Χαίρε koumartzi

Προχθές μιλούσα με τον koumartzi και του λέω: "Καλά αυτή η Πιτερμπορο ομαδαρόνα...." και μου λέει ε, καλά ρε δάσκαλε αυτή εννοείται, απτις πρώτες στα υπόψιν.

Μαλακία μεγάλη λοιπόν που δεν την υπολόγισα. Αυτή η ομάδα και 0-0 να φέρει κάποιο ΣΚ αξίζει τα λεφτά της και ο koumartzis απέδειξε το γιατί τα αξίζει....

Φοβερή ομάδα λοιπόν, δεν θέλανε την ανατροπή τι να το κάνεις το 25.00 μαλακίες αποδόσεις....

Δυστυχώς η μπάγερν δεν μου έκανε την χάρη να δεχθεί ακόμη ένα μπαλάκι να πάμε σε λίγο μεγαλύτερη απόδοση, όχι τπτ άλλο αλλά για να μπορούμε να συγκριθούμε με τους koumarti & luque μην μας ζαλίζουν...αφήστε που μπορεί να με διώξουν και από το blog....!!!!

Αν αρχίσω τις επιτυχίες να πάρω μεταγραφή αλλού, χαλαρά....χαχαχαχαχαχα.

Θεωρώ το Σεβίλλη δώρο την Δευτέρα, η Χετάφε τα last 4 έτη φεύγει με 2πλο. Θεωρώ ότι ένα από τα 2 γεγονότα θα κάτσει.

Η Άντερλεχτ στην μέγα ομάδα με τους σούπερ αμυντικούς (ναι την Αεκ εννοώ) έριξε 2 στο ρελαντί, αύριο χαλαρά θα ρίξει 5. Το ζήτημα είναι να δεχθεί 2....να βγάλουμε τα κωλοτέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Αν ζούσε ο Ζήκος θα λεγε: "Ποια είναι αυτά τα τέλη???? Επειδή κυκλοφορώ ποδήλατο πρέπει να πλερώνω?"

Αντίο.

Μπαρnsley

* Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, 21:46 *

Στο 3-3, σα να φάνηκε μια 'παληκαρίσια' ανατροπή στο βάθος. Τελικά έγινε ανατροπή στην ανατροπή και εμφανίστηκε το:

* Για τον daskalos τί να (πρωτο)γράφουμε. Αληθινός δάσκαλος της Πληροφορικής, της Αρχιδιδασκαλικής και της Στοιχηματικής. Στα συν οτι δεν είναι παρτάκιας, όπως κάποιοι άααααλλοι(εμένα λες;;;;). Τα μοιράζεται όλα με τον λαό......μέχρι να γίνει συνδρομητικός. Όσοι και όσο προλάβετε λοιπόν.

Άργησα???

no comment...
free counters