Συντελεστής ~149




Δείτε τι έριξα την Κυριακή με 1,2 €
Τα λόγια είναι περιττά (πάλι κουβά γμτ...)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙ-ΧΟΝ


Εδώ είμεθα.....Από την μακρινή και ακριτική Αλεξανδρούπολη.Ο στρατός βλέπετε που δεν εξέταζει τόπους και χρόνους (επειδή και αυτός είναι εκτός τόπου και χρόνου),με έστειλε να υπηρετήσω εδώ το υπόλοιπο της θητείας μου.Γι αυτό και άλλωστε τα ποσταρισματα που κάνω δεν είναι καθημερινά,και όταν γίνονται δεν περιλαμβάνουν τις αναλύσεις που θέλω.

Αρκετά όμως με τις σαπίλες και πάμε στην σημερινή μονομαχία μας με τους αδίστακτους πιστολερο που έχουν την ονομασία book.

-26 ματς χωρίς ισοπαλία η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ (10-0-16) απέχει 5 βαθμούς από την μαύρη ζώνη του υποβιβασμού.Από την άλλη η ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ βρίσκεται κοντά στην 4αδα, αλλά πολύ δύσκολα θα μπει σε αυτήν.Πρώτη και μοναδική επιλογή στο βασικό ποντάρισμα μας για σήμερα το Χ που πληρώνει 3,40.

-Θα ασχοληθώ και με 3 ματς στα οποία οι πιθανότητες να σημειωθούν 7+ γκολ είναι αρκετά καλές αν πάντα λάβει υπόψιν του κανείς το ρίσκο που εμπεριέχουν τέτοιου είδους στοιχήματα.Πρόκειται για τα : ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (7,50 απόδοση), ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (10 απόδοση), ΑΛΜΕΡΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(9 απόδοση).


*Ομορφίες είχαμε χθες το βράδυ και δεν μπορέσα να τις εκμεταλλευτώ,αφού πάντα κυνηγάω τέτοια σημεία και τέτοια στοιχήματα.Αναφέρομαι στην διπλούρα της ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ μέσα στο Ντα Λουζ,την ανατροπάρα της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ επί της ΜΠΟΛΟΝΙΑ και το 7+ γκολ σε ακόμα ένα φετινό αγώνα πρωταθλήματος της ΡΕΜΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.

1 φωτογραφία = 1000 και κάτι παραπάνω...€


Λοιπόν μάγκες....επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...και επειδή με τόσο κουβά ΔΕΝ ξέρω που πάμεεεεε.... δίνω ΚΟΥΠΟΝΙ φωτογραφία για τον πράκτορα....Πάμε να τα πάρουμεεε...

Αντε κουφάλες....

free counters