Λοιπόν

Μιχάλλλλλη Πλατινί θα αποκαλύψω σήμερα μια επιθυμία σου.

Θες να δείς μια γαλλικιά ομάς όσα πιο ψηλά γίνεται στην διοργάνωση του σεντονιού. Μια πορεία ως τους 4 ας πούμε, θα σε άφηνε ικανοποιημένο. Αλλά με εξαίρεση την Λυόν (και αυτήν με full σπρώξιμο), για τις υπόλοιπες δυο (Μπορντό και Μαρσέιγ) θα πρέπει να κάνεις μαγικά. Όχι πως έχεις πρόβλημα δηλαδή, αλλά πιστεύω οτι αυτά θα τα κάνεις όταν θα πλησιάζει η ώρα να παραδώσεις τα προεδριλίκια.

Φέτος λοιπόν θα αρκεστείς στην Λυόν και στην Μπορντό, αφού η Μαρσέιγ βρίσκεται στον όμιλο της χορηγίας και δεν επιτρέπεται να μπεί ανάμεσα στο ζευγαράκι. Η μεν Λυόν την έκανε την διπλούρα της στο κοτέτσι του Λίβερπουλ. Σειρά έχει σήμερα να πανηγυρίσει ο Λοράν στο γήπεδο της Ασφαλιστικής. Μάλιστα έχεις πάρει ήδη τηλέφωνο τον κύριο Φράντζ για να τον ενημερώσεις, και για ενημερώσει κι αυτός με την σειρά του τα παλουκάρια του Μονάχου να είναι φιλόξενα και φιλικά απόψε.Οπότε τι μένει; Το διπλό του 4.00. Εναλλακτικά το διπλό στο ημιχρόνιο (4.50).

Σειρά έχει ο Μάριος τώρα, που με τους άθλους που έχει κάνει κοντεύει να φτάσει τον κυρ Βασίλη τον Τσηγκαγκα. Σήμερα θα μοιραστεί έναν βαθμουλάκο με τους συμπατριώτες του Σάντος και θα είναι όλοι φχαριστημένοι. Χ του 3.40.

Συνεχίζω με την ομαδάρα του τρελάρα του Φλόρες. Έχει ακουστεί οτι ο Ρώσος θέλει τον γαμπρό στο Λονδίνο. Τωρά αν τον θέλει για ball-boy να κάθεται πίσω από τα τέρματα ή αν τον θέλει για να κουβαλάει το δίχτυ με τις μπάλες, μην με ρωτάτε. Ακόμα και να ΄ξερα δεν θα σας έλεγα. Τελοσπάντων, η σημασία είναι τον θέλει. Και αφού τον θέλει, τι θα τον χάλαγε δηλαδή, μιας και έχει προκριθεί, να δώκει 3 βαθμούς στα Ισπανάκια για να τα καλοπιάσει; Άσσαρος. 3.80.

Κλείνω με το διπλό της Ζυρίχης στο ημιχρόνιο, χωρίς να με νοιάζει τι θα γίνει στο β΄. Έτσι κι αλλιώς για την Μαρσέιγ τα έγραψα παραπάνω. 8.00 η απόδοσις.

Χωρίς να ξέρω αυτήν την στιγμή το πώς, το σίγουρο είναι οτι κάπου θα τα βολέψω όλα αυτά.

Και για να μην ξεχνιόμεθα, το βράδυ έχει πορνό με πολύ λεσβιακό στο πρόγραμμα. Προσοχή λοιπόν κύριοι πού θα πιτσιλάτε.
free counters