Κάντε και καμιά έ-χ-πληξη ρε

* Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, 11:39 μ.μ. *

Η μεγαλυτέρα πρωταθληματάρα του πλανήτου. Αναφέρομαι φυσικά στην Β' Εθνική και στις ομαδάρες της. Με προεδάρες τους οποίους υπερσέβομαι. Είναι μεγάλοι μαγκίτες, και η γνώμη του koumartzi δεν θα αλλάξει γι αυτούς ακόμα και αν τους πιάσουν την ώρα των προκαθορισμών. Κάτι που φυσικά μόνο ως αστείο μπορεί να γραφτεί, αφού αν μπορούσαν να τους πιάσουν, θα το είχαν ήδη κάνει. Αλλά ρε μαγκίτες κάντε και καμιά έ-χ-πληξη. Αναφέρομαι βέβαια στην φυσιολογικότατη νίκη του Εθνικού Αστέρος στον Βόλο και στην φυσιολογικότατη ήττα του Πιερικού από τον 'Οφη, μετά το Εθνικός Αστήρ -Πιερικός. Ένα ματς για το οποίο συζήτησαν ακόμα και τα γρασίδια της Φιλοσοφικής μεταξύ τους για το μεγάλο διπλό του Σούλη και για το πόσο πολύ είχε πονταριστει, και για το ότι υπάρχουν ενδείξεις οτί ήταν στημένο. Μα τί λέτε κύργιοι;;;;; Έχετε αποδείξεις για όλα αυτά; όπως άλλωστε θα ρωτούσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Καληνύ-κχ-τα

O Ρεχάγκεν

* Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, 11:32 μ.μ. *



Ο Μεγαλέφαντος επέστρεψε. Μπορεί να μην είπε τίποτα το ιδιαίτερο(αν και 2-3 ατάκες ήταν μαγικές), αλλά και μόνο η επανεμφάνισις στας τηλεοράσεις φθάνει και περισσεύει. Περιμένουμε τώρα συνεντευξιακή συνεντευξάρα στον γίγαντα Γρηγόρη ή έστω στον κύργιο Κώστα.

// Κύργιε Κώστα, μπορείτε να με απαλλάξετε απ΄αυτήν την εκπομπή ;;;;; //

Χα ϊ μός

Τι να λέμε με τα τρομερά αποτελέσματα σήμερα... Να αρχίσω από ΠΑΟΚ και να τελειώσω στην Τότεναμ (9-1 !!!! με 1-0 το ΗΤ).

Δεν ξέρω αλλά δεν γίνεται να μην σχολιάσω τα νέα του Φραγκίσκου..... Ε, ΟΚ απλά θεωρώ ότι δεν πάει άλλο να ακούω γι αυτόν και πόσο μάλλον να τον βλέπω και μοντέλο για ζωγραφιά... ένας φίλος του λέει ήθελε να τον ζωγραφίσει...και είμαι σίγουρος ότι ο πίνακας (αυτή η μαλακία δλδ, διότι δεν εκφράζει τον αρχηγό καθώς λείπουν αρκετές δεκάδες τρίχες από το κορμί του) αυτός θα στοιχίζει χιλιάδες ευρώ...Δεν θα ρωτήσω μην πάθω κάνα εγκεφαλικό (μακριά από μας...χαχαχα).

Οι μαθητές γράψανε αρκετά καλά στο διαγώνισμα και αυτό σημαίνει τα εξής:
1) Έβαλα εύκολα
2) Είναι τσακάλια
3) Έχουν καλό δάσκαλο στο σχολείο

Γειά χαρά!
free counters