FF

* Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, 11:29 *

Το 1/2 της Παναιτωλικάρας του Αγγελάρα Χάριστεα και του Μπάμπη Τεννέ και το 2/1 της Ολυμπιακάρας του μεγαλυτέρου προέδρου μετά τον Μέγα Κόκκαλη, δείχνουν τον δρόμο για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο του μέλλοντος.

Τότε που θα ανακοινώσει ο Μιχάλαγας Πλατινί της εποχής, οτι επιτρέπεται και επισήμως και νομίμως από προέδρους, παράγοντες, προπονητάς, ποδοσφαιριστάς και όλων των σχετικών λοιπών, ο στοιχηματισμός υπερ ή κατά των σωματείων τους. Μια απόφαση που θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα απ αυτά που φαντάζονται οι πολλοί, αφού θα αυξηθεί το ενδιαφερόν του λαού και μαζί μ αυτό, τα έσοδα και τα κέρδη των στοιχηματικών, των σωματείων και γενικότερα των επιχειρήσεων και του κυκλώματος που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Πρωτοπορεί λοιπόν ο Βαγγέλας (το αν είναι άδειο μύδι δεν χρειάζεται ανάλυση) αντιδρώντας με το καλημέρα όπως έπρεπε: Σπάζοντας πλάκα και μάλιστα τόσο φανερά για να το καταλάβει κι ο τελευταίος μπούφος. Θεωρώ απίθανο να μην παίχτηκε σε δυάδα με το άκρως ελεγχόμενο ποντικονήσι.

Όσο για τον Μάκη και τον Αχιλλέα είναι οι λαγοί της υπόθεσης. Το ποια είναι τα σκυλιά, ποιοι οι θεατές και ποιοι οι διοργανωτές της κυνοδρομίας, συμπληρώστε το εσείς.
free counters