ΤHE KILLERS : Το μεγαλείο σας τελειωμό δεν έχει


Ένας ακριβώς μήνας μένει μέχρι την 28η Ιουνίου.....Την ημέρα που ο Brandon,ο Dave ,ο Mark και ο τρελο-Ronnie θα πατήσουν το stage του Terra Vibe και θα μας απογειώσουν με τις υπεργαλαξιακές μελωδίες τους.....Την ημέρα(ή το βράδυ αν προτιμάτε) που θα τα σπάσουμε και θα απολαύσουμε την μεγαλύτερη μπάντα που έβγαλε η δεκαετία που διανύουμε..... Θα αποθεώσουμε τους τέσσερις τύπους από το Las Vegas που με το Hot Fuss το 2004 και το Sam's Town το 2006 έχουν κάνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ.....Αυτούς που με το Day & Age το 2008 δίδαξαν με τον τρόπο που άλλαξαν τον ήχο τους…..Γι’ αυτούς που είναι τόσο απλό και τόσο συχνό να γράφουν τραγουδάρες..... Όλα αυτά και άλλα τόσα που δεν έγραψα, δυο φράσεις μπορούν να τα πουν (τα πάντα) όλα : ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ.....
Μέχρι τότε απολαύστε μια από τις μεγαλύτερες live στιγμή τους :


ΤΙΜΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΤΙΜΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Παοκ - Λάρισα την Κυριακή για την τελευταία αγωνιστική των play-off.Εδώ στην Θεσσαλονίκη, κάθε φορά που πλησιάζει αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων, δεν ξεχνάνε να αναφέρουν το πόσο κακές σχέσεις έχουν μεταξύ τους.΄Ενα θα πώ πάνω σ΄ αυτό.....Έχει πολυ πλάκα η ζωή.....ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.....

Παρακάτω θα μιλήσουν για ακόμα μια φορά τα στοιχεία.Ή για να το πω καλύτερα θα μιλήσουν οι 3 ανατροπές και η περσινή μαγεία του ποδοσφαίρου με το άκρως στοιχηματικό και koumartzi-δικο σκορ 4-3.

- 29-10-2006 ΛΑΡΙΣΑ 1-2 ΠΑΟΚ
Μπασιλα 45' (α' ημιχ.) Μιετσελ ( 65',84')


- 24-02-2007 ΠΑΟΚ 1-3 ΛΑΡΙΣΑ
Κοζλει 3' (αυτ.) Φωτακης 50', Φορστερ 54', Κοζλει 68'


- 20-04-2008 ΛΑΡΙΣΑ 4-3 ΠΑΟΚ
Κώτσιος 45', Μετιν 58' Αθανασιάδης 9', 42' Μπαλάφας 30'
Ζουραφσκι 62', 72'

Ωραίες δουλείες κάνει ο γνωστός ιδιοκτήτης καζινο κ. Πηλαδάκης με το εντιμότατο σωματείο του ΠΑΟΚ.Παραθέτω και ένα πολύ νόστιμο άρθρο από την Ελευθεροτυπία για το ποιος είναι ο κ. Πηλαδάκης , τι σχέση έχει με τον τζόγο και με επιχειρηματίες όπως ο κ. Βγενόπουλος.Αξίζει να το διαβάσετε.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=44798

Πιοτό...

Είπα να μην γράψω για το χθεσινό ματσάκι...γιατί τελικά ματσάκι αποδείχθηκε...αλλά ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω...

Είδα χθες στο ματς τα πρώτα 10 λεπτά την πίεση των άσπρων και τον Πανιώνιο να αγχώνεται και να διώχνει την μπάλα στους περιστερώνες...

Είπα: πωπω θα τους ξεκωλώσουν σήμερα.

Είδα τον ΕΤΟ να κάνει τριπλέτα που προκαλεί εμετό σε κάθε αμυντικό και ένα μαλακισμένο πλασέ που ο παπαράς χθες ο τέρμας δεν μπορούσε να πιάσει καν την μπάλα.

Στην συνέχεια είδα μια αδιαφορία από τους άσπρους...Ο Ρονι νόμιζε οτι έπαιζε μόνος του και έκανε σουτ από το πουθενά!!! Κέρδισε μόνο ένα φάουλ, ε Φιλόσοφε??? Ήμαρτον...

Είδα το μόνο παληκάρι τον Σκόουλς που έριξε μια καλή-δολοφονική κλωτσιά και μας θύμισε ότι παίζουνε μπάλα.

