CHAMPIONS/EUROPA LEAGUE


Γελάμε πολύ κάθε καλοκαίρι με τις Ευρωπαικαί διοργανώσεις.Έχεις και τον Μισέλ να καταργεί το Ιντερ-τοτο γιατί λέει υπήρχαν πολλά ύποπτα αποτελέσματα.Μετονομάζει και το Uefa Cup σε Europa League και δίνει την λύση.....Έτσι θέλει να πιστεύουν οι άλλοι δηλαδή.Γιατί τα γεγονότα άλλα δείχνουν.

Η αήττητη Ροζενμποργκ αποκλείεται από την Κάραμπα-γκ.Η Ανόρθωσις (με την περσινή σπαθένια πορεία στο C.L.) τρώει πόρτα από κάποια Πετροβατς.Όσο για την Λάρισα το περίμενα μιστερ Κazino οτι πάλι θα προκαθορίσεις τις.....εξελίξεις.Είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου γι αυτό.Το πήγες στο ψιλοσβηστό γιατί είσαι γάτα.Ήττα έξω, Χ μέσα.Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα με καμια ανατρόπα έξω και ήττα εντός αλλά μετά ο κάμπος θα γινόταν Σαχάρα απο το ισοπέδωμα.Είχε και άλλα το μενού αλλά βαριέμαι να τα γράψω.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα όλα τα παραπάνω για το πως ο κ. Πλατινι αποκατέστησε και πάλι το κύρος της UEFA.Συγχαρητήρ-γ-ια.....

Και πάμε στα αυριανά-μεθαυριανά.Θα κάνω μια ψιλοανάλυση γιατί δεν ξέρω τι θα ποντάρω.

-Άσχημο ξεκίνημα έκανε η Ζυριχη, μπαλαδόροι οι πρωταθληταί Σλοβενίας Μαριμπορ, καλό το 6,00.

-Η Σελτικ έχασε κάποιους βασικούς την ώρα που η Ντιναμο Μόσχας έχει ήδη δώκει 15 ματς πρωταθλήματος.Στα συν των Ρώσων ο παικταράς Κερζακοφ (αλλά και μεγάλο παρτάλι γιατί χαραμίστηκε μόνος του).Νόστιμο το 4,50 στο διπλό στας ξένας εταιρίας.3,30 ήταν στον ΟΠΑΠ, το ανεβάσανε στο 3,90.Ή αλλίως βρες τον ΤΥΡΟΚΟΜΟ που δίνει ''τζάμπα'' τυράκι στον λαό.

-5 χρόνια ιστορίας έχει λέει η Βασλουι.Ρε όταν ιδρύθηκε αυτή ο γίγαντας προπονητής της Ομόνοια, sir Takis Lemonis, είχε ήδη πάρει ένα πρωτάθλημα με Ολυμπιακό και είχε προλάβει να ρίξει τον Λεβαδειακό κατηγορία.Βάλε και Κωνσταντίνου (ρε φορίεται παλτό καλοκαιριάτικα;) στην επίθεση και δώσε σε μένα το 4.00 που πληρώνει η νίκη των Κυπραίων.

-Β-ΡΟΜΑ vs Γανδη.Ανέτοιμοι οι Ρωμαίοι (ρε αυτά τα λένε στον Sport fm).Βλέπω κάτι 11αρια στο διπλό και ηλεκτρίζομαι.Πιο πιθανό όμως το διπλό στο ημιχρόνιο.

+ Από ισοπαλίες έχω τους Σερίφηδες του Τιρασπολ, τους βασκο-ψευτο-επαναστάτες του Μπιλμπαο και την Σπορτινγκ Λισαβώνος.....

* Υψηλής επικινδυνότητας το Σαλτσμπουρκ-Ντιναμο Ζαγκρεμπ. Αυστριακοί με Κροάτες fix-αρουν ένα κοκτειλ σκέτο οινόπνευμα.Βάλε στην μέση (ουτε αριστερά ουτέ δεξιά,ΤΣΑΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ) και τα αδέρφια Κόβατς (ο ένας παίζει στην Ντιναμο, ο άλλος είναι προπονητής σε κάτι ακαδημίες της Σαλτσα-μπουργκ) και καταλαβαίνεις την συνέχεια.....Και Χ μπορεί να το φέρουν, και 4-3 μπορούν και 3-4 μπορούν και οτι θες.....

Αυτά.

// Δάσκαλε (και μέγα πυροβολικάριε) ευχαριστώ για τας ευχάς.Είσαι θηρίο και οτι κι αν είναι θα περάσει (που δεν είναι τίποτα δηλαδή).Είμαστε μαζί σου φίλε και το ξέρεις. //


Κουμαρτζή καλός πολίτης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

Ελπίζω να μην έκαψες τπτ εκεί και να έχεις όρεξη για διάβασμα, δουλειά, κορίτσια κτλ κτλ.

Από οτι κατάλαβα όμως η κατάσταση είναι κρίσιμη, χαχαχαχα....Μας έφτιαξες πάλι ο Ε.Σ. σου χει γαμήσει την ζωή 1 χρόνο τώρα..

Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Να θυμίσω:
1) koumartzis: ΠΒ (κ τα μυαλά στα κάγκελα)
2) luque: καλά κρασά, Ναυτικό
3) filosofos: καλά κρασά, Αεροπορία
4) daskalos: ΠΒ

Άντε γεια...οι ηλεκτροφόρες αποδόσεις στον koumartzi...


West Ryder Pauper Lunatic Asylum


Δ-Ι-Σ-Κ-Α-Ρ-Α.....Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Στην αρχή κολλάς με τα "Underdog" και "Where Did All the Love Go?", και μετά απο 3-4 επαναλήψεις κολλάς (και δεν ξεκολλάς) με όλα τα tracks αυτού του fucking awesome (όπως λένε και τα αγγλάκια) δημιουργήματος.Γιατί "Fast Fuse", "Take Aim" , "Vlad the Impaler", "Ladies and Gentlemen (Roll the Dice)", "Secret Alphabets" , "Fire" δεν βγαίνουν κάθε μέρα. Αρρωστημένοι ρυθμοί,ψυχεδέλεια στα ύψη, αλήτικα φωνητικά, βρετανίλα full..... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Επειδή όμως δισκοκριτικός δεν υπήρξα ποτέ αλλά ούτε και θέλω να γίνω, πάρτε και ένα special review :
http://www.nme.com/reviews/kasabian/10518

Τι; Ακόμα ψάχνεσαι; Κατέβασε από εδώ :



http://www.youtube.com/user/KasabianTour

http://club-empire.blogspot.com/


free counters