα Καζίνο της Γειτονιάς χθες-προχθες κι ακούω την ατάκα: 'Εδώ χάνουμε σημεία του 1.45. Τί θα γίνει;'. Ακόμα περιμένει απάντηση. Ούτε για χαβά είναι πλέον η κατάσταση στα προποτζίδικα.

* Το γκολ της τιμής πρέπει να πετύχει η Δόξα. Οχι σε κάποιο αγώνα, αλλά σε όλο το πρωτάθλημα. Με τον κολπαδόρο Κατσαβακουλάκο όμως, αλλάζουν τα δεδομένα. Πολυβόλο θα γίνει η επιθεσάρα.

* Μίλησα με Τσάκα σήμερα το πρωί. Και οχι απλώς μίλησα, αλλά έκλεισα και εΧπληκτική συμφωνία. Αύριο-μεθαύριο που θα αναλάβει ο Πρίγκηπας, το μπλογκ θα μπει ως βασικός χορηγός στο μπροστινό μέρος της φανέλας του Πανατζενταικού. Το σημείο αντικείδι, είναι οτι αντι να πληρώνουμε για αυτό, θα μας πληρώνουν.

* 'Μπαμπαγιόκο'. (Νίκος Αλέφαντος, 5.12.2011)
free counters