Είδα αυτό το παληκάρι το μπέρμπατοφ (όλος ο κόσμος μπερμπάτοφ τον αποκαλεί, ένας είναι ο μαλάκας που τον λέει μπέρμπατοφ) να είναι αδιάφορο και νατα γράφει όλα στα παπάρια του.

Είδα το παληκάρι τον Τέβεζ όπου έχει ξελασπώσει τον τσίχλα φέτος πολλές φορές να τρέχει όσο μπορεί, ενώ ο τσίχλας τον έχει ακόμη γειωμένο..

Είδα το κινεζάκι, τι σκατά είναι..., να μην μπορεί να κάνει κοντρόλ (να πάει σπίτι του)

Είδα, ακούσατε ακούσατε...τον κοτσιανικούλη να παίρνει κεφαλιά και να κάνει το 2-0...

Δεν με νοιάζει αν ήταν στημένο το ματς αλλά ξενέρωσα, η άμυνα της MAN ήταν τραγική χθες, τραγικότατη..

Η μπάρτσα, δεν λέω, φέτος έπαιξε ποδόσφαιρο αλλά εξαρτάται από 2-3 παίχτες άσχετα αν έχει 8 ονόματα. Καλά δεν μιλάμε για πάγκο, μηδέν...έκανε αλλαγή χθές ο προπονηταράς????? Ποιον να βάλει???

Παίζουν πολλά πράγματα σε αυτό το επίπεδο αλλά δεν θέλω να τα μάθω, εγώ θέλω να βλέπω μπάλα και χθες δεν νομίζω ότι είδαμε μπάλα και φυσικά αυτό δεν οφειλόταν στους "αυτοματισμούς" κάποιας ομάδας, παπάρια...μέντολες

Γειά χαρά, μια ζωή MAN UNITED.

ΥΓ: Και για να γελάσουμε και λιγάκι: Ο παπάρας που αποκαλεί μπέρμπατοφ το παληκάρι που περπατούσε χθες είπε λίγο πριν το τέλος του ΗΤ "Η μπάρτσα λέει αλλάζει πάρα πολλές πάσες..." και για κακή του τύχη βγάζει στην οθόνη στατιστικά για τις πάσες και η MAN είχε 138 και η μπάρτσα 140 !!!! Πολλές πάσες ρε παπάρα, γαμώ την Παναχαϊκή μου γαμώ, μάθετε μπαλίτσα, πείτε ότι απλά μισείτε τον τσίχλα που όντως έχει κάνει ομαδάρες εδώ και 20++ χρόνια.

ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ



Δυο εικόνες, δυο χιλιάδες λέξεις που όμως δεν έχω όρεξη να τις γράψω.....Θα αρκεστώ σε ούτε διακόσιες.

Πάτησαν το χορτάρι του Οlympico γιατί έπρεπε να υπάρχουν μέσα στο γήπεδο 11 άσπρες φανέλες (10 για την ακριβεία αφού του Van der Sar ήταν κίτρινη).....Τους λόγους τους ξέρουν οι ίδιοι, τους ξέρω και εγώ αλλά δεν με παίρνει να τους γράψω.....Δεν με παίρνει γιατί είναι η MANCHESTER UNITED.....Η μόνη ομάδα που έχω εξαιρέσει από την στοιχηματική μου φιλοσοφία,η μόνη ομάδα της οποίας οι βρωμοδουλείες και τα δανεικά-χρωστούμενα δεν με επηρεάζουν και δεν με αγγίζουν.....Γιατί η ανατριχίλα που μας έχουν χαρίσει ο Ryan, o Paul και ο David με τους γαλαξιακούς αυτοματισμούς στο Θέατρο όπως και οι ομαδάρες που φτιάχνει ο Sir Alex εδώ και 25 σχεδόν χρόνια, ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ και μπαίνουν πάνω απ' όλα.

Όσο για τα Ισπανάκια τους κωλοτούμπες ας το βάλουν στον πάτο τους.Με εξαίρεση ένα τεράστιο respect σε Xavi και Iniesta, τους υπόλοιπους ούτε πρόκειται να τους παραδεκτώ ούτε πρόκειται να τους βγάλω την ταμπέλα.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ θα παραμείνουν.

Απο αύριο επιστροφή στα ψαροχώρια της Νορβηγίας, της Σουηδίας και τους ξυπόλητους της Λατινικής Αμερικής.

free counters