Κύριοι... τα string-ακια σας...

Επέστρεψα με το φωτορεπορτάζ (καλά ο... Λάζαρος είμαι...!!!!)

Απόδειξις Νο1:
με χάρτινο -μπλε- περπουάρ στον κυρ Χρήστο, που τον γουστάρω..

Απόδειξις Νο2:

σας ευχαριστώ για το 986
και Η Απληστία:

οι αποδόσεις στα ημιχρόνια...εε τι να με πεις...αρρώστια

ΕΕΕ αυτά.. δεν έχω άλλες... ήθελα να βάλω και αυτή με το stringaki της ΟΠΑΠ... άλλα την αφήνω για αύριο..

Non basta al Cagliari il gol dopo tre minuti di Jeda, perche nella ripresa i bianconeri ribaltano il risultato con Sanchez e Di Natale...


Στοιχηματικά,
3 με 4 ανατροπές βλέπω σήμερα (2 είχε την προηγούμεν Πέμπτη.. την μια την πλερώθηκα) και GOALS..πολλά γκολς..

2/1 ή 2/1
157. Οι Ρουμάνοι με το λιμάνι... 1/2
159. Οι πρώην με τους άγγλοι... 2/1 [2-1 σκόρι]
160. Γηπεδάρα το μεστάλια... 2/1 [3-1, 2 ο Δαβίδ]
166. Με το χρωστάτε, από τη μπουρσασπορ.. 2/1 [2-1 σκόρι]
167. Τι να λέμε..Συνδυασμός ΘΑΝΑΤΟΣ... και τις 2.. 2/1 και 1/2 ()
system:2,3

overs 3,5
1. Werder
2. Valencia
3. Galatasaray
4. Salzburg
5. Einthoven
6. Wolfsburg
system: απο 3 και πάνω...

Αυτά μάγκες..

//Ο τετραγωνισμός του κύκλου έγινε στο στοίχημα της ΟΠΑΠ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΣΩ...!!!//

//Για μας, τα ματς ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ στο ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ...//
18:27@25/02

Σπίτι μου σπιτάκι μου...

Γύρισα επιτέλους σπίτι...να ρίξω κάνα ύπνο γιατί έχει και μάτς σε 1 ώρα, δεν θα την παλέψω να τα δω αν δεν ξεκουραστώ, εκτός και αν η γυναίκα βάλει καμιά φοβερή σειρά και γίνει πανικός πάλι.
Πρόλαβα και είδα με τον μαθητή μου μερικά ματσάκια, δείτε τι ρίξαμε με 3,4,5 σύστεμ.

1. PSV - ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1-1 ΣΚΟΡ
2. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1
3. ΟυΝΙρΕα - ΛΙΒΕΡ 1 ΗΤ
4. ΒΟΛ... - ΒΙΓΙΑ 1
5. ΓΙΟΥΒΕ - ΑΖΑΞ 4-6 ΓΚΟΛ


Χωρίς πολλά σχόλια...τα λόγια είναι περιττά.

Καλά μας κέρδη.

Καλά Κρασά...

Ο τίτλος (παραπάνω) πάει στους μέγα μπουκ κάποιων καναλιών και εφημερίδων ταυτόχρονα που δίνουν ΜαΤσάΡες του 1.7 και μάλιστα τα χάνουν κιολας. Μάλιστα ένα κανάλι έχει και γυναίκα που δίνει προγνωστικά... Πε ρε πούστη μου...ήμαρτον ρε γμτ...

Ο τίτλος πάει και στον luque με την καλή έννοια που τόλμησε και έριξε αυτά τα γεγονότα. Η μεγάλη μαγκιά και η πίστη του στα μάτς αυτά φαίνεται και από το γεγονός ότι ενώ τα έριξε ιντερνετικά ήθελε νατα πάρει και από τον ΟΠΑΠ και πήγε και τα έριξε και στην πλατεία Κατσαμπά στον κυρ Χρήστο... (καλά θυμάμαι αυτή την ανύπαρκτη πλατεία ρε luque?)...

