Το δήθεν derby

* Κυριακή 31 Οκτωβρίου, 4:05 μμ *
Ότι έγραψα χθες για τα δήθεν ντέρμπι του μίσους, όπως το Σέλτικ-Power Ρέιντζερς, τα είδαμε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Τα είδαμε; Ποιοι τα είδαμε δηλαδή; Κάποιοι όπως ο koumartzis γιατί οι υπόλοιποι γιδοπρόβατα ήταν, γιδοπρόβατα παρέμειναν.

Οι βαζελίνες ακόμα πανηγυρίζουν την 'επική' ανατροπάρα της ομαδάρας τους, ενώ οι γαύροι τα έχουν ρίξει όλα στον κυρ διαιτητά. Οι δε ουδέτεροι μείνανε ευχαριστημένοι γιατί είχε σασπένς λένε το ματς.

Τί είδε όμως ο koumartzis; Την συμμαχία των δύο αιώνιων αντιπάλων(εδώ γελάτε) να βγει άσσος το χθεσινό για να μην τελειώσει το πρωτάθλημα από τις 30/10. ''Και μιας που είμαστε εδώ και δεκαετίες φίλοι, να το φέρουμε με ανατροπή ''..... έλεγαν δυο μουσάτοι πρόεδροι και τελικά το έπραξαν.

Γιατί όμως να μην τελειώσει το πρωτάθλημα από τις 30/10;
- Για να έχει να ασχολείται η μάζα, ειδικά στην περίοδο αυτή που της έχουν πάρει και τα σώβρακα με μειώσεις εισοδημάτων, αυξήσεις φόρων και όλα τα γνωστά
- Για να ισορροπήσουν ξανά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πάνω από 2.00 και για τους δύο, και να τα ξαναχώσουν οι γνωστοί-άγνωστοι επενδύοντας στα επιτόκια της ΟΠΑΠ Bank. Ίδια ιστορία με τα λεγόμενα spreads δηλαδή.

Κατά τα άλλα ήταν το ντέρμπι των ντέρμπι και το σανό και το κουτόχορτο για άλλη μια φορά ξεπουλήθηκε..... Όχι τίποτα άλλο, δεν θα έχουνε να φάνε και τα αληθινά γίδια και πρόβατα τώρα που χειμωνιάζει.

Κλείνοντας, γράφω ότι το κατσαρόλι του πρωταθλητού είναι του Ολυμπιακού για το 2010/11, και φυσικά δεν θα το ποντάρω γιατί ούτε σε μακροχρόνια επενδύω ούτε σε γελοίες αποδόσεις.

// Ωραία δουλειά είχε γίνει και στο περσινό μεταξύ τους 0-1 στο ΟΑγΚΑ . //
free counters