Σε καλό δρόμο

* Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, 1:14 π.μ. *

Σε καλό δρόμο με επιτυχίες και ταμεία για το blog που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Έτσι θα πάει μέχρι το Μάιο και σας το γράφω για να το έχετε υπό την υποψία σας. Άλλωστε η περίοδος αυτή, ευνοεί τον τρόπο παιχνιδίου μας, με τα πρωταθλήματα να φθάνουν στο τέλος τους και τα αποδοσιακά διπλά, τις αποδοσιακές ανατροπές και τα αποδοσιακά σκορ να κάνουν πάρτι σε κάθε αγωνιστική. Το μαρκάρισμα θα είναι στενό και σας υπενθυμίζω οτι είμαστε μέγιστοι μαν-του-μανδόροι.Και για να ξεκαθαρίζουμε και τις θέσεις μας, δεν θέλουμε (για να μην γράψω απαγορεύεται) έστω και μισός από εσάς να ποντάρει έστω και 1 cent σε οποιαδήποτε επιλογή εκτιμηθεί και γραφεί εδώ.

Στα σημερινά ο koumartzis πλερώθηκε με την τριάδα Πακοτίνια Φερέιρα-Πριγκηπάτο του Μονακό-Χετάφε.

Παίκτηκε το 4-2 της Άρσεναλ αλλά συνδυάστηκε αποτυχημένα με τα σκορ των Λιμανεργατών, σε ένα ματς που ο σικέ άσσος έκανε την εμφάνιση του. Είναι γνωστό άλλωστε οτι τα κοτόπουλα του Κοπ, σε παιχνίδι στα ίσα και τίμια δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε την Τάμγουορθ. Δεν μου λέει τίποτα το 6-4 στο Χωριό αφού ποντάρω μέχρι το 4-4. Το 5(+) ποντάρεται σε αγώνες των Ρεμαλιών, της Ατλέτικο, της Άρσεναλ και παρομοίων και ειδικότερα τα 5(+)-2 και 5(+)-1. Απο εκεί και μετά κάτι 5(+)-4, 5(+)-5(+) είναι για σχιζοφρενείς (δολοφόνους με το πριόνι). Μακριά από μας λοιπόν, για να ξέρουμε και τι μας γίνεται.

Στα σημερινά ξεχωρίζει φυσικά ο αγώνας για την διοργάνωση-καρναβάλι της ομάδας-λατρείας, Ατλέτικο Μαδρίτης. Απέναντι της η Θελτούλα του Βίγκο, που έχει όμως κάνει αρκετές φορές πάρτι μέσα στο Καλντερόν με βάση τα όσα δείχνουν τα κιτάπια. Αφού πλερωθώ το 3.5 συν στο λίγο 2.90, θα ποντάρω την ανατροπή 2/1 και τα σκορ 4-3, 4-2, 4-1.
free counters