Μπράβο ρε σε καλή μεριά.

Πρόσφατα έλεγα: "να είναι καλά ο koumar και ο luque διότι χάριν σ' αυτούς παίζω με διαφορετικό τρόπο πλέον στοίχημα", η δικαίωση έρχεται σιγά σιγά...Όπως λέει και ο koumar αυτοί οι μήνες είναι οι δικοί του...είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε κι άλλο μπαμ..

Δεν ξέρω αν ο luque ανέφερε το ποσό που ξόδεψε για να πάρει αυτά τα φράγκα...Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 6 €.

Τέλος, να αναφέρω ότι πήρα και γω κάτι λίγα (σε σχέση με τον luque) απλά μετά την δουλειά δεν πρόλαβα να τα δώσω στον blog.
Ίντερ 2-1 σκόρ
Τότεναμ >2.5
Στόουκ 2-3 γκόλ

Άντε γειά...

Διπλό Mαφιόζικο Χτύπημα…

''Συνελήφθη ΨΕΣ, Έλληνας που φέρεται να συνδέεται με την Ιταλική ποδοσφαιρική ΜΑΦΙΑ…Ο εν λόγω ΚΥΡΓΙΟΣ, τόλμησε να στοιχηματίσει σε 2 στοιχηματικαί ανατροπαί…
Πιο συγκεκριμένα ο ΚΥΡΓΙΟΣ αυτός (που δεν αποκαλύπτομε το όνομα του για ευνόητους λόγους) στοιχημάτισε στο ελληνικό μονοπώλιο και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, τα εξής ποδοσφαιρικά γεγονότα:


138. Ουντινέζε-Κάλιαρι 2/1 (δηλαδή, να κερδάει η φιλοξενούμενη στο Φρίουλι -Κάλιαρι- ΚΑΙ η Ουντινέζε να καταφέρει τελικά να γυρίσει το ΜΑΤΣ.. δηλαδή, 2 ημίχρονο /1 τελικό)
139. Φιορεντίνα-Μιλαν 1/2 (δηλαδή, να κερδάει η Φιορεντίνα μέσα στο σπίτι της, τον Αρτέμιο, στο ημίχρονο ΚΑΙ η Μίλαν να καταφέρει τελικά να γυρίσει το ΜΑΤΣ..δηλαδή, 1 ημίχρονο /2 τελικό)

Ο φερόμενος ως δράστης, είχε το θράσος να δώσει και τελικό σκορ την Ουντινέζε, 3-1 και να παίξει και την άλλη ανατροπή στο Αρτέμιο Φ. (δηλαδή, το 2/1) ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ έτσι ότι δεν είχε καμία πληροφορία και απλά έκανε τα παιχνίδια της ΤΥΧΗΣ και ήταν ΤΥΧΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ όλα αυτά δεν έπεισαν τα ΤΣΑΚΑΛΙΑ και τελικά συνελήφθη…
*Τα εν λόγω στοιχήματα δόθηκαν και στο μπλοκ
(κάτι με killer) που ''γράφει'' ο εν λόγω ΚΥΡΓΙΟΣ…δίνοντας μάλιστα, στη δημοσιευσή του, ΕΙΡΩΝΙΚΟ τίτλο για το Ιταλικό πρωτάθλημα...και παρομοιάζοντας τα στοιχηματά του ως ''αλά ουντινέζ και μιλανέζ'' από τα γνωστά λαζάνια ''αλά μπολονέζ''...''
Κάπως έτσι μαγκίτες θα μπορούσε να ήταν ένα σημερινό άρθρο.. για τον ΈλληναΡΑ με τις διασυνδέσεις στην Ιταλική ποδοσφαιρική μαφία.. ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ.. Είχε ΑΠΕΡΓΙΑ χθες, ΑΡΑ εφημερίδες ΓΙΟΚ..τι κρίμα..
ΟΜΩΣ το thebetkillers ήταν εκεί και έχει όλα τα ντοκουμέντα (και φωτορεπορτάζ παρακαλώ…)

