To 25.00 το καλό...και το 30.00

ΘΑ ήταν ΛΑΘΟΣ, γιατί:
1. Η ομάδαρα το έδειξε από την Πέμπτη... ΔΕΝ κρατιέται... και 3-2 στο 90'... (το οποίο μόλις είδα είχανε ρίξει οι κουράδες στο 15,00 μαζί με το 4-2 σε 30,00...ΚΑΛΑ τι ΩΡΑ ρε τσακάλια;;; εγώ 1 ώρα πριν το έριξα... όξω ρε... καλά να πάθετε να μην ΚΟΙΜΑΣΤΕ...χα!)

2. ΚΑΜΕΡΟΥΜ-ΚΑΜΕΡΟΥΜ....Σε κυνηγούσα...σε κυνηγούσα... 2-1 στο 71' με Σαμουέλι και Ιερεμία στο 68'... ΚΑΙ πάει ο άλλος να χαλάσει την δουλειά και δίνει μπενάλτυς 2-2 στο 81...;;;; ΝΑΙ ΑΛΛΑ το χαρτάκι έλεγε 3-2 και ανατροπάς στο τέλος...ΚΑΙ οι δουλειές ποτέ δεν χαλάνε στο ΤΕΛΟΣ...!!!

στον κυρ Χρήστο...

Στους ''αλήτες'' με 21,00...

//Σαν Δραμινός ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ποτέ ματς σε όφις..Γιατί εμείς είμεθα Μεγα Αλέξανδροι και τους τρώμε τους όφιδες..τους καταραμένους... τους δώκαμε και ανατροπάς 1/2...Κρίμας, που δεν την παίξαμε..!!!//
//ΝΑΙ το σωστό είναι ΚΑΜΕΡΟΥΜ, με Μου στο τέλος... απλά στην ιστορία έχει μείνει ΚαμερουΝ από λάθος...//
//Τελικά, αποδεικνύεται πως όταν δεν προτείνω καταλήγω ΞΑΝΑ στο κυρ Χρήστο ΑΛΛΑ για να πλερωθώ.. ΔΕΝ μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά...//

Κοράκι made in Germany...

Ας παρακολουθήσουμε μαζί πως έγινε το 5-0 της Duisburg σήμερα το μεσημεράκι...

Τα συγχαρητήρια μου στον ΕΠΟΠΤΑ... φοβερός... ΑΑ και στην φοβερή γερμανική τελεόραση... το ματς είναι bundesliga 2 έτσι... τι να λέμε χρόνια μπροστά... Εμείς στην Β εθνίκη μέχρι πέρυσι δεν βλέπαμε ούτε τα γκολς, θα βλέπαμε και κάμερα στην γραμμή (ακόμη δεν βλέπουμε στην Α..εεε superleague sorry...)

//AAA και οι αλλοι το πανηγυρίζουν.... οξωωωωω ρε ρεμάλια...5-0 ειναι...//

Vamos tsakalia...

Copa Africa, Castillo, Στοίχημα

* Κυριακή 17 Ιανουαρίου, 4:28 μ.μ. *

Copa Africa

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των ομίλων, απέδειξαν έναν από τους λόγους για τους οποίους δεν αναβλήθηκε η διοργάνωση. Οι μπουκ είχαν οργανώσει πάρτυ και δεν θα επέτρεπαν σε κανέναν να τους το χαλάσει. Ακόμα και κατάρρευση των γηπέδων να είχαμε από πυραύλους, μπόμπες και λοιπά εκρη-χ-τικά, οι αγώνες θα συνεχιζόταν σε χωμάτινα γήπεδα με πέτρες για δοκάρια και με γραμμές χαραγμένες με τις φτέρνες των παπουτσιών-ε. Καταρρίφθηκε και ο μύθος του 4-0, που όπως έλεγε και μια προπονητάρα στο χωρίο που δίδασκα σεμινάρια τάκλιν, ήταν το μόνο σίγουρο σκορ νίκης. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, οτι το μόνο σίγουρο σκορ είναι αυτό που δείχνει στο τέλος του αγώνος το κοντέρ, αν και με αυτούς δεν θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ούτε για αυτό. Μπορεί να σκοράρουν στο πούλμαν της επιστροφής, και τα γκολ να μετράνε κανονικά.

Castillo



Επιστρέφει λένε. Ο τίμιος πρόεδρας της Σαχταρ, είχε δώσει 20 εκατομμύργια ευρώ πριν 2,5 χρόνια και τώρα ο Νεράκος επιστρέφει δανεικός και αγύριστος. Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος θα το ζήλευαν ακόμα και τα Βασιλικά Ρεμάλια της Μαδρίτης και η Μιλανέζα του Σίλβιο.




Στοίχημα

Λείπουν οι αποδόσεις που γουστάρω από τα βραδινά, και παιχνίδι θα γίνει με τα γκολ και τις ανατροπές σε 2 αγώνες:






Atletico Madrid v Gijon:
Η ομάδα-λατρεία, η ομάδα-στοιχηματικός μύθος απέναντι στην πολυ συμπαθητική Χιχόν. Υπερθέαμα, 3.5 συν στο 2.80 και 2/1 στο 26.00.






Valencia v Villarreal: Το βλέπω για σκληρό πορνό το ματς. Ύποπτο για τρελό σκορ. Συνεπώς το 3.5 συν στο 2.90 και το 2/1 στο 26.00, κολλάνε στιγμιαίως σαν την κόλλα Uhu. Εδώ πρέπει να εκφράσω και μια απορία μου. Πώς είναι το σωστό; Κόλλα Ούχο όπως την λέμε οι περισσότεροι; Ή κόλλα Ούχου;

* Αρέσουν τα σκορ 3-3 στο Μπορντό και στην Νάπολι.
free counters