Το Κάστρο

* Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, 1:19 μμ *
- ‘Tα κάστρα πέφτουν από μέσα’ λένε…..
- ‘Μπορεί…..’ λέει ο koumartzis, αλλά στον Μεσαίωνα ή στην εποχή του Βυζαντίου.

Γιατί χθες στο Βικελίδης ακόμα και να ήθελαν οι πολιορκημένοι (Aris KINO ή Aris Good.gr) να πέσει το κάστρο, δεν θα τους άφηναν ούτε οι πολιορκητές (Οι Γαλάζιες του Manchester) αλλά ούτε και τα αφεντικά της διοργάνωσης.

Κάτι το παραμύθι των 42 χρόνων και των 25 ματς χωρίς να πέσουν οι μπάρες της πύλης, κάτι η αβάντα της Ουεφατου Μιχάλαγα για το απόρθητο κάστρο (μιας και αυτά τα παραμύθια ενισχύουν το προϊόν της) και κάτι έως πολύ το ότι το ματς ήταν το πρώτο του κουπονιού και είχε φορτωθεί καραβιές στο διπλό, έφεραν το χθεσινό 0-0. Κουλούρια Θεσσαλονίκης με άλλα λόγια.

- Εδώ όμως ο άλλος μανατζάρησε ολόκληρο 1ημίχ./2τελ. μέσα στην Μαδρίτη με την Ατλέτικο, στο χθεσινό θα είχε πρόβλημα;
- Τι πρόβλημα να είχε ρε; Με την μικτή γαλαξία να έπαιζε χθες, 1Χ θα έληγε. Και ξέρεις πότε θα παραδοθούν οι πολιορκημένοι;
- Σ΄ακουώ ρε koumarzti…..
- Σε κανένα προκριματικό ντάλα καλοκαίρι κόντρα σε κανένα λιμό των λιμών, τότε πού θα είναι το απόλυτο φαβορί των φαβορί. Θα ανοίξει ο Νετο την μπουκαπόρτα και περάστε κόσμε θα είναι το έργο. Αλλά ως τότε το Βικελίδης θα είναι το ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ κι ας είναι η ομαδάρα στην ΝεοΕλλάδα 29 βαθμούς πίσω από τον πρώτο….. 29 βαθμούς η διαφορά κι ας έχoυν οι Vamos Campeon 28 βαθμούς. Κάτι παραπάνω από νταμπλ σκορ δηλαδή. Εδώ το καλό σανόοοο…..

** Για τους μελετηρούς του blog, το χθεσινό θύμισε δυο ματς του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια: Το Ο.Σ.Φ.Π.–Τσέλσι 0-0 και το Ο.Σ.Φ.Π.-Ρεμάλ Μαδρίτης 0-0. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…..

** Ο ΡαΜούλ δήλωσε παρών και πάλι ο αλητοαλήτης. Πάνω που είχαμε πει πέρσι ότι θα απαλλαγούμε οριστικά και αμετάκλητα απ’ αυτόν, αφού θα πήγαινε στας Ηνωμένας Πολιτείας της Αμερικής να κάνει τον ποδοσφαιριστή στο M.L.S. (ρε τί με λες) και τον ηθοποιό στο Hollywood, αυτός μας την έκανε και πήγε Σάλκε. Ρε μεγάλε σε σιχάθηκε κάθε ίνα του κορμιού μας όλα αυτά τα χρόνια που σε βλέπουμε στο Mega Channel να κουνάς τα δίχτυα….. Κάνε καμια άλλη δουλεία να μην σε ξαναδούμε ξανά σε γήπεδο….. Πλάκα στην πλάκα τώρα, είπα να ανεβάσω την φωτογραφία που έχω μαζί του, αλλά θα την αφήσω όταν θα κάνει το επόμενο χα-τρικ στο σεντόνι…..

** Του 5-3 το κάγκελο γίνεται το τελευταίο δίμηνο. Τι έγινε ρε λίγοι; Είδατε κι αποείδατε ότι σας έχομε στριμώξει με τα 4-3 και τα 4-4 και πάτε να μας την φέρετε; Ξεφορτώστε λίγο, για να μην φορτώσουμε εμείς και σας πετάξουμε δύο 4-3 σε δυάδα και ψάχνετε να βρείτε συμβεβλημένη τράπεζα για να μας δώκετε την επιταγή.

** Ο Σισέ λέει φόρεσε φούστα; Ε και; Μας περνιέσαι για προχωρημένος και τάχα μοντέρνος; Εδώ οι δικοί μας φορούσανε το 1800 τόσο και κάνανε κι επαναστάσεις. Εσύ την φόρεσες 200 χρόνια μετά και μας το παίζεις και επαναστάτης, χωρίς αιτία όμως. Άσε που σε πρόλαβε μέχρι κι ο Sakis. Πάρτε βίντεο (αν και ξερνάω με τον Κανάκη):


** Ξέρω-ξέρω….. Το ξέρω σας λέω….. Η συχνότητα των αναρτήσεων δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι ή αυτή που ήταν. Σας κάνω λοιπόν υπεύθυνη δήλωση για να μην έχουμε παραπονούμενους, και σας δηλώνω ότι πλέον οι αναρτήσεις δεν θα είναι μία στο τόσο, αλλά δύο….. στο τόσο.

Για όσους φτάσανε έως εδώ, να γράψω ότι αυτά ήταν για σήμερα (είπα να ρίξω κι ένα τσατσίστικο δημοσιογραφικό για να σιχαθούμε όλοι μαζί). ΡαΝΝΝΝΝτεβού προσεχώς…..(των προσεχών).
free counters