Αποκλειστική είδησις

* Τετάρτη 18 Μαίου, 15:25 *

Να ΄χαμε να λέγαμε (κατσίκια να κουρεύαμε) ήταν η ειδησάρα για τα νέα ύποπτα ματς που βγήκε πριν 3-4 μέρες. Κι επειδή εδώ κάνουμε σοβαρή δουλειά, έχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εσάς ντοκουμέντο μέσα από το συρτάρι του Μιχάλαγα του Πλατινί:

Το ματς μεταξύ Άνω Προβατίλας-Κάτω Τραγίλας 0-0, που έγινε πέρσι στις 30/2, είναι άκρως και καθέτως διαφθαρμένο, με τα πονταρίσματα στο Χ να φθάνουν τα 5,91 εκ. ευρά. Οι δυο ομάδες ήθελαν από ένα βαθμό για την άνοδο και τα στοιχεία λένε οτι ούτε καν κατέβηκαν στο γήπεδο. Ήταν Κυριακή πρωί και πού να σηκωνόταν οι ποδοσφαιρισταί μετά τα ξενύχχχχχτια του Σαββάτου. Α ρε Αλέ...τα έλεγες εσύ αλλά κάποιοι σε κορόιδευαν. Στο στήσιμο φυσικά χωμένος και ο κυρ διαιτητάς που έγραψε και (υπέγραψε) το φύλλο ανύπαρκτου αγώνα. Όσο για τον ΄Εκτορα Πέο (πρόεδρος της Άνω Προβατίλας), που φωνάζει οτι όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, αν είναι μάγκας να τα πει μπροστά στον Μιχάλαγα.

** Της αδιαφορίας το κάγκελο ήταν το Άντερλεχτ-Λόκερεν, έλεγαν κάποιοι. Γιατί κάποιοι άλλοι, άλλα έλεγαν και συμφωνούσαν σε 1/2 με 3-4 σκόρι για να βγάλουν μεταγραφές καλοκαιριού, βίλες, τζιπς κ.α.
free counters