Δανεικά και γυρισμένα

* Σαββάτο 19 Φεβρουαρίου, 11:12 πμ *
Τα πάντα σε αυτό το 100.00% ελεγχόμενο από το στοίχημα σημερινό παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι δανεικά και γυρισμένα. Βλαχομαγκιές του τύπου ‘δεν τα επιστρέφω αυτά που μου δώσατε’ δεν υπάρχουν και δεν χωράνε. Όσοι τις επιχείρησαν, εξαφανίστηκαν. Με τον ίδιο τρόπο, όσοι έχουν να λαμβάνουν θα εισπράξουν αργά ή γρήγορα. Έτσι λοιπόν κυργία Άρσεναλ μπορεί να κανονίσαμε (χωρίς να έχεις και την δυνατότητα επιλογής) να σηκώσει το κατσαρόλι το 2006 ο Ισπανικός Πανιώνιος με το σικέ 2ημ./1τελ., αλλά στα επιστρέψαμε έστω και άτοκα με την προ-προχθεσινή ανατροπή των ανατροπών όπως την είπαν πολλοί(αλλά λίγοι στην σκέψη). Δεν έγινε στα περσινά μεταξύ τους, έγινε στα φετινά. Αυτή την φορά ήταν σειρά του Πανιωνάκου να μην είχε την δυνατότητα επιλογής. Όχι που θα είχε και παράπονο…..

** - ‘Μεξές…..Μεξές…..Μεξές…..Μεξές…..’ έλεγε ανά τακτά διαστήματα προ-προχθες ο εκφωνητάς στο Βρώμα-Σαχτάρ.
- Κάτσε ρε μεγάλε. Από πού σε ξέρω δηλαδή; Γιατί δεν θυμάμαι να σε ξέρω από κάπου. Και άντε να δεχτώ ότι Μεξές, επί 90 λεπτά που σε ρωτούσα ‘από πού’ γιατί δεν με απαντούσες; Απαράδεκτα πράματα…..

** Ανατροπάρες είχε η διοργανωσάρα-εφεύρεση του Μιχάλαγα. Της Μπενφίκα ήταν στο σύστημα με τις δυάδες, δεν ήταν όμως οι άλλες.

** Ο Daskalos επέστρεψε….. Όχι δεν πρόκειται για κάποια ταινία. Είναι απλώς η πραγματικότις εδώ στο thebetkillers.blogspot.com. Επιστροφή λοιπόν με προτάσεις για όλο τον λαό…..Ήδη από χθες, οι book όλου του πλανήτου ρίχνουν τις αποδόσεις των σημείων που επέλεξε και πρότεινε ο daskalos καθώς δέχονται πονταρίσματα των πονταρισμάτων πάνω τους. Μη τα φράξετε μόνο αλητοαλήτες.
free counters