Γ' Όμιλος

* Δευτέρα 7 Ιουνίου, 1:10 π.μ. *


// Εκτός ο Ριο Μάρε Φέρντιναντ. Ε ας το σηκώσει ο ΤζερΆρντ τότε κι ας πάει μετά να βρεί τον Μουρίνιο. Καπέλο, πούλα τρέλα ρε στον λαό που θα δεί Μούντιαλ..... Κάλα Γουές Μπράουν και άσε τον Ρούνει να μην παίξει λεπτό στον όμιλο. //

Αγγλία: Ας τα παρουμε από την αρχή γιατί όπως λέει και ο Tom ''Αn End Has A Start''.....9/9/09(πάτα ΕΔΩ') σε μια ημερομηνία που άλλοι θεωρούσαν σατανική ή την ημερομηνία που γιόρταζε ο Αντώνης Αντωνιάδης(θα γίνει προσεχώς αφιέρωμα στην ιστορία με τα εννιάρια) ο koumartzis είχε δηλώσει οτι η Αγγλία θα πάρει είτε το Μούντιαλ 2010 είτε το Euro 2012. Υποκινητής του όλου παρασκηνίου είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 που θα γίνουν στο Λονδίνο. Πρακτικά σημαίνει οτι ο εγγλέζικος αθλητισμός θα πάρει τα πάνω του τις 2-3 τελευταίες χρονιές πριν τους αγώνες. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο αυτό σημαίνει κατάκτηση τίτλου είτε φέτος είτε σε 2 χρόνια. Πέρα από τους Αγώνες του 2012, βάζοντας κάτω το prive club του Μούντιαλ, τις υποτιθέμενες ευρωπαικαί ποδοσφαιρικαί υπερδυνάμεις για το Euro του 2012 και εφαρμόζοντας την μέθοδο της δια της ατόπου απαγωγής, ο koumartzis καταλήγει ότι είναι η ΣΕΙΡΑ της. Το οτι διαθέτει και παιΧταράδες(δεν είναι η μόνη,αλλά.....) και προπονητάρα(δεν είναι η μόνη, αλλά.....), απλώς κάνει το έργο πιο εύκολο αφού δεν θα απαιτηθεί ούτε μεγάλο σπρώξιμο ούτε ανελέητο αβαντάρισμα για να φτάσει στον στόχο. Κουπά-τοι λοιπόν οι Εγγλέζοι και θα τα ξαναπούμε στα χιαστί ματς όπου θα αρχίσουν τα ωραί-γ-ια. Ως συμπλήρωμα πρέπει να γραφτεί οτι οι Άγγλοι θα έχουν και πολλαί επιτυχίαι στο επόμενο παγκόσμιο και ευρωπαικό πρωτάθλημα του στίβου, ασχέτως αν μετά πιαστούν ντοπέ.

Η.Π.Α.: Η δεύτερη ομάδα που θα περάσει τον όμιλο. Στο πρώτο ματς με τα κολλητάρια τους τους Άνγγλους θα έχουμε προκαθορισμό είτε με μια φιλοκότατη ισοπαλία είτε με μια στοιχηματικότατη ανατροπή. Γενικότερα από μπάλα είναι μυρωδιάδες(και ποιός νοιάζεται γι΄αυτό) αλλά τους σώζει η υπερφυσική τους κατάσταση και η..... Αμερικάνικη καταγωγή τους. Το πιθανότερο είναι οτι καταναλώνουν στο πρωινό τους μυστήρια milkshake-s(όχι οτι οι υπόλοιποι είναι καθαροί), και ίσως ακολουθούν το παράδειγμα της εθνικής τους ομάδας μπάσκετ. Ρε λές να μην ελέγχονται ούτε αυτοί στις μεγάλαι διοργανώσεις;

Αλγέρι: Και μόνο που απέκλεισε την Αίγυπτο, αυτήν την ποδοσφαιρική απάτη, στο μεταξύ τους μπαράζ για το Μούντιαλ, μΕ κάνει να τους συμπαθώ. Αν ισχύουν και αι πλεροφορίαι οτι είναι τρελοί τακλιναδόροι και μαχηταί, η συμπάθεια μεγαλώνει. Αλλά τί να τους κάνω που έπεσαν στον όμιλο της Αγγλοαμερικανικής συμμαχίας.

Σλοβενία: Μπαλαδόροι οι Σλοβένοι, αλλά είναι για καμιά αλάνα.....Από εκεί και πέρα θα πάνε στο Μούντιαλ για να βγάλουνε κάνα φράγκο παρασκηνιακό και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε γιατί παραπάνω δεν θα επεΧταθώ.

Επόμενο επεισόδιο της σειράς Μούντιαλ: Δ' Όμιλος
free counters