A - σιωπή

Απλά ενημερώνω ότι ο κύριος στην προηγούμενη φωτό που αναρτήθηκε τριγυρνά ελεύθερος με ξανθιές υπάρξεις στο λιμάνι του Βόλου. Είναι μέσα στους 4 που ξέρουν τα πάντα, αλλά δεν τον κυνηγάνε πλέον κουράστηκαν.

Όσο για το 3-6 ειλικρινά όταν είδα το αποτέλεσμα είπα: "Έχει πλάκα να το έπιασε ο koumartzis" και όμως φίλε απλά δεν παίζεσαι, εγώ ούτε στο όνειρο μου θα το έριχνα.

Είσαι μέγιστος κύριε Λογιστά.

Καλά βράδυ.

Αντί-Κommentare 1

*3 λεφτά έμειναν.....

- Ωραίο τρόπο βρήκε μάγκες ο koumartzis να σχολιάζει την σάπια επικαιρότητα και μέσα σε 4-5 bullets πετάει 6-7 και 8 αληθειακές αλήθειες!

- Κρίμας που πριν από 2 χρόνια δεν είχε την ηλεκτρονική τηλιόραση και δεν έγινε το μεγάλο print screen στην μήνυματαρα που έστειλε ο τεράστιος τηλεθεατής στον μέγιστο κυρ Νίκο, που ακόμη και τώρα είναι 2ος σε ακροαματικότητα. Βέβαια όταν εμείς πέφταμε κάτω από τα γέλια.. ο Νικόλας απαντούσε σοβαρά...!!!Δικαιώθηκε όμως...

- Έχω βαρεθεί να διαβάζω ότι η 'κρίση' έφτασε και στην Ιταλία.. ΜΟΝΟ όμως η Μίλανς του Σίλβιο, φαίνεται να δείχνει πώς πρέπει να την χειριστεί... Οι άλλοι τι σκατά κάνουν;; κοιμούνται;;;

- Ο Αλέξης φεύγει οριστικά από το ποδόσφαιρο... γιατί νιώθει απογοητευμένος.. κάτι σαν τον γάμο του δηλαδή... Ελπίζω να μην αρχίσει πάλι να βγαίνει με αίματα στην κάμερα ή να πηδάει πόρτες!!!

- Όταν ο koumartzis έδωσε το 400,00 σε 3-6 ΤΕΛΙΚΟ.... Η ΓκΑΤΑ είχε εξώφυλλο με ταμεία με απόδοση 37,38... Τα σχόλια περιττά..

-ΑΑΑ τέτοιο jack-pot i είχα καιρό να δώσω... τι να κάνομε.. γίνονται και αυτά...!!!

21:18@2/11 

Kommentare 1

* Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, 18:56 *

Με καπαρντίνα κατασκοπική

* Δεν υπάρχει ΝεοΕλληνική Κυβέρνηση. Αν υπήρχε, ο υπερπρωταθλητής ΝεοΕλλάδος χθες θα είχε πάρει δυάρι (πόσα τ.μ. και σε ποιο όροφο;) με ανατροπή 1ημίχ./2τελικό, όπως το 1-3 μέσα στη Βρέμη. Αυτά γινόταν-ε όμως όταν κυβερνούσε την ΝεοΕλλάδα ο τιτανοτεράστιος Σωκράτιος Κόοοοκκαλης.

* Άρχισαν πάλι τα τσατσάκια με το (μπορεί και τον) ΑΠΟΕΛ. Η μεγαλύτερη αλήθεια για τις κυπριακές στο σεντόνι, υπάρχει γραμμένη εδώ, από την εποχή που μεσουρανούσε η Ανόρθωσις του Παντελή. Εδώ να σε δω όμως Μάργιε. Η Γαλατά πήρε με Τούρκο αντιπρόεδρο, κατσαρόλι ΟΥΕΦΑ. Εσύ στο τέλος, τί θα πάρεις; Ή τί θα δώσεις;

* Μειώνεται το δημόσιο χρέος της Γερμανίας κατά 55,5 δισ. ευρά λόγω λανθασμένης λογιστικής εγγραφής. Μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της δημιουργικής λογιστικής. Τέτοια μαγειρέματα δεν είχε κάνει ούτε ο Σημίταρος.....Τον είχαν διατάξει να κάνει, το σωστότερο.

* 'Κύριε Νίκο, θα γίνουν τελικά παρελάσεις;'
Μεγάλη (και προφητική) ατάκαρα πριν από 2 χρόνια. Ο luque ήδη γελάει. Επιβεβαιώθηκε και ο πραγματικός λόγος που καταργήσανε από πέρσι τα μηχανοκίνητα τμήματα (τανκς, mlrs κλπ) στις παρελάσεις.

* Πότε θα γίνει η απονομή της κούπας του πρωταθλητού στην μεγάλη Μπαογκάρα; Βγάλτε καμιά ανακοίνωσις γιατί το καλοκαίρι τέλειωσε, αν το πήρατε χαμπάρι βέβαια.

* Κάποτε το ταβάνι στα σκορ που πρόσφερε ο ΟΠΑΠ ήταν το 4(+)-3, 4(+)-4(+), 3-4(+). Όταν την πήραν γραμμή τι συμβαίνει, τα προσάρμοσαν στα σημερινά δεδομένα. Τώρα που τα σημερινά είναι ήδη ξεπερασμένα (λόγω κάτι σκορ πόλο και λόγω κάποιων Betkillers), βλέπω τον 'τιμάριθμο' να μετατρέπει κάτι 3-5(+) σε 4-6(+) και κάτι 4-5(+) σε κάτι 5-6(+). Ορίστε κύριοι.....Ορίστε.

free counters