Υπερθέαμα...

Η φωτό που θα έβαζα είναι η ίδια ακριβώς με του koumartzi...
Είναι σίγουρο ότι ο Ζοσέ αναρωτιέται τι αλλαγές πρέπει να κάνει από του χρόνου στο γήπεδο και στην σκατό ρεμάλ γι αυτό έχει αυτό το ύφος.

Από την άλλη χθες δεν κατάλαβα αν ήταν φιλικό το ματς ή τελικός, δεν πειράζει. Να φανταστείτε κρατούσα τον μικρό αγκαλιά και τον πήρε ο ύπνος...χαχαχα.

Για ακόμη μια φορά η άμυνα της μπάγερν έδωσε ρεσιτάλ υψηλής (λόγω ύψους) μαλακίας.
Φυσικά και ο τυπάς ο Μιλίτος τους έκανε γιο γιο...

Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγήκε ο Τούρκος (ενώ σε σχέση με άλλα του μάτς πήγαινε αρκετά καλά). Αυτό το μαλακ...ρι ο Σβαααααιιιισταγκερ πως σκατά λέγεται τι έκανε γμτ τον μπελά μου μέσα ρε κομμωτή - προπονητή???

Επίσης ο Ζοσέ δεν είναι μαλάκα, δεν μπορούσε να παίξει διαφορετικά. Αμυντικά και αντεπιθέσεις, αφού δεν έχει ομάδα. Διαφωνώ δλδ με koumartzi αλλά ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του νομίζω ελεύθερα.

Κατοχή <40% (πόσο σκατά είχε η ίντερ) και πήρε τίτλο. Αυτά είναι....

Άντε γειά χαρά.

Αυτό είναι ποδόσφαιρο

* Κυριακή 23 Μαίου, 00:01 π.μ. *
(Εξω-στοιχηματικό σχόλιο)
Ή για να το πώ κι αλλιώς: Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που γουστάρω να βλέπω. Αμυνάρα και ηλεκτροφόρες αντεπιθεσάρες. Κάποιοι ασχεταδόρ εξακολουθούν να κατηγορούν τον μεταφραστή για αντιποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι που τους αρέσει αυτή η μπάλα-τσίρκο (γιατί ποδόσφαιρο δεν είναι) που παίζει το Πανιωνάκι της Ισπανίας. Κάντε υπομονή ασχεταδόρ γιατί το Medrano ξαναέρχεται για περιοδεία τον Οκτώβριο. Ως τότε μπορείτε να κάνετε κράτηση για τις πρώτες θέσεις στην αρένα με τα θηρία.

// Μιλίτο: Το παικτρόνι με τις τρομερές προσποιητικές προσποιήσεις. Σας είχα υποτιμήσει κύργιε Ντιέγκο αλλά σε κάθε ματς με εκπλήσσεται όλο και περισσότερο. ΣυΝγχρητήρΓια. //
free counters