Προγνωστικά 11.9.11

Με την επέτειο του ΚΑΡΑστημένου χτυπήματος στους Δίδυμοι Πύργοι με ήρθε η κα*** να δώσω προγνωστικά.. Εννοείται πως κατάλαβα ότι είναι η επέτειος των 10 χρόνων όταν πληκτρολόγησα τη μοναδικιά ημερομηνία.  Τώρα τι πείραξε που κάποιες χιλιάδες ανθρώπων έχασαν τη ζωή τους τότε.. και τον BiNy τον Laden ακόμη τον ψάχνουν… ΚΟΜΜΑΤΙΑ να γίνει ρε.. το στοίχημα αυτό ακόμη παραμένει ΑΝΟΙΚΤΟ και η απόδοση για τον Bin κάθε μέρα αλλάζει!!!

Τώρα γιατί θα δώσω προγνωστικά ούτε εγώ ακόμη το ξέρω… αλλά έτσι με ήρθε οπότε ας δώσω 2-3 να έχομε να λέμε..

*παιδική λογοτεχνία.. με κορυφαίο τίτλο όμως... 

Molde v Brann
Δείτε σε ένα από τα χιλιάδες site με statistics τι γίνεται με δαύτους μετά το 2003 σε 14 ματςςς πρωταθλήματος!! Το μαυρίζω το ΔΕΙΤΕ γιατί απλά ΜΟΝΟ πρέπει να δείτε.. ΑΝ θέλετε να διαβάσετε ΡΕΠΟΡΤΑΑΑΖΖΖΖ/ ΦΟΡΜΕΣ/ ΜΠΛΟΥΖΕΣ/ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ κάντε το..

Rayo Vallecano v Zaragoza
Οι 2 παραπάνω ΑΠΛΑ περιμένω να επιβεβαιώσουν το party της αντάμωσης στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.. Μαλάκα ΠΟΣΟ γραφικοί είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που γράφουν  ακόμη αυτές τις παπαριές και πληρώνονται κιόλας!!!  Κάτι έκαναν πέρυσι στη Segunda.. άντε να σας δούμε στη Primera..

Θα μας επιβεβαιώσουν;;; ΕΕΕ αυτό θα περιμένομε και εμεις…
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΕΕΕ στα @@ μας τα δυο.. απλά τα πράγματα..

Σταματάω εδώ γιατί θα κλάσω από τη συγκίνηση…

* Άξιες στοιχηματισμού φούλχαμ, λύκοι, ρωμαίοι και ΧαμαΧ ή Ντουν…
** Για να μην σας κουράζω, γιατί θα έχετε και δουλειές, 5 ανατροπές σε 14 ματς μετράνε οι κυργιες  Molde και Brann ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ τους, ένα 4-3.. ψιλά πράγματα δηλαδής για το 1,50 της ασσάρας!!!
*** Καλή η Leeds, αλλά εμείς περιμέναμε και Lyonnais.. Τι να κάνομε τώρα να κλαίμε;;;;!!!

14:58@11.9

ΛΙΝαΤΣα United

* Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, 13:50 *

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν είχα ανοίξει τον Η/Υ γιατί τον είχα ήδη ανοικΧτό. Απέ εκεί και πέρα τώρα που σας έφυγε αυτή η απορία, γράφω οτι με αφορμή την περσινή και τις ήδη 3 φετιναί, η επιλογή ήταν (και είναι ακόμη και σήμερα) αυτονόητη:
Οι 3 πριν απ αυτή:
free counters