UNITED (...)

* Δευτέρα 29 Αυγούστου, 10:39 *

Ας κάνω ένα εξωστοιχηματικό σχόλιο. Δεν θα κάτσω να γράψω πανηγυρτζίδικα για την 8αρα απέναντι στον κιλότα. Απλώς έκανα μια σύσκεψις με τον εαυτό μου χθες για το ποια United έβλεπα, χωρίς να μπορέσω να δώκω απάντησις. Εύκολο τι εννοώ: Είναι η 8η; η 9η; η 10η; η Χ-η; η Ψ-η; ομαδάρα που φτιάχνει ο Φέργκιουσον; Σε λίγο θα μας αναγκάσει να τις ονομάζουμε όπως τους Λουδοβίκους. Ξες...Λουδοβίκος ο 16ος, Λουδοβίκος ο 17ος, United η 3η, United η 5η...και όλα τα σχετικά. Οπότε δύσκολο να μπει αριθμός στις τελείες του τίτλου.

* Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι οτι αν θες μια φορά την βδομάδα να δεις ποδόσφαιρο, θα καθίσεις να απολαύσεις ένα δίωρο οποιοδήποτε ματς της Premier ή έστω της Championship. (Το μεγαλύτερο ψέμα δεν το ξέρω)

** Ισχύει κι εκεί φυσικά ο χιλιογραμμένος εδώ νόμος (όλα προκαθορισμένα είναι). Γι αυτό και θέλω να δω πώς θα φερθούν φέτος τα πλυντήρια της City. Αν δηλαδή στείλουν κάνα τάνκερ με πετροδόλαρα στην United (κι από καμιά τράτα στις υπόλοιπες) για να πάρει ρεπό από το κατσαρόλι του πρωταθλητού. Ψιλά γράμματα αυτά, αλλά δεν διαθέτουμε άλλα.

LOSC

* Δευτέρα 29 Αυγούστου, 10:31 *

Ένα περίπου μήνα μέτα την παράσταση για το Σούπερ Κάπ-ι, έδωκαν το λιγότερο που μπορούσαν:

Τι να λέμε

Τι στημένα και μαλακίες ρε αγορίνες όλα είναι καθαρά γι αυτό άλλωστε και η μεγάλη Αγάπη η Λιντς συνεχίζει ακάθεκτη τις αναποδιές (κοινώς ανατροπές).

Όσοι δεν βαριούνται ας δουν πως ξεκίνησε πέρυσι και πως ξεκίνησε φέτος. Βρίσκουν Ομοιότητες????

Οι παιχτούρες στην Ελβετία συνεχίζουν και κερδίζουν. Βλέπε Ζυρίχη.....μέγιστοι μπαλαδόροι.

Απλά αναφέρω την ομαδάρα που πρό-περσι την παρακολουθούσα στενά, πέρυσι δεν τα έκανε αλλά φέτος το ξεκίνησε καλά. Εννοώ την μέγιστη Τουλούζ.

Η ομάδα αυτη έχει το κόλημα να χάνει στην έδρα της και να φέρνει 2πλα. Το κορυφαίο είναι ότι έχασε προχθές και με ανατροπή. Ε, μπράβο τους ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

Όσο για τις πολλές ανατροπές το ΣΚ απλά: "Όλα είναι καθαρά" και ας λένε μαλακίες εδώ στο blog.

Τα λέμε.

ΥΓ: Συγχαρητήρια στον koumortzi που σκόραρε. Δελτία δεν έχω να ανεβάζω, δεν παίζω απλά λέω τα δικά μου. Ας με κοροϊδεύει ο koumartzis δεν πειράζει.
free counters