Διπλά (στο ημίχρονο)

* Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, 1:54 μ.μ. *


Καμιά 20αριά ματς έχει το σημερινό κουπόνι με τους αγώνες των ούνα φάτσα ούνα ράτσα να υπερέχουν σε αριθμό έναντι των αγώνων για την φοβερή διοργανωσάρα του Copa del Rey. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι:

* Panathinaikos v Ergotelis: Υπάρχει κάποιος που δεν θυμάται το περσινό 2-3 με ανατροπή 1ημ./2τελ. ;;;;; Αν είσαι εσύ που διαβάζεις τώρα, πάτα Χ και κλείσε αμέσως το blog. Δεν είσαι για εδώ. Είσαι για αλλού. Αλλού-για αλλού όμως. Επανέρχομαι στο σημερινό και την πάω ανάποδα την δουλειά. 2ημ./1τελ. με την απόδοση του στο 29.00.

* Olympiakos v AEK Athens: Πεινάνε στην Αεκ και από την άλλη στο λιμάνι ανατροπή φέτος δεν έχουν κάνει. Πρόσθεσε τις καλές σχέσεις, πρόσθεσε τις υπερσυγκινήσεις (σιγά θα κλάσουμε) που παραδοσιακά προσφέρουν στα μεταξύ τους ματς, και δώκε σε μένα το 2ημ./1τελ. με την απόδοση του στο 34.00.

* PAOK Saloniki v Panionios: Αν παιχτεί στα ίσα η Μπαογκ δεν κερδάει. Αλλά είναι τουλάχιστον κωμικό να παιχτεί στα ίσΙα. Οτι εντολές πάρουν θα είναι. Ετσι κι αλλίως ο Πανιώνιος ανήκει στις ομάδες που παίζει όσο θέλουν οι απέξω και όχι όσο μπορεί. Για αυτό μην απορήσεις αν δεις κάνα 3-0 στο 35'. Μ αρέσει όμως το διπλό στο ημίχρονο (6.00). Μπερδεύτηκες ε; Θα στρώσεις.

* Valencia v La Coruna: Καλώς τον θεσμό (γιατί ΘΕΣΜΟΣ είναι) του Copa del Rey. Η διοργάνωση-καρναβάλι επέστρεψε. Ο θεσμός στον οποίο η Ρεμάλ Μαδρίτης κάθησε να φάει 4 από κάποια Αλκορκον-Ποπκορν. Τί να κάνει όμως και η κυρία Ρεμάλ όταν απαιτεί να είναι τον Μαιο στον τελικό του σεντονίου στο σπίτι της. Και μεταξύ μας, θα είναι παρούσα. Για να συνεχίσω με τον θεσμό, είναι κρίμα να μην αναφέρω το Πανιωνάκι της Ισπανίας και την ωραία εκδούλευση που έκανε χθες. Όλη η πλάση πόνταρε πάνω του γιατί η Σεβιλλάρα έπαιζε με μισή ομάς όπως έγραφαν τα δημοσιογραφάκια, αλλά το Πανιωνάκι την κέρασε δηλητήργιο την πλάση. Ο koumartzis βέβαια γούσταρε αυτό το 1-2 όπως γούσταρε και για όσους χάσανε πόντάροντας στο ψευτοκίνητρο-επιχείρημα της μισής ομάδος της Σεβίλλης. Θα του πείς τώρα του koumartzi οτι έχει και επαναληπτικό στον οποίο μπορεί να έρθει κάνα 1-3, 1-4 αλλά θα σου πεί και αυτός οτί ποσώς τον ενδιαφέρει. Μετά την maxi εισαγωγή για τον θεσμό, το τελικο αποτέλεσμα στο Valencia v La Coruna βρείτε το εσείς. Ο koumartzis θα πάει με το διπλό στο ημίχρονο (4.75).

* Αρέσουν τα 3.5 συν γκολ στο Cagliari v Roma (3.20) και στο Sampdoria v Palermo (3.80).

Τι βγάζει το μπλέντερ; Δυο συστήματα. 1) Το σύστημα 3-6 με διπλά στο ημίχρονο από Εργοτέλη, Αεκ, Πανιώνιο, Κορούνια και με τα 3.5 συν γκολ στα δυο ιταλικά. 2) Το σύστημα 1-2 με τις ανατροπές σε Οακα και Πειραιά.
free counters