Όλα αυτά όμως αύριο, γιατί μεταξύ μας υπάρχει αλληλεγγύη και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ένα τέτοιο θέμα σήμερα που όλοι απεργούν.. Σας αφήνουμε με ορισμένες προγεύσεις, αν έχετε χρόνο..
http://thebetkillers.blogspot.com/2009/07/blog-post_1948.html
http://thebetkillers.blogspot.com/2009/10/231.html
http://thebetkillers.blogspot.com/2009/12/blog-post_9067.html
http://thebetkillers.blogspot.com/2009/12/blog-post_09.html
http://thebetkillers.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html

Φροντιστήργια ΤΕΛΟΣ πλέον από δω.. ότι μάθατε μάθατε..

//κάντε 2 υπολογισμούς απλούς.. 25^2 (στο τετράγωνο σημαίνει αυτό) και 29,00*34,00 δεν θα χρειαστεί ακόμη το υπερ-κομπουτέρι μας//
//ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ γίνει απο τότες.. αλλά η φώτισις ήρθε μετά.. //
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΜΕ και 'τσι..

Koumartzis wrote:
''Και για να μην ξεχνιόμαστε: Βάλτε τα χέρια στην μέση και πιάστε τα σώβρακα. Το ξεβράκωμα σας, έρχεται.''
Ανέστης said:
''Ζητώ συγνώμη, αλλά θα το ξανακάνω..''

και ο luque
ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ...
ααα και τετραγώνισε τον κύκλο.. θα το καταλάβετε άυριο...


01:46@25/02

Yπερσυγχαρητήρ-γ-ια

* Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, 12:54 μ.μ.*

Τα υπερσυγχαρητήρ-γ-ια μου στον luque. Tην άξιζε την ταμειάρα εδώ και καιρό και την πλερώθηκε σήμερα με μια αχτύπητη ανατροπική δυαδάρα. Μαγικές στιγμές αυτές που δεν θα νιώσει ποτέ ο κάθε παι-χ-τάκος της πλακούλας και ο κάθε τυπίσκος. Το 'χα πεί άλλωστε πρίν κάνα μήνα για τις ταμειάρες που θα γράφει το blog μέχρι τον Μάιο (η καλύτερη περίοδος για κουμάρι αυτό το τρίμηνο) και σ' αυτό ένα έχω μόνο να συμπληρώσω. Και πού 'στε ακόμα. Τα υπόλοιπα αβανταδόρικα τα αφήνω στον luque. Είναι η μέρα του.
___________________________________________________________

Στα σημερινά, έχουμε την διοργανωσάρα-επινόηση του Μιχάλαγα Πλατινί. Αποδοσάρες βλέπω και θα εφαρμοστεί η φουλ αποδοτική μέθοδος σε ανάλογες περιπτώσεις του 'ότι κινείται εκτελείται' αφού δεν υπάρχει κάποιο που να μπορώ να πετάξω από την σύστηματαρα. 3-7 με διπλά στο ημίχρονο από Κοπεγχάγη, Πάο, Φούλ-χ-αμ, Κλάμπ Μπρίτς (με Κουεμάχα), Τβέντε, Αγιάξ, Σταντάρ Λιέγης.

Η Λιέγη είναι διπλούρα και ως τελικό (μαγικό 3.90 του Οπαπ) με καλή περίπτωση το 2-3 σκορ. Την απόδοση της Τβέντε στην Βρέμη, πρέπει να την σκεφτόταν καμιά εβδομάδα. 7.50 φράγκα πλερώνει το διπλό τελικό η sportingbet. Άκου 7.50. Γνωστή εκδιδόμενη η Βρέμη, αν την κάνει την βίζιτα θα την κάνει και με 1/2 για να την γουστάρει κιόλας.

Republic-ό track για κλείσιμο.

free counters