Killers...

Νομίζω καταλάβατε γιατί είμαστε betKillers...
Ότι δώσαμε ήρθε ανάποδα...Ακόμη και η πρόβλεψη του Φιλόσοφου (που θα τιμούσα το 1Χ με κλειστά μάτια) ήρθε ανάποδα με μια ΑΕΚ που έβαλε 5 γκόλ (έχει ξαναβάλει???).
Τραγικές καταστάσεις...στο δελτίο που πέρασε και ελπίζω να μην μας ξανατύχουν.
Αστειεύομαι, φυσικά, δεν είμαστε εμείς οι Killers αλλά ολόκληρο το ΣΚ είμαι σίγουρος ότι πρέπει να χάθηκαν πολλά λεφτά, μόνο στον ΠΑΟΚ πρέπει να παίχτηκαν πάρα πολλά και φυσικά και αυτά πήγαν στα ταμεία των εταιρειών.
Τα "παληκάρια" στον ΠΑΟΚ θέλουν ένα καλό χρηματικό πρόστιμο, δεν έχουν ξαναπαίξει έτσι μέσα στην Τούμπα, παραιτήθηκε λίγες μέρες πριν και ο γιος του Γκαγκάτση από Διευθύνων Σύμβουλος (τι πόστο έχει ούτε και αυτοί ξέρουν) για λόγους ευθιξίας (μαλακίες τούμπανα). Ελπίζω να είναι μια συγκυρία...Αν και δεν το νομίζω.
Η Πανάθα έκανε ακόμη ένα Χ/1 με καλή απόδοση (διαβάστε κουμαρτζή και θα καταλάβετε). Στο 2ο ημιχρόνιο ξυπνάνε τα άλλα "παληκάρια" και ρίχνουν 3αρες και 4αρες (ΠΑΟΚ, ΑΡΗ κτλ κτλ)
Όπως λέει και ο Φιλόσοφος, πρέπει να κάνουμε υπομονή.
Champions League αυτή την βδομάδα...χαμός θα γίνει και κει είμαι σίγουρος (δύσκολα ματσάκια).
Καλό βράδυ, τα λέμε την Τρίτη.

Μά-Χ-η...

Τα Χ μου για σήμερα...
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ(285)
Λίγο η χαρά στα Σέρρας από την μεθυστική πρόκριση..Λίγο οι 11 ισοπαλίες(9 εκτός έδρας) της ΑΕΚ...να συνεχίσω;;;
ΡΕΝ – ΟΣΕΡ(293)
13 Χ η Ρεν (6 εντός-7 εκτός)..θα τα κάνει 7-7...Έπαιξε και αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη..Πέντε παιχνίδια αήττητη η Οσέρ...θα τα κάνει 6..;;
Δύσκολο σημείο...ΑΛΛΑ όταν βλέπω Χ 3,30 Α΄Γαλλίας με τέτοιες περγαμηνές..
ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.(296)
Το θέλουν και οι δύο...Η ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ για να επωφεληθεί την ήττα της Κοτμπους(20β) χθές και να ξεκολλήσει από τους 20 βαθμούς και να φτάσει την ΑΪΝΤΡΑΧΤ στους 23..Και οι δύο περιμένουν την ήττα σήμερα της Μπόχουμ(21β)...
Προϊστορία: 5-5-2...Τα κακά νέα έρχονται από το στρατόπεδο της ΑΪΝΤΡΑΧΤ που κατεβαίνει με αποστολή 16 παιχτών(ούτε στο περιφερειακό να έπαιζε..!!)
Βλέπω τα 'Λιοντάρια' της ΑΪΝΤΡΑΧΤ να παίζουν σύστημα 9-1-0..και να κρατάνε το Χ..και με ήττα της Μπόχουμ να μην αλλάζει τίποτα στην ουρά...
ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ(299)
Χωρίς Βίγια,Μοριέντες,Νταβίντ Σίλβα η ΒΑΛΕΝΘΙΑ...Είναι ικανή να χάσει από την τελευταία ομάδα της Primera;; Η ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ θα τα δώσει όλα...άντε να δούμε..
Σύστημα 3-4...μπάς και ξεπλένουμε τα χθεσινά..

Ματωμένο Σάββατο...

Καλημέρα σ΄όλους...Έγραψα και εχθές πως πρόκειται για κουπόνι για δυνατούς λύτες αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα...Η αναβολή του Twente v PSV Eindhoven μου στέρησε ένα ανεπανάληπτο ΤΖΑΚ ΠΟΤ των 0 στα 5...τεσπά τα έχει αυτά το στοίχημα..ΕΔΩ άλλοι δίνουν ΑΣΣΑΡΕΣ του 1.15-1.20 και πάνε για 'ανακύκλωση'..
Επανέρχομαι σε λίγο..
free counters