ΒΑΣΙΛΕΙσσΑ

* Δευτέρα 11 Απριλίου, 1:54 μμ *

Βασίλισσα του στοιχήματος (και του στησίματος) η Βασιλεία. Τον Βασιλιά βρείτε τον εσείς.
3-3 χθες με τους Μποις αντί για 3-4 με ανατροπή ως όφειλαν. Δεν ήθελαν όμως να τους υποπτευτούν… Φωνάξτε ρε τον γελίατρο.
** Αξίζει ένα αφιέρωμα στα αποτελέσματα της από το 2010, κάτι που θα γίνει προσεχώς.

** Άρχισε και το ψάρεμα στην Νορβηγία. Ας ξεκινήσουμε να μπαλώνουμε δίχτυα.

Με τις τσίμπλες στα μάτια…

* Δευτέρα 11 Απριλίου, 1:48 μμ *

…ξυπνάει Ιταλιάνος κατά τις 12:30 την Κυριακή. Πίνει σε 5 μιλισεκοντ την πρώτη εσπρεσσάρα του και βάζοντας την δεύτερη να γίνεται, βλέπει στην συνδρομιτικιά ανατροπαί και στοιχηματικά σκορ.

Αυτά είναι τα προνόμια του να κατοικείς στην χώρα του Σίλβιο. Θα μου πείς όμως ότι εδώ στην Νεοελλάδα, έχουμε κάθε Κυριακή απόγευμα τους Vamos Campeon του Σάκη ΤσΌλη να κάνει τις ανατροπαί, και με φραπεδάρα μάλιστα. Διαλέγεις και παίρνεις…

Η δεύτερη πιο τίμια ομάδα της χώρας, έκανε μια επανάληψη σε πιο light έκδοση των όσων είχαν γίνει Κυριακή πρωί πριν μια βδομάδα, στο Νάπολι-Λάτσιο. Μίλησε η σωβρακοφανελάρα της και κυκλώθηκαν τα 2/1 και 3-2:
** Καλές δουλείες κάνει η Γένοβα το 2011. Δεν πάει και για τίποτα, ας συνεχίσει έτσι.

** Από το 2005 έχει να σηκώσει το κατσαρόλι του πρωταθλητού η Μιλανέζα. Στριμώχτηκε φέτος ο Σίλβιο με τα σκάνδαλα και δεν έχει ξεκολλήσει η ομάδα από την πρώτη θέση. Δεύτερη η Νάπολι, που παίζει το ρόλο του κομπάρσου στο χιλιοπαιγμένο έργο με το χιλιοπαιγμένο σενάριο της κόντρας πλουσίων-φτωχών, Βόριων-Νότιων. Συμπτωματικές συμπτώσεις όλα αυτά.
free counters