Πουρ Πουρ και γκοοοοοοοοοοοοοοοοοόλ

Πανδαισία σήμερα με την νίκη της ομαδάρας...Είναι γνωστό ότι τα παληκάρια δεν τα πάω με τπτ αλλά το μόνο που μου άρεσε σήμερα είναι το εξής απλό....έκαναν ΣΟΥΤΤΤΤΤΤ και μάλιστα η νέα μπάλα τους δικαίωσε μιας και ο απίστευτος παίχτης,με τα απίστευτα πνευμόνια, Τόροοοοοοοοοο έκανε το γκόλ.

Πάρα πολλοί λένε: "βάλτε αθόρυβο για να δείτε το μάτς στην ελληνική ΤΒ", "βρείτε στο ιντερνέτι" κτλ κτλ αλλά όλα είναι μαλακίες λέμε κύργιοι....δεν νομίζω να υπάρχει τόσο μέγας καραγκιόζης ..... μιλάμε για τρελά γέλια. Έτυχε να ξαναδώ την φάση του 2-1 και παρατήρησα ότι μετά από 1 λεπτό είπε ο άπαιχτος: "Μετράει το γκόλ δεν είναι οφσάιντ" και φυσικά το κορυφαίο είναι ότι μετά από 2 λεπτά ο άλλος άπαιχτος σχολιαστής είπε και αυτός "Είναι γκόλλλλλ". Ε, δεν κρατήθηκα γαμήθηκα στα γέλια οι άνθρωποι είναι αστείοι γελοίοι κτλ κτλ τι να λέμε τώρα.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί???? Ποιοι ρε, 4 μπαλάκια βλέπω από μαραντόνας....στο χαλαρό.

Φυσικά αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μαύροι έπαιζαν με 10 παίχτες και αν και η εθνικάρα δεν έπαιζε επίθεση και σε αυτή την περίπτωση ε τότες....αντίος αμίγκος.

Δεν αντέχω άλλο, ειλικρινά. Μαγεία ποδοσφαίρου...

Πάντως luque και koumar οι παπαριές περί της νέας μπάλας που λέτε νομίζω σας το απέδειξε ο κάρας, ο τζιόλης!!! και οι λοιποί παιχταράδες ότι έχετε άδικο, αχαχαχαχα ε, ρε γλέντια πως την πάθατε έτσι...
free counters