Multi-way combos...γιατί έτσι μας αρέσει..

Ξεκινάμε και σήμερα...με καζίνο...

Στεναχώρια μεγάλη ψες, γιατί αναβλήθηκε (λόγω κακοκαιρίας) το ματς της υπερλατρείας Χάγης...(παέι το 6,10 είπαμε με τον koumartzi)....αλλά η ομοσπονδία της πρωταθληματάρας δεν μας χάλασε χατίρι και το όρισε για σήμερο... ΕΕΕ μετά απο την ανατρόπα με τις καρδουλίτσες η ομαδάρα παει φουλ για το σώσιμο και γιατί όχι την αποφυγή των μπαραζ-ίων... 6,10 ειναι αύτο.. 6,25)

Για το επόμενο ματς απλά δείτε πρώτα αυτό και μετά αυτό...(καλά ρε... πάλι κοκκινίσατε από τη ντροπή σας;;; τώρα τυρί πετάτε... την προϊστορία είδατε και τρομάξατε... θα δείξει...εγώ παντως θα ποντάρω...)
3:2 @26.00, 4:1 @17.00, 4:2 @51.00 και κάλυψη το MultiScore 3-2, 4-2, 4-3 or 5-1 @9.25
Κλείνω με μεγάλη λατρεία δασκάλου...και Αη (Αϊ) Γιάννη Σκωτίας... Στο ιστορικό «Χάμπντεν Παρκ» το ματς... Ημιτελικός Λιγκ Καπ Σκωτίας (του οποίου χορηγός είναι η CIS Insurance...) Εγώ έχω μια αγάπη με τις ασφαλιστικές (όλο κοΥμπίνες είναι...)... Προτεστάντες καλού κακού κάντε μια ασφάλεια (2 HT or FT)... γιατί ΜΟΝΟ με ανατρόπα κερδάτε... (2/1)

Αυτά systematica 2-3...
//Είχαμε επιστροφή esspres-ionismou ψες... με 2/3 και μια αναβολή... Μπράβο στον hull-i μου... πάτησε τα σαβούρια... καλά για celtic το έγραψα και ψες... ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ...//
//Το ''ntela-natoro NiKOLO'' είναι το ''Allenatore'' ΑΛΛΑ εδώ παιδιά του ''ΔΑΣΚΑΛΟΥ'' είμαστε και το λέμε όπως ΜΟΝΟ εκείνος τα μπορούσε να το ΠΕΙ...χαχα..//

bye Μάγκες...
3/2@17:41

Tα θρυλικά σουέντ PRADA μοκασίνια του «Allenatore»

* Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, 12:41 π.μ. *

Το παρακάτω κείμενο μου το έστειλαν και το διάβασα Δευτέρα βράδυ. Η αναδημοσίευση του εδώ, δεν έχει καμία σχέση με το χθεσινό 4-0 για το κατσαρόλι. Έτσι κι αλλιώς αφορά τον αγώνα των παγουράδων με τα τυριά.

* Από την υπερεφημερίδα της Ηπείρου, Πρωινός Λόγος.

Αγρίεψαν οι «Ταύροι» του ΠΑΣ Γιάννινα
«ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ» 2-0 ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
Και τα δύο γκολ ο Μίρνες Σίσιτς - Μεγάλη εμφάνιση των «κυανολεύκων»

Γράφει: Βαγγέλης Λέκκος

Εκπομπή του «NATIONAL GEOGRAPHIC» με θέμα «πώς οι... Ταύροι... καταξεσκίζουν τα... αλογάκια (ιδιαίτερα του Θεσσαλικού Κάμπου) «θύμιζε» το Σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα.
Οι αδικίες των προηγούμενων αγώνων, κυριολεκτικά «αφήνιασαν» τους παίκτες του ΠΑΣ που κονιορτοποίησαν κάθε Λαρισινή αντίδραση.
Το τελικό 2-0 (0-0) σκορ μάλλον αδικεί την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που «πέταγε» στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Εθνικού μας σταδίου.
Δεν πτοήθηκαν από τίποτα προχθές οι γηπεδούχοι. Ούτε η παρουσία του Κουκουλάκη, ούτε οι άδειες κερκίδες βάλανε... χαλινάρι στο ξέφρενο πάθος τους για τη νίκη.
Ιδιαίτερα στο β’ μέρος η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ πρέπει να «κοπιαριστεί» και να μοιραστεί σε DVD στα σεμινάρια «αγωνιστικού ποδοσφαιρικού πάθους».
Η νίκη ήταν μονόδρομος για τον ΠΑΣ στον Σαββατιάτικο «τελικό» με τη Λάρισα.
Οι παίκτες ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένοι στην αποστολή τους και απλά η εξέλιξη του ματς το επιβεβαίωσε.
Το 2-0 είναι «βόμβα» για την ανύψωση της ψυχολογίας της ομάδας, που είναι εμφανέστατα ανεβασμένη απ’ τον ερχομό του Allenatore Nicolo και ύστερα.
Όμως η δύσκολη προσπάθεια συνεχίζεται...

