Τα τσατσάκια...

.. αηδιά και σίχαμα πλέον.. δεν μπορώ να βρω άλλες λέξεις...


και μέσα σ όλα αυτά.. βλέπω και τα τσατσακια..
''Δεν αντάλλαξαν λεει ούτε χειραψία, ούτε ματιά..!!!!'' ΕΕΕΕ στα @@ μας ρε μεγάλε.. Από το ίδιο βιλάρι είναι (!@#%!).
Τουλάχιστον αυτοί έχουν και κάτι ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΙ εκατομμύΡΓΙΑ ευρά.. ας πουλήσουν και λίγο πόζα.. εδώ πουλάνε άλλοι κι άλλοι και μας πηδάνε καθημερινά..... Δεν θα το κάνει ο κοντοπούτανος με τον γυφταρά με τα σαμπουάνια;;;;;
Υπάρχει και μια φωτό με τον Μιχάλαγα.. -τον κολλητό του koumartzi-, που παλαμοκροτάει σαν τον καθυστερημένο τον Ανδρέα με το ''αγαλματίδιο'' με τα κομμένα χέρια, χωρίς κεφάλι και πόδια... τώρα πως γίνεται αγαλματίδιο χωρις χέρια, κεφάλι, και πόδια...μόνο η παρα-λογική μου ξέρει..

*Που χάθηκα ε;;;; -και γαμώ την ερώτησις... μόνο που δεν έχω απάντησις!!!
**Σε λίγο θα ξεχάσουμε να τρώμε.. Πως να καταφέρουμε να παίξουμε στοίχημα...και να γράψουμε και καμία μαλακία να γελάσουν όσοι μας διαβάζουν ακόμη..!
*** Άντες πάλι.. κάποιοι θα δούνε και γιουνάιτερ την μάνστεστερ από κοντά...ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ!

Αυτά....

--Καλό μηνα, καλή εβδομάδα, καλό φθινώπορο.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;!!! τι καλή εβδομάδα γαμώ τον αντιπιστό σου (δεν βρίζω όπως ο κυρ βασίλης..να το πούμε δεν πάει) τι καλό φθινώπορο;;; τί είναι αυτές οι παπαριές;;; ΤΙ;; ευπρέπεια;; ένδειξη καλής θέλησης;; αφού μετά θα μου/σου γαμήσεις/σω το σπίτι αν σου/μου δώσω/σεις την ευκαιρία.. καλα γαμησιά, καλό βόλι, καλά κρασά αν σας τα πώ θα σας χαλάσει ε;;; θα είμαι αναιδής...  ΚΑΛΗΜΕΡΑ κύριές και κύριοι.. και μόνο.. όχι περισσότερα είναι κρίμας..

1/9@13:00
free counters