Γραικυλιστάν ΙΙ

* Παρασκευή 4 Μαίου, 18:42 *



* Όπως το πάμε βλέπω να αλλάζουμε σε λίγο όνομα, και το BetKillers να γίνεται PoliticsKillers. Δεν γαμιέται όμως, είπαμε μια φορά να γίνουμε εμπορικοί (mainstream ρε βλάχο) μπας και ανέβουν τα pageviews και τα κονομήσουμε από τις διαφημίσεις που δεν έχουμε. Χορηγοί έτσι ή αλλιώς είμεθα εμείς οι ίδιοι.

* Βλέποντας το παρακάτω εμετικό βίντεο, φαίνεται οτι σωτηρία δεν υπάρχει γι' αυτή την χώρα. Καλά για την ελπίδα δεν μιλάμε. Αυτή πεθαίνει πάντα πρώτη όπως σωστά είχε πει κάποτε ο φαφούτης.

* Τα αποτέλεσματα του ΘΑ.ΣΟ.Κ. στο πασοκονήσι το 2009 ήταν αυτά:
Λασίθι: 59,37 %,  Ηράκλειο: 62,74 %,  Ρέθυμνο: 57,91 %,  Χανιά: 51,11 %
Θέλω να δω πόσο θα ναι την Δευτέρα, και αναλόγως θα κάνω μια πρόταση. Μπορεί και δυο, μπορεί και καμία όμως.

* Όσοι αντιμνημονιακοί πάντως δεν θέλουν να πάει χαμένη η ψήφος τους (αν τελικά μετρηθεί στο υπουργείο), μακρία από λευκό, άκυρο κι ας επιλέξουν ένα κόμμα που θεωρούν οτι θα πάρει πάνω από 3%. Ψαχτείτε παραπάνω αν γουστάρετε στο google. Ή έστω στο yahoo.

* Το αστέρι που έβαλε ο daskalos στην φώτο της προ-προηγούμενης ανάρτησης, μοιάζει με τα αστέρια που βάζουν τα περιοδικά στις τσοντοαγγελίες για να κρύψουν νιαμού, ζιαβύ και λουςκώ. Το τί ομοιότητα μπορεί να έχει όμως ο κύριος της φώτο με τον οποιοδήποτε λοκώ είναι άααααλλο θέμα για άλλη ανάρτηση, που δεν θα δημοσιευτεί όμως ποτέ.

* Το πρώτο σενάριο που προ-βλέπω είναι το εξής: Να μαζεύουν τα δυο γνωστά κόμματα κοντά στο 40% και να κάνουν συγκυβέρνηση μόνοι τους ή παρέα με λαγούς. Στην περίπτωση αυτή, δαγκώστε την ταυτότητα, γιατί στα χέρια θα κρατάμε τις βαλίτσες για το όπου φύγει-φύγει. Το αλλό σενάριο, είναι να πιάνουν κοντά στο 30%, να μην μπορούν να κάνουν συγκυβέρνησις ούτε με τους λαγούς, οποτέ θα ποντάρουν στην προσωρινή ακυβερνησία κολλημένη με καμια στημένη στάση πληρωμών, με αποτέλεσμα στις επαναληπτικές εκλογές να μαζεύουν με την τρομοκρατία κοντά στο 45%. Είτε έτσι δηλαδή, είτε αλλιώς δεν βλέπω να γλιτώνουμε από αυτούς. Απαιτώ όμως να χιλιοδιαψευστώ και αυτά που θα γίνουν ή δεν θα γίνουν, να καταξεφτιλίσουν τα όσα έγραψα. Ορμάτε.

* Και για να γίνει η αυτή η ανάρτηση ασυνάρτητη, το μεσημέρι παίζει να είχε έξω και 30 βαθμούς. Εντός βέβαια είχε 3-4 λιγότερους. Το θέμα είναι οτι έρχεται το καλοκαίρι (Κολόμβος ε;) και μαζί μ αυτό η τρισάθλια ζέστα και οι σιχαμεροί καύσωνες. Θα μου πεις βέβαια οτι έχει και τα πλεονεκτήματα του, αφού τα γκομενάκια τα έχουν πετάξει όλα έξω. Και πότε τα είχαν μέσα δηλαδή; θα σου απαντήσω. Τον χειμώνα; Ας γελάσουμε. Οπότε άκυρο το επιχείρημα.  Μάλλον η κατάλληλη εποχή για μετακίνησις σε ψυχρότερα κλίματα, γιατί η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο απάλευτη (αυτή με τους καύσωνες, οχι η άλλη με τα ξεβρώκατα γκομενάκια). Στην τελική, μένεις εδώ και την παλεύεις με κλιματιστικό ή έστω με κανα φουρφούρι που παριστάνει τον ανεμιστήρα. Σκόρπιες σκέψεις όλες αυτές, από τις οποίες δεν βγάζω κανένα νόημα. Περιμένεις να βγάλεις εσύ;

Leventis....the great!!!

*Παρασκευή 4/5/2012, 12:45*

Ένας φίλος μου έστειλε το βίντεο....

Επίσης: Δείτε πόσα παίρνουν οι Βουλευτές τον μήνα!!!!

Δείτε το και ξυθείτε....
free counters