ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΡΕ ;;;;;



Βλέπαμε τα γκολςςςςς χθες το βράδυ με τον luque (αν και μένουμε κάπου 1200 χιλιόμετρα μακριά), και κάνει την εξής παρατηρησάρα : ''Που είναι ο χορηγός ρε στην φανέλα της Ρεμάλ ;;;;; ''. Επικράτησε βουβαμάρα για τουλάχιστον ένα λεπτό, αφού κανένας από τους δυο μας δεν μπορούσε να φανταστεί οτι είχε τελειώσει αναπάντεχα αυτή η συνεργασία ζωής. Ευτυχώς πέσανε 2-3 τηλέφωνα προς Γιβραλτάρ, εκεί όπου έχει έδρα ο χορηγός, και μου είπαν τι είχε γίνει. Με παρέπεμψαν μάλιστα στο link αυτό. Διαβάστε και εσείς τον λόγο, και βάλτε τα με το κωλοκράτος των Τραπεζιτών που απογόρευεσε να εμφανιστεί το logo της χορηγάρας στην φανελάρα.Για τον ίδιο λόγο μου είπαν, ότι δεν αγωνίστηκε η Μίλαν στην Γαλλία με το περήφανο logo της bwin στην περήφανη και τίμια φανέλα της.

Ρε γίνεται να αγωνίζονται οι συνοδοί πολυτελείας χωρίς το logo ; Eίναι σαν να πηγαίνουν σε βίζιτα χωρίς τον προστάτη-οδηγό που θα τις κουβαλήσει και θα τις περιμένει. Απαράδεκτα πράματα.

Η Μιλανάρα το Σαββάτο έφερε ισοπαλία με τους κομμουνιστάς του Λιβόρνο, και χθές έκανε το διπλό στην Μασσαλία.Είναι που το Σαββάτο πόνταρε όλη η πλάση να κερδίσει, και χθές πόνταρε όλη η πλάση να χάσει.

Πολύ λίγο για τα γούστα μου το σημερινό κουπόνι, θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο. Όσο για το Μουρίνιο-Πανιώνιος, είναι ένα τυχαίο ζευγάρι, που προέκυψε μετά από μια τυχαία κλήρωση, και που τυχαία έτυχε να αγωνιστούν παρέα την πρώτη αγωνιστική.

Αυτά.

Day_2

Πάμε να χαλάσουμε και την Λιβερπουλς σήμερα και να σα στείλω στον κουβά με την σούπερ δυάδα του 1,125 που χθες πρότεινα!!!!χαχαχα!!

Για σήμερα:

VfB Stuttgart v Rangers [HT/FT] X/1
Olympiakos v AZ Alkmaar [HT/FT] X/X
Inter v FC Barcelona [Winning Margin] σκορ ισοπαλίας
Lyon v Fiorentina [Winning Margin] Lyon με 1 γκολ

ΑΑαντε γειά.....
free counters