Όχι τέτοια...

Ρε koumar μην βγάζεις τέτοια πράγματα στο blog κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν θα σε πιστέψει...Όταν λέμε νορμάλ άνθρωπος δεν εννοούμε τους Έλληνες γιατί αυτοί ζούνε σε άλλο πλανήτη μαζί με τον Κώστα Χαρδα...βέλα..

Έμαθα ότι μαζεύονται στις καφετέριες και δίνουν ρεσιτάλ πάλι τα ελληνόπουλα, ε ρε γλέντια...

Πάντως όσο αφορά τον Σ - αβράμη ρε παιδιά είναι 2 άτομα στην άμυνα και μόνος του ο φορ της Νιγηρίας και ο τυπάς την έστελνε συνέχεια στα περιστέρια όταν τον έκοβε...δλδ μιλάμε για τέρας ψυχραιμίας.

Καλή συνέχεια με το σκατό Μουν-τιάλ σας... (δεν μπορώ να προβλέψω τπτ μα τπτ)

Υπερταχεία

* Σαββάτο 19 Ιουνίου, 1:35 μ.μ. *


23 αγώνες μέχρι τώρα έχουν γίνει για το Μούντιαλ και κάνω την εξής ερώτησις:

- Ποιός είναι ο πιο ταχύς παίΧτης της διοργανωσάρας μέχρι τώρα;

Άλλος θα πεί τον Μαικόν , κάποιος άλλος τον Βίγιας, κάποιος παραάλλος τον Ρούνει, κάποιος παραεκεί τον παίΧτη-τσίρκο και κάποιος παραεδώ την Χριστινούλα της Πορτογαλίας.

Σωστές ως σκέψεις αλλά τα κιτάπια του fifa.com (μιλάμε για καταπληΧτικό σάιτ), γράφουνε άλλα..... Σύμφωνα λοιπόν με τους επίσημους μετρητάς της Fifa, ο γρηγορότερος παίΧτης (μέχρι στιγμής) της διοργάνωσης είναι ο Αβράμης ο Παπαδόπουλος..... Αυτή η αμυντικάρα.....

Και αν ακόμα δεν πέσατε από τις καρέκλες, είμαι σίγουρος οτι θα το κάνετε τώρα: Δεύτερος γρηγορότερος, σύμφωνα πάντα με τα κιτάπια της Fifa, ο Κωστάκης ο Κατσουράνης..... Ευχόμεθα να μην χτυπήσατε μόνο.

31,57 km/h η ταχύτητα του Αβράμη..... 31,50 km/h η ταχύτητα του Κωστάρα..... Και άντε για τον Αβράμη έχουμε καταλάβει όλοι που έπιασε αυτό το νούμερο(μιλάω στην σπριντάρα που έκανε για να κάνει την τακλινάρα στον Ούτσε), αλλά για τον Κωστάρα πού, πώς, πότε και γιατί έπιασε αυτό το νούμερο;;;;;

Μετά από τον Γιουσείν Μπόλτ και τον Μόρις Γκρίν του Μούντιαλ, ακολουθούνε κάτι Ομπίνα, Ιγκουαίν, Ποντόλκσι, Φίντλει και Σία με το κοντέρ να σταματαέι στα 30-31 χιλιόμετρα την ώρα.


Και ακόμα δεν έχομε δεί τίποτα.
free counters