ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ

Καλά το πας Λευκαρίτη. Πέρσι ήταν η Ανόρθωση, φέτος είναι ο ΑΠΟΕΛ, του χρόνου ποιος έχει σειρά; Ο Εθνικός Άχνας ;;;;; Τουλάχιστον θα σε έχουμε στα υπόψη μας για την συνέχεια.

Ας μάθουμε και ποιος είναι ο κύριος αυτός, εδώ .

ΘΑ ΠΛΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ;


Σε 8 σημερινούς αγώνες του Champions League, η πλειοψηφία στο μαντρί (πάνω από το 80%) έχει ξεχωρίσει και ποντάρει 8 φαβορί.Έχουν δεν έχουν δίκιο, δεν θυμάμαι πότε ξανά είχαμε 8 φαβορί σε 8 αγώνες.Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι οτι κάποιο ή κάποια από αυτά θα σπάσει/ουν. Γιατί νικήτρια στήλη με φαβορί δεν βγαίνει.

Ο koumartzis θα κυνηγήσει σήμερα το διπλό της Bordeaux στο 4,75 (draw no bet), και θα ποντάρει στο Over(+4.5) τα Ατλέτικο Μαδρίτης vs ΑΠΟΕΛ και Τραπεζίτες vs Ρεμάλια, σε απο-δόσεις 4.20 και 4.00 αντίστοιχα. Βλέπει και 2 ανατροπές αλλά θα τις κρατήσει για πάρτη του.

Καλές επιλογές να έχετε.

Τζαμπιο Λιν... Το μεγαλείο σου...


ΡΕΕΕΕ…. Τζαμπιο Λιν ρεεεε…. Έτσι δεν το λένε οι ειδικοί της ΝΕΤ... Έτσι δεν το προφέρουν;;;
Αρχινάει… Όμως να πω την αλήθεια δεν είναι το C.L. που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια… Δεν ξέρω, αλλά κάτι με χαλάει τα τελευταία 3-4 χρόνια… κάτι σαν να έχει χάσει ρε παιδάκι μου!!! (κάτι σαν σουτ… που λέει και ο κολλητός μου ο Βερνίκος!!!αχαχα!!!)

Λοιπόν, ας αφήσω την μιζέρια… Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωσις είναι… Λεφτά, διαφημίσεις, τηλεοπτικά, ταξίδια κτλ. ολόκληρη ''βαριά βιομηχανία'' βρίσκεται στημένη από πίσω… ΠΟΙΑ ΜΠΑΛΑ τώρα!!!???!! (αχαχα το παράχεσα!!!)

Τι να παίξεις σήμερα και αύριο… Αποδόσεις που τις βλέπει ο koumartzis και πέφτει κάτω… Κάτι 1,10-1,15-1,20… ΑΑΑΑΑΑ και το σουπερ 1,05 ρεεεεεεεε γελάνε και τα βότσαλα (καλοκαιρινή version του ‘γελάνε και τα χαλίκια’)... δηλαδής, ποντέρνεις (προσοχή στο ρήμα ποντέρνω…) 100Ευρώ και παίρνεις ΚΕΡΔΟΣ 5 Ευρώ του Ευρού ΡΕΕΕΕΕ…. Μιλάμε για πολλά ΛΕΦΤΑΑΑΑ…

Πάμε στοιχηματΑΡΕΝ για λίγους…
ΛΟΙΠΟΝ προτείνω ΑΧΑΣΤΟ ΑΧΑΣΤΟΟΟΟΟ 1,10 Ατλέτικο Μαγνήτης και 1,05 Λιβερπουλς… Κομπιουτεράκι και……… 1,155 Η ΔΥΑΔΑ στο μονοπώλιο ρεεεεεε ΠΑΜΕ να τους ξεβρακώσουμε… ΝΑΙ ΝΑΙ στη 2αδα αυτή θα έχουμε και φόρο (χαχαχα τον καινούργιο!!!)…
!!!Προσοχή!!! στην συμπλήρωση του κουπονιού ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!! (Για όσους ΑΓΑΠΑΝΕ τα ρίσκα… κλείστε με 4αδα ΡεΜαλ 1,20 και Σεβίλλα 1,15)!!!

Για την ''φάση'' και μόνο…

108 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ X/X 5.00
109 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ 2-0 6.50
112 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΙΛΑΝ X/X 4.60
111 ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1-3 11.00

System! 3-4!

Φιλιά πολλά...
free counters