Λίγο πιο κάτω, στην στήλη Πάσες, διαβάζουμε:

ΠΑΣΕΣ

του ΑΡΗ ΛΕΚΚΟΥ

• Στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό ήχησαν τα πρώτα... κουδουνάκια και στο αμέσως επόμενο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης... ακούστηκε ο... αντίλαλος απ’ την... «καμπάνα» του Αϊ-Γιώργη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μια άτολμη και ακίνδυνη ομάδα, την οποία οι αντίπαλοι διάβαζαν εύκολα μετά τα πρώτα αναγνωριστικά ματς και η προβλεψιμότητά της ήταν τέτοια σαν να βλέπεις την... «Αλίκη στο Ναυτικό», όπου ξέρουν και οι... πέτρες ότι η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ στο τέλος παντρεύονται.
Όταν τότε είχε τεθεί θέμα τεχνικής ηγεσίας και υπήρχαν φήμες για συναντήσεις Αγγελή - Αναστόπουλου, πολλοί... ειδικοί «εξεμάνησαν» μιλώντας για... σούπες ξαναζεσταμένες και έσπευσαν να συμβουλεύσουν τον κ. Χρηστοβασίλη να βγάλει μια... οργισμένη ανακοίνωση, διαψεύδοντας τα σενάρια και στηρίζοντας τον Γ. Παράσχο, ο οποίος είχε κάνει τ’ αποδυτήρια της ομάδας «παιδική χαρά».
Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε «κλίκες», αγωνιστικά υπήρχε «μαύρο χάλι» αλλά προφανώς για κάποιους όλα αυτά ήταν ασήμαντα.
Δυστυχώς τον μαχητικό και αγωνιστή ΠΑΣ Γιάννινα που θαυμάσαμε το Σάββατο κόντρα στη Λάρισα σ’ ένα γήπεδο «κρύο» λόγω της απουσίας φιλάθλων, με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου να θυμίζει βούρκο και τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα, τον στερηθήκαμε απ’ τα παιχνίδια με την Ξάνθη, τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή, κλπ., όπου οι βαθμολογικές απώλειες ήταν τεράστιες.
Ελπίζουμε ότι έστω και αργά ο κ. Χρηστοβασίλης θα κατανόησε ορισμένα πράγματα. Το αν θα πέσει ή όχι ο ΠΑΣ Γιάννινα, εδώ που φθάσαμε, είναι κάτι που δεν εξαρτάται αποκλειστικά απ’ αυτόν. Κι αυτό το λέμε γιατί βλέπουμε τον πόλεμο που αντιμετωπίζει απ’ τη διαιτησία και όχι μόνο.
Τουλάχιστον όμως σταδιακά ο ΠΑΣ μετατρέπεται σε σύνολο που μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο του, επειδή ο «Αναστό» πήρε παίκτες που στον πρώτο γύρο ήταν στα «αζήτητα» και τους έχει κάνει να καταλάβουν την αξία τους, αλλά κυρίως το μέγεθος της φανέλας που φοράνε.
Αυτό χρειάζονταν οι Γιαννιώτες απ’ την αρχή. Ένα γεννημένο νικητή να τους καθοδηγήσει σε μονοπάτια που ο ίδιος γνώρισε στο απόλυτο σαν ποδοσφαιριστής. Οι υπόλοιποι που τώρα... γλείφουν εκεί που έφτυναν, βιώνουν στο έπακρο τη γνωστή λαϊκή ρήση ότι «όσο νυχτώνει... ο πόνος μεγαλώνει», ελαφρώς... παραφρασμένη φυσικά, τρώγοντας με... μεγάλη όρεξη την... ξαναζεσταμένη σουπίτσα τους...

Υ.Γ.1: Νόμιζε ο... καϋμένος ο Ουζουνίδης ότι αν φόραγε μια... παλιοκαπαρτίνα θα κοντράριζε τα θρυλικά σουέντ PRADA μοκασίνια του «Allenatore»... Θες πολλά... ψωμιά ακόμα κε Μαρίνο μας...
Υ.Γ.2: Ευτυχώς ο ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζει να λειτουργεί σαν επαγγελματικό σωματείο κι όχι σαν... ΙΕΚ ΞΥΝΗ για... ανειδίκευτους που θέλουν να πάρουν πτυχίο προπονητή... Ας σοβαρευτούμε επιτέλους...

Απευθείας ανάγνωση από εδώ.
free counters