GOALsss ρε...πολλά GOALsss...μπορείτε;;;

Κάπως έτσι φαντάζομαι την εικόνα σε 4-5 ματς της τελευταίας αγωνιστικής του αιματοβαμμένου σεντονιού(δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι κάτω, ποιος πάνω)
Ας αρχίσουμε από την αρχή, όπως θα έλεγε και η μεγάλη μορφή Σάββας Θεοδωρίδης…

1. Atletico Madrid v FC Porto [Exact Score]..2-2 (19.00) με ημιχρόνιο Χ
2. FC Zurich v AC Milan [Exact Score]...........2-3 (34.00) με ημιχρόνιο 1
3. Marseille v Real Madrid [Exact Score].......1-3 (17.00) με ημιχρόνιο Χ
4. Chelsea v Apoel Nicosia [Exact Score].......4-1 (23.00) με ημιχρόνιο 2

Τα σκόρΣΣΣ θα συνδυαστούν ΑΝΑμεταξύ τους σε 2άδες-3αδες-4αδα… και τα ημιχρόνια/τελικά…
ΑΑ τώρα που το βλέπω είναι και όλα OVERS 3,5 [ή 4-6 γκολς για τους καζινιέρηδες της γειτονιάς, απλά εκεί ρισκάρεις το 7++]...

*Φοβάμαι πολύ το Εβραιαριό –Γυρονδίνοι για ανατροπάς…ΔΕΝ ξέρω ποιά!!!!

**Δώστε στον ΚΟΣΜΑΚΗ GOALSSSS... GOLAZZZZZO θέλει.. το καταλάβατε;;;
ΣΤΗΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΑΜΑ... είδατε τι ώραια στο LE ΣΑΜΠΑΝΙΟΝΑ;;; κατι 5-5, 2-5, 1-3, 4-3.... αντε σας παρακαλώ... ΑΝΤΕ ΜΙΧΧΧΑΑΑΑΑΛΙΗ πες τα...

8/12/09

Emirates

* Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, 1:46 π.μ. *
* Χθεσινή είδησις : ''Ολυμπιακός και Emirates ανανέωσαν την συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια και το... γιόρτασαν στο ξενοδοχείο Ledra Marriot.'' Θυμίστε μου λίγο, πώς ονομάζεται το γήπεδο της Arsenal; Θυμίστε μου λίγο, τί γράφει το Εμπρός μέρος της σωβρακοφανέλας της Arsenal; Πρώτη επιλογή εδώ η σικέ ισοπαλία στην οποία βλέπω να πέφτει χοντρό πακέτο, και ως καλύψεις οι δύο ανατροπές 1/2 και 2/1.

* Πολύ ωραία ζευγαράκια θα συναντηθούν σήμερα στη Λίγκα των Πρωταθλητών (ασχέτως αν η πλειοψηφία των ομάδων τερμάτισαν πέρσι στην δεύτερο-τρίτο-τέταρτη θέση) και βλέπω να καταλήγουν τα ραντεβού σε hardcore καταστάσεις. Τα τελειώματα (των φάσεων) θα είναι απανωτά και θα ποντάρω τα over 3.5 goal στους αγώνας: Μαρσέιγ v Ρεάλ Μαδρίτης (3.00), Ζυρίχη v Μίλαν (3.00), Τσέλσι v ΑΠΟΕΛ (3.25), Ατλέτικο Μαδρίτης v Πόρτο (3.80), Βόλφσμπουργκ v Μάντσεστερ Γιουν. (3.50). Απο πολύ κοντά και τα γνωστά koumatzi-δικά σκόρια, με το Μαρσέιγ-Ρεάλ να έχει το προβάδισμα.

* Μάριε μπορείς τουλάχιστον το διπλό στο ημιχρόνιο, σε μια βραδιά που θα έχει ανατροπή/ές.

* Πενταήμερες εκδρομές θυμίζουν οι αποστολαί πολλών αδιάφορων αδιάφθορων ομάδων, καθώς συμπεριλαμβάνουν αμούστακους ποδοσφαιριστάς 17-18 ετών από τα δεύτερα τους. Δεν λέει τίποτα αυτό, γιατί οι άβγαλτοι νεανίες, κάτι τέτοιες εκδρομούλες περιμένουν για να ξεσαλώσουν. 'Αλλωστε ''Αν είναι να γίνει η δουλεία (το σικέ δηλαδή), θα γίνει'', όποιοι κι αν παίξουν όποιοι κι αν δεν παίξουν.

* Προ-προχθεσινή φώτο του κάγκουρα πακετά από τις Δυτικές Συνοικίες.
Τα βρήκες τζάμπα τα σκευάσματα και καταπίνεις και τα κουτιά. Δεν σε πιάνουν και οι έλεγχοι βλέπεις. Δεν πιστεύω να πίστεψε κανείς το παραμύθι του τραυματισμού. Ένα μήνα ρεπό του δώκανε να χαλλλλλαρώσει (γιατί η χρονιά είναι μακριά) και τον παρουσίασαν ξανά εκεί που έπρεπε: Στο ματς με τον Πανιώνιο. Κάτι τετοιο θα γίνει με τους περισσότερους starsssss του ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα πάρουν κι αυτοί τον ένα μήνα-ρεπό αφού πρώτα τραυματιστούν ξαφνικά και όλως τυχαίως σε κάποια προπόνησις.
free counters