Το ζευγάρι της χρονιάς

Όλοι μιλάνε σήμερα για τα χθεσινά ματς. Στημένα λένε. Ξυπνήσατε; Οχι απότομα ελπίζω. Ο koumartzis θα κάνει το αυτονόητο. Δεν θα πεί τίποτα. Μια παρατήρηση μόνο θα κάνω. Προ-βλέπω οτι όταν λήξει η συμφωνία που έχει ο Πανιώνιος της Ισπανίας (αυτό το τσίρκο Μedrano δηλαδή) με την Unicef, την θέση της δεύτερης να παίρνει πασίγνωστη στοιχηματική εταιρία.

Στα σημερινά ξεχωρίζει φυσικά το ζευγάρι (της χρονιάς) που πρoέκυψε από τυχαία κλήρωση.


Ρεμάλ Μαδρίτης-Μπερλουσκόνι, υπό την ευγενική χορηγία της τσατσάς του γνωστού πορνείου. Hardcore, softcore ή να 'χάμε να λέγαμε η αποψινή τσόντα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι 90 λεπτά θα χορτάσουμε διαφήμιση bwin. Μιχάλλλλλη είμαι σίγουρος οτι θα αισθανθείς και 'συ περηφάνια. Υπό κανονικάς συνθήκας θα έχουμε πολλά γκολςςςςς, εναλλαγές του σκορ, δυναταί συγκινήσεις και όλα τα σχετικά, για να έχουμε και στο τέλος όσες περισσότερες εγγραφές γίνεται στην εταιρία. Να προμοτάρουμε το προιόν. Αλλά (σχεδόν πάντα υπάρχει ένα αλλά) από την άλλη, ποιος μπορεί να πεί οτι δεν θα έχουμε ένα ματς σούπα που θα λήξει ισόπαλο και νικητής θα είναι μόνο ένας (η τσατσά δηλαδή) που λέει και η διαφήμιση; Τί θα ποντάρω; Τα ημίχρονα/τελικά 2/1 (23.00) και 2/Χ (19.00) και το 4.5+ γκολ στο 4.20.

Στο Λύκοι-Γκρίζοι Λύκοι θα πάω με το διπλό στο ημίχρονο (6.50).

Καλή εκσπερμάτωση. Να έχετε δίπλα σας και μαντηλάκια να σκουπίζεστε.

// Δεν με ενδιαφέρουν τα δοκάρια, δεν με ενδιαφέρουν οι διαιτηταί, δεν με ενδιαφέρουν οι χαμέναι ευκαιρίαι. Οτι γράψει το κοντέρ μάγκες. Οτι γράψει το κοντέρ. //
free counters