Σεντονάτα διπλά.....αλλά στο ημίχρονο.

* Τετάρτη 25 Αυγούστου, 1:34 μ.μ. *

Ήταν ένα κλασσικό παίξιμο διπλών στο ημίχρονο σε σύστημα 3-5, με τις Μπράγκα(8.50), Παρτιζάν-ι(5.50) και Ρέντ Μπούλ(4.333) να μου κάνουν την τιμή και να δίνουν την τριάδα.
Αντίθετα, οι υπόλοιπες δύο, η Νοτς Κάουντι και η Μπαθ Σίτυ είχαν λάβει άλλες εντολές. Η πρώτη έκανε το διπλό αλλά όχι από το α' ημίχ., ενώ οι παίχται της δεύτερης προτίμησαν τις βουτιές στα Ρωμαικά Λουτρά της πόλης του Bath. Πάρτε μια πρόγευση εδώ.

Όσο για το Ανδαλουσάκια-Μούτσοι 3-4, όποιος το είδε, κατάλαβε οτι έπρεπε να λήξει 3-4. Ή σωστότερα έπρεπε να καταλάβει οτι έπρεπε να λήξει 3-4. Άγαλμα στον Πάλοπ και στον τροχονόμο που είχε για τερματοφύλαξ η Μπράγκα. Η οποία Μπράγκα έκανε την ωραιότερη μαγκιά. Πήρε τους καλύτερους μούτσους από ένα βραζιλιάνικο καράβι που άραξε στα ανοιχτά της Πορτογαλίας, και έκανε ομάδα ικανή να λάβει οποιαδήποτε εντολή και να την φέρει εις πέρας χωρίς να προκαλέσει τα πλήθη αφού δεν θα ασχοληθούν με τον προκαθορισμό, παρά μόνο με την 'ομαδάρα' της. ΑΛΛΑ, τί μας νοιάζει εμάς; Έτσι ή αλλίως, το 8.50 κυκλώθηκε στο 45'.

// Οι στροφές(μαζί και οι αναρτήσεις) θα αρχίσουν να ανεβαίνουν. Όχι οτι ήμασταν διακοπαί και επιστρέψαμε. Όχι οτι ήμασταν κουρασμένοι και ξεκουραστήκαμε. Απλώς έτσι μας γούσταρε. //
free counters