Αναλυτική σκέψις

* Κυριακή 13 Ιουνίου, 11:49 μ.μ. *

Χέρκουλες-Βαγιεκάνο έπαιζαν σήμερα το γιόμα για την Β' Ισπανίας. Το ρεπορτάζ του αγώνος ήταν αυτό:

Μια ματιά στην βαθμολογία(να την βρείτε μόνοι σας, σιγά μην την αναρτήξω) και πάμε για ανάλυσις:
Ο μέσος παιΧτάκος της πλακούλας έπαιξε τον τεράστιο και ''''άΧαστο'''' άσσο του 1,25. Ο koumartzis συνδύασε τα στοιχεία που αφορούσαν τον Μινιάμπρες και κατέληξε στο 2/1. 0-1 στο τέλος του Α' ημιχ. και 2-1 στο τέλος του Β' ημιχ. με το πρώην Ρεμάλ-ι τον Πορτίγιο.
Γιατί τα φούλ προκαθορισμένα γίνονται στα τελευταία λεπτά. Αυτή είναι η διαφορά που κάνει η αναλυτική σκέψις, αυτή είναι η διαφορά του thebetkillers.blogspot.com από όλους τους άλλους.

// Μινιάμπρες: Άραξε τώρα στην σπιταρόνα σου στο Αλικάντε και απήλαυσε ένα καλοκαίρι-ζάχαρη. //

Μούντιαλ-ικη φόρμα

* Κυριακή 13 Ιουνίου, 11:29 μ.μ. *
Μερικά πρώτα σχόλια για τους πρώτους αγώνες του Μούντιαλ:

** Σε μεγάλη Μούντιαλ-ικη φόρμα(adidas) μέχρις στιγμής οι betkillers. Οτι έγινε τα διαβάσατε μέρες πριν στο υπεραφιέρωμα για τους ομίλους. Για το Χ στο Ουρουγουάη-Γαλλία(ο luque έκανε μαγικούς συνδυασμούς με το άλλο ματς του ομίλου και πήγε ταμείο 2 φοραί), για την φιλικότατη ισοπαλία στο Αγγλία-Ηπα (αλλίως θα είχαμε την στοιχηματικότατη ανατροπή), για την Σερβία που είναι για μεγάλη πορεία μόνο στο International Cup του Pro, για τους ασύλληπτους καρβουνιάρηδες της Γκάνας. Στους τελευταίους θα σταθώ και θα πώ(εξωστοιχηματικά) οτι τους απόλαυσα σήμερα στο ματς με τους απατεώνες των Βαλκανιών. Ελεύθερο ποδόσφαιρο, τρομερή φυσική κατάσταση, υπεργυμνασμένοι παίΧται αλλά αφελείς όπως πάντα. Δεν χύνουν τα παληκάρια..... Πολλές ευκαιρίες αλλά απίστευτη αστοχία. Τα ίδια στοιχεία (αλλά σε μικρότερο βαθμό) και η Νιγηρία χθές που μΕ άρεσε κι αυτή, ασχέτως των ευκαιριών που είχαν οι του Μαραντόνα οι οποίοι είχαν εντολές για ΜΗ όβερ.

** Δεν θα σχολιάσω ούτε την ξεφτίλα που είδαμε χθές, ούτε αυτούς που θέλουν να αποκαλούνται ποδοσφαιριστές, ούτε και τον μιζαδόρο στον πάγκο. Θα κάνω μια εξαίρεση μόνο για αυτο το μαλακισμένο, τον Σαμαρά, αλλά θα το αναρτήσω μόνο όταν αυτά που θα γράφω δεν θα ξεφεύγουν σε χαραΧτηρισμούς.

** Δυο λόγια για τον Ποντόλσκι τον οποίο δεν έχω σε καμία εΧτίμησις. Ακούω λοιπόν το δημοσιογραφάκι να λέει για το γκόλ του απόψε με τα Καγκουρό οτι ήταν το 39ο με την Εθνική Γερμανίας. ''Μα τί λέει ο μαλάκας'' ρωτάω. Αυτός είναι-δεν είναι 25 χρονών. Πότε πρόλαβε; Με τον Κλόζε τον μπέρδεψε; Και όμως κύργιοι, μια μικρή αναζήτησις μερικών δευτερολέπτων έδωσε οτι είχε πριν το σημερινό, 73 συμμετοχαί και 38 γκολ. Είχε δίκιο λοιπόν ο περιγραφέας, αλλά είχα δίκιο και γώ γιατί εδώ ολόκληρος Τόρες(σιγά τα αυγά) που είναι στην ίδια ηλικία έχει 23 σε 72. ΣυγΧαρητήρΓια λοιπόν στο παλουκάρι αν και δεν του φαίνεται του παλιόπουστα.